aka je podla vas idealna vaha cestneho bike?nemyslim tym top ten profikov-ale napr. vasho.. moj cannondale synapse vazi 7,4 kg.. je to dost alebo akurat? pozeram , ze najlahsie seriovky robi cannondale-pacia sa mi talianske -colnago-wilier-ale tie su dost tazke..
ppv az na predstavec je ten tvoj Synapse velmi pekny a myslim, ze bude stacit ked budes menit komponenty za lahsie po opotrebovani sucasnych.
No a vahy sa daju z dx objednat za par eur alebo zajst do predajne, ku znamemu s vahou.
Najprv sa opýta, aká je podľa nás ideálna hmotnosť cesťáčika, a potom upresní, že koľko má ten náš...
Zase má niekto rýchlejšie prsty ako rozum.
No ale aby som dal aj zmysluplný príspevok - podľa mňa ideálna hmotnosť je maximálne 20 dekov a môj má okolo osem kíl.
co ti pece STARY,uz aka tema
aka je podla vas idealna vaha cestneho bike?nemyslim tym top ten profikov-ale napr. vasho.. moj cannondale synapse vazi 7,4 kg.. je to dost alebo akurat? pozeram , ze najlahsie seriovky robi cannondale-pacia sa mi talianske -colnago-wilier-ale tie su dost tazke..
strasne vela. cele zle. vyhod ho pri najblizsom smetisku! vsetko nad 6kg maju len socky.
(dufam, ze je kazdemu jasna ironia prispevku)