Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Chcel si hliníkové kolesá v cene karbónových tak tu ich máš. Alebo poznáš lepšie a tuhšie hliníkové kolá ako Shamaly? Daj príklad.
Nedávno boli FFWD karbónové 1200g sety po 425,-eur mal si kúpiť a to by so rozdiel spoznal, takto si len vyhodil peniaze. To si asi počuť nechcel, ale ak pocítiš rozdiel, tak to bude placebo
To chceš dať skoro liter za to aby si ušetril 100 gramov ? Tak ako Ti napísala Kristína , nespoznáš ten rozdiel a škoda peňazí. Iné by bolo , keby si mal nejaké základné kolesá a chcel to nejako takto poriešiť.
Myslel som, že chceš meniť tie Ksyria Elit , ale to chceš na druhý bike kde sú základné. To je iné. Na Ksýriach čo máš by sa dalo ušetriť aj na dušiach. Ja napríklad čo mám teraz obuté obyčajné conti ultra sport a obyčajné duše , aby som len tak nedral drahé plášte a niekedy od mája ,keď sa už budem chcieť aj popretekať nahodím GP4000 , alebo 5000 a asi vyskúšam aj tubolito . Tak viem dať z obvodu dole 280g .
Schwallbe čo mám, má 110g a ultra sport 280g tubolito 40 a Hutchinson fusion 5 allseason 11storm má 210g 70+70+70+70=280g slušný úbytok hmotnosti za slušnú cenu. cca 110 eur
Len som Ti uviedol príklad ako radšej ušetriť napríklad 100g na dušiach , ako kúpiť za veľa peňazí o 100g ľahšie kolesá Tak ale zas aj na tie môžeš dať ľahké duše a máš 200g dole
Su tuhe, lahke, kvalitne urobene a aj pekne.
(450eur/1500g) Maju aj nediskove verzie.
Pre niekhoho moze byt mala nevyhoda ze su dost hlucne. Ale nie je to nic strasne a ma to aj svoje vyhody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedávno boli FFWD karbónové 1200g sety po 425,-eur mal si kúpiť a to by so rozdiel spoznal, takto si len vyhodil peniaze. To si asi počuť nechcel, ale ak pocítiš rozdiel, tak to bude placebo
A druhe kolesá chcem hlavne k novému bicyklu ku ktorému sú základné ktoré hneď predám
https://www.huntbikewheels.com/collections/road-wheels/products/aero-light-disc-road-wheelset-1449g-28deep-22wide
Su tuhe, lahke, kvalitne urobene a aj pekne.
(450eur/1500g) Maju aj nediskove verzie.
Pre niekhoho moze byt mala nevyhoda ze su dost hlucne. Ale nie je to nic strasne a ma to aj svoje vyhody.