Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Venge uz mam teraz zhanam k nemu este kolesa, aby sme sa rozumeli . No uvidim este si to musim cele premysliet, ale mam taky pocit, podla prieskumu, ze sa neda moc co vymysliet vzdy skoncim na cene okolo 1300E, tie Metrony su fajn tie by som bral bez rozmyslanie, keby som neprihliadal vobec na cenu.
bora one dark label za 1200. ked neponahlas vycihaj nejaku akciu budu aj za 1000 aj ked dobre ceny boli tak pred mesiacom
niekto tu par stran dozadu daval odkaz na kolesa spinollo, ked uz ma ist do pochybnych SLR s nejasnym povodom tak by som radsej kupil tie spinollo, su za zlomok ceny a ta ich oficialna stranka na mna posobi ovela doveryhodnejsie....
jedny za 18, druhe bez 2 za 20.
nech by si vybral hociktore, stale to bude no name karbon za 6 stoviek. obidvaja su iba predajcovia. je fakt, ze ceska stranka je urobena lepsie, ale neznamy karbon s talianskym nazvom z Ceska je take ceske. Ani jedny nebudu nejaka vyhra, obidvoje budu na Venge posobit lacnym dojmom v style "na slusne kolesa uz nevydalo"
.
Slobodaj aké najširšie galusky este znesú tie ráfiky? A ta cena nie je zlá ale za tu by som radsej uz kúpil potom nieco nove napríklad Vision metron 55.
Galusky tam kludne nalepis aj 28mm sirku avsak pri sirsich galuskach si musis dat pozor na svetlost prednej a zadnej vidlice aby ti tak siroka galuska presla vidlicou. Napr. Colnago odporuca naviac 25mm galusky.
napr. ja mam 19mm raf a 24mm galusku a ked davam von koleso tak aj ked povolim brzdu na packe tak mi koleso same nevypadne ale musim ho vyrazit cez gumicky....28 galuska by mi vzadu suchala o objimku presmykaca
zondy sa daju kupit pod 300. a su super. ale skoro vobec nerapkaju.
pod 300? tak take som este nevidel. a nerapkaju ty si to asi s niecim mylis. orech rapoce jak pariace macky Campagnolo Zonda soundOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
ved o tom som pisal ze ani to nepomoze.....keby ho nevytlacim tak to koleso ani nevytiahnem von, 5mm rozdiel medzi sirkou rafku a sirkou galusky je uz dost vela (u mna 19/24)
Si ešte nepočul DT 240s na 50mm karbonovom ráfiku čo?
Jedny z naj kolies v kategorii normalnych cien pre niekoho kto nepotrebuje vysoke rafy a chce sa vyvarovat karbonovym kolesam Prakticky bezproblemove kolesa, na plaste lahke, dobre loziska... Sam som bol pre ne rozhodnuty ked mi odidu Mavicy co mam (myslim ze rafik to uz ma na jednom mieste nahnute hh), ale nakoniec to asi vyhraju o nieco drahsie Fulcrum Zero Nite, ktore vyzeraju ovela lepsie hlavne uz nikdy mavic hh
Paci sa mi ako tu vsetci rozoberate SLR kolesa. 99% z Vas "odbornikov" co vsetko vedia, na vsetkom uz jazdili ich ani na zivo nevidelo, len frflu ale nekupia si ich lebo maju skaredu stranku. Jazdim na tychto SLR kolesach aj ked iba cca 1000 km a ani pri mojej 90kg vahe s nimi nemam ziany problem. A nesetrim ich. V mojom okoli ich ma uz niekolko ludi, dokonca co uz na biku aj nieco dokazali a nemali problem si ich kupit. To asi preto ze si neprecitali vase "odborne rady".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bora one dark label za 1200. ked neponahlas vycihaj nejaku akciu budu aj za 1000 aj ked dobre ceny boli tak pred mesiacom
http://www.spinollo.cz
http://www.cyklostore.cz/p/172/zapletena-karbonova-galuskova-kola-spinollo-50mm/?variant
jedny za 18, druhe bez 2 za 20.
nech by si vybral hociktore, stale to bude no name karbon za 6 stoviek. obidvaja su iba predajcovia. je fakt, ze ceska stranka je urobena lepsie, ale neznamy karbon s talianskym nazvom z Ceska je take ceske. Ani jedny nebudu nejaka vyhra, obidvoje budu na Venge posobit lacnym dojmom v style "na slusne kolesa uz nevydalo"
Slobodaj aké najširšie galusky este znesú tie ráfiky? A ta cena nie je zlá ale za tu by som radsej uz kúpil potom nieco nove napríklad Vision metron 55.
Galusky tam kludne nalepis aj 28mm sirku avsak pri sirsich galuskach si musis dat pozor na svetlost prednej a zadnej vidlice aby ti tak siroka galuska presla vidlicou. Napr. Colnago odporuca naviac 25mm galusky.
pod 300? tak take som este nevidel. a nerapkaju ty si to asi s niecim mylis. orech rapoce jak pariace macky
Campagnolo Zonda soundOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ved o tom som pisal ze ani to nepomoze.....keby ho nevytlacim tak to koleso ani nevytiahnem von, 5mm rozdiel medzi sirkou rafku a sirkou galusky je uz dost vela (u mna 19/24)
a este s obrovskou 12-29 kazetou
sk_wizard pred par stranami som to tu pisal ze sa niekedy daju kupit aj pod 300
Jedny z naj kolies v kategorii normalnych cien pre niekoho kto nepotrebuje vysoke rafy a chce sa vyvarovat karbonovym kolesam
http://www.tufo.com/carbona-30/
http://www.tufo.com/carbona-45/
aj ked ta vaha mi pride relativne vysoka