Máte niekto skúsenosti s mullet drivetrain, teda cestné páky a rajdy, a mtb pohon - jednoplacka, kazeta 10-50z a mtb prehadzovacka alebo gravel (grx)?
Išli by ste do takéhoto niečo s gravel bajkom? Chcem sa zbaviť prekliateho prevodníka ale zasa nemať problém pri stúpaní. Nie som typ čo chodí na preteky alebo potrebuje valiť 50 km/h po rovinke, dva najmenšie pastorky mám skoro nepoužité na kazete….
Článok pre inšpiráciu:
https://bikepacking.com/gear/guide-to-mullet-drivetrains/
Mna zaujala varianta SHIMANO GRX + GOAT LINK + SUNRACE 11-50T.
Diky za rady a námety
posledný komentár: 5. 12. 2024 o 21:08
Nestačilo by ti cestné radenie a kazeta nejaká čo končí 42/46? Na gravel je podľa mňa 32vpredu v kombinácii s 50T vzadu dosť do pomala a na rovinách budeš zbytočne točiť do blba.
Keď máš sram rival, nerozmýšľal si nad ratio upgrade kit, čo by ti dovolilo ísť až na 1x12?
Keď máš sram rival, nerozmýšľal si nad ratio upgrade kit, čo by ti dovolilo ísť až na 1x12?
Super si sa rozhodol budeš spokojný, no žiaľ som praskol ráf tak som prepletal kolesá + veľký servis atď. a už aj tak som si myslel, že mám cibuľu v peňaženke keď som ju otvoril po servise ? zatiaľ si to nechám tak a kúpim iné veci čo pokladám za dôležitejšie ako kokpit, sedlo a tak. Potom povedz ako sa ti jazdí ?