Treba to len odskúšať. Niekedy sa dá ísť aj trochu ďalej ako uvádza výrobca.
Ako príklad uvediem: prehadzovač s krátkym ramienkom je podľa výrobcu len do 28 zub. kolieska. Mne fachčí OK aj pri 32 zubovom.
Tu ide trosku o nieco ine ako o celkovu kapacitu (ako velky pastorok/prevodnik je max), je to prilis velky skok medzi prevodnikmi. Nerobil by som to, predne radenie bude horsie, vacsia pravdepodobnost spadnutia retaze. Nie je lepsie rozsah prevodov poriesit inou kazetou ?
Neviem kde som to mal dat,ale sem to trochu pasuje.Pre zaujimavost,mozno niekomu pomoze,na klukach FC-6800 53/39 som vymenil 39z prevodnik za 36z,funguje to bez problemov.
nech nezakladam novu temu spytam sa tu , mam tieto kluky truvativ-isoflowoska 4hran a hladam tu najlacnejsiu moznost noveho velkeho prevodnika upnutie je • BCD: 135mm, 5-arm lenze prevodniky stoja cez 30ecok aspon co som nasiel a teda je mozne tam nahodit napr tieto kluky Shimano Acera FC-M171 trekove len aby to nebolo moc vyosene doprava a prip urazit z nich tie dva male prevodniky ? uplne mi staci aby ostal najvacsi rozsah bude ok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako príklad uvediem: prehadzovač s krátkym ramienkom je podľa výrobcu len do 28 zub. kolieska. Mne fachčí OK aj pri 32 zubovom.