potrebujem poradiť ... doteraz som mal MTB a nikdy som nemal z ničim problem a všetko som si robil sám ,ale teraz som kúpil cesták. kúpil som nové plášte a ked som ich prezúval pichol som 3duše ,jednu po druhéj ... prsty ma bolia a plastovú monterpačku som zlomil len sa dotkla plášta..kovové ( ako hovorím 3duše po sebe ...poradte niekto nejake finty ako na to
niekomu sa podarí štiknúť dušu aj pri prezúvaní plášťa na MTB, všetko je o tréningu.
ak ovšem niesi šťastným majiteľom ráfov Bayer alebo Habera, tie mali kulinko väčší priemer a dá sa s nimi krásne zabaviť.
Postupuj normálne, pomaličky, malými krokami a častým usádzaním už nahodeného plášťa v ráfe, pri troche cviku sa dá nahodiť aj holými rukami. dokonca som videl maníka, čo holými rukami cestný plášť dokazal aj zhodiť z ráfu
už asi viem kde je chyba... tie originál monterpačky čo predávaju na cestáky majú cca 3mm na zachytenie plášta a 3mm na rafik ( su kratučke a ich ohyb je presne na danu vec...ja som použil monterpačky z roku 5 kovove masívne ...( holími rukami cesták ? neexistuje ja to nedokážem aj ked by som sa posral a to drepnem 150 mrtvy tah 150 tlak na lavičke 133kg ...silu mám ... jedine ak sa dám zoperovať na monterpakoveho eduarda
čo máš za plášte? ja som obúval Schwable Blizzard s kevlarovou pätkou rukou a v pohode. vzadu Longus a zlomil som tri monterpáky. použi mydlovú vodu pôjde ti to lahšie
fakt ? super nápad pomôcť si to namazať mydlovou vodou ... plášte mám vittoria rubino.. a dole som zhadzoval vittoria zafiro..aj tie isli tazko...palce a prsty ma bolia koža sa mi lúpe
Typ plastov (resp. vyrobca) ma obrovsky vplyv, Michelin Lithion dam dole a viacmenej aj hore len rukami (15mm rafiky, na 13ky to vsak bolo peklo)... Kamos vozi Continentaly a narobi sa jak kon (kolesa mame rovnake)
toto je fakt peklo ...toto z MTB nepoznám ..ráfiky mám shimano WH-R535... ako je to super ked to tam dobre drží ,ale ked si mám predstaviť že dostanem defekt a pred zotmením:((( a ešte že by som v tedy preťal novú dušu.. darmo na cestnom som amater lebo ho mám prví krát
jasné keď nafúkneš koleso tak ti pekne duša vytlačí vodu a všetko drží pekne na mieste:)
časom si zvykneš ja som sa tiež bál defektu v teréne a čo som nechcel sa stalo.. cestou zo školy som dostal defekt na zadnom kolesi (Longus, ocelový drát) to bol pôrod na 1,5 hodiny..)
ved aj ja mám drotove petky ... na MTB som dole lesom chytil defekt a ked brat zbadal že nie som za nim vratil sa po mna ...ja už som mal prezute a nafukane cca 8-10min cestak je o inom... ta mydlová voda je to dobrý spôsob a hned zajtra vyskúšam.. mam ešte jednu celú dušu... tie prerazene zalepím ...chcem sa ešte spýtať zalepená duša na cesáku drží dobre pri tlaku 9 barov ??? nemam skusenosti
no ak by som toto vedel tak by som obiednal s kevlarovou petkou...kuaaa dal by som sice za 2plašte viac o 10-12euro ale ušetril by som na tých troch dušiach cca 3x3,30=9,90euro a 3,20 za autobus do obchodu po duše takže suma SUMARUM ,už teraz by som bol ziskový a to nerátam nervy a čo ešte bude dokial ich vyjazdím...kúpil som ich cez internet tak by som ich mohol vratit do 7 dní...dnes došli
Len mimochodom... Monterpáky som skúsil len raz a putovali do koša. Hrubé a nepraktické. Nič som s nimi nedokázal spraviť. Možno tak gumu na motorke Na cesťák (vlastne na všetky bicykle ) mám ako monterpáky dva malé skrutkovače s obrúsenými hranami. Plášte sa s nimi nahadzujú oveľa ľahšie, lebo sú tenké. Precviknutie duše sa mi podarilo veľmi dávno. Stačí viesť skrutkovač opatrne a nepchať ho čo najviac pod plášť. Staršie plášte sa časom uvoľnia a dajú sa nahodiť aj rukami. Nové idú ťažšie. Záleží však na konkrétom kuse a aj na hĺbke ráfku (o koľko sa môže plášť "zaboriť" a tým uľahčiť montáž).
kolko vam tak cca vydrzi plast km? predny/zadny? bo ja mam pocit ze po 500km je uz dako dost zodraty, ten povodny jemny dezen zmizol uz po 200km , tak teraz netusim podla coho zistim ze uz je cas na vymenu . idealne by bolo keby sa po predrati vrchnej vrstvy objavilo nieco co by signalizovalo ze teraz vymen . mojich 90kg mu asi tiez nerobi najlepsie
capulo plášte deriem až kým nevidno kostru Každý typ vydrží iné množstvo kilometrov. Na prednom vydrží ten istý asi 3 - 4 krát dlhšie ako na zadnom. Na cestnom jazdím iba na suchu a plášte pokiaľ možno bez akéhokoľvek dezénu (napr. Michelin Pro 3 Race), ale na zadnom teraz používam "obyčajné" speedium 2 a ten vydrží okolo 3500 - 4000 km. Ak sa vode nemôžem vyhnúť, idem v zákrutách veľmi opatrne. Na "vodné" jazdenie mám celoročný horský s blatníkmi. Cesťák mám rád zaprášený, nie zaprskaný
Ja?No! za tých cca 19 rokov čo jazdím som skrutkovačom plášť ešte nepoškodil. Ráfik občas poškriabem ak niekde na ceste dostanem defekt a snažím sa ho rýchlo opraviť, ale to je iba kozmetická vada a nie funkčná. Škrabance na bicykli mám už niekoľko rokov po zlej skúsenosti s plašákmi v paži. Nie som leštič - vitrinkár...
Ja mam tiez 90 kg jazdil som uzke 20 mm plaste Schwalbe Blizard v pohode 5000 km a este su schopne ako nudzovka. Ak sa na zadnom urobi plôska tak ho nahodim na predne, ale dodrzim smer otacania. Teraz som presiel na 23 mm Mavic tak som zved. ako a kolko vydrzia, po cca 600 km vyzeraju OK.
Ja jazdím jedine Michelin Lition II s kevralovou petkou a vydržia tak 7000,ale ich deriem rovnomerne. Po nejakých 2až 3 tisíc km vymením predný so zadným. Zásadne mením obidva naraz. A ešte pozn.: pri nahadzovaní plášťa, trochu prifúknuť dušu, aby sa dobre usadil a nahodiť rukami. S tými ráfmi od Bayera je to pravda. Mal som ich a išli do zberu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak ovšem niesi šťastným majiteľom ráfov Bayer alebo Habera, tie mali kulinko väčší priemer a dá sa s nimi krásne zabaviť.
Postupuj normálne, pomaličky, malými krokami a častým usádzaním už nahodeného plášťa v ráfe, pri troche cviku sa dá nahodiť aj holými rukami. dokonca som videl maníka, čo holými rukami cestný plášť dokazal aj zhodiť z ráfu
časom si zvykneš
http://www.youtube.com/watch?v=i5K-DXt9djA
http://www.youtube.com/watch?v=N87fIxVZ_jE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9N3C-DnExao&feature=related
http://www.kolokram.cz/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=1276
v servise vydržia v pohoďke dva roky, u bežného smrtelníka by mohli zvládnuť 50 rokov
skrutkovač má malú plochu, a keď je sila na malej ploche môžeš ľahko poškodiť aj ráf aj pätku plášťa...........
Ja?No! za tých cca 19 rokov čo jazdím som skrutkovačom plášť ešte nepoškodil. Ráfik občas poškriabem ak niekde na ceste dostanem defekt a snažím sa ho rýchlo opraviť, ale to je iba kozmetická vada a nie funkčná. Škrabance na bicykli mám už niekoľko rokov po zlej skúsenosti s plašákmi v paži. Nie som leštič - vitrinkár...