Mne prešmyk Ultegra vždy šúcha reťaz v určitej polohe. Bud je to nastavené tak, že ide bez problémov na malých pastorkoch (13z, 11z), ale v takom prípade šúcha pri 25z a hlavne 28z. Alebo ho nastavíš tak, že pôjde v pohode na veľkých pastorkoch, ale potom je problém dole.
Áno.... Vsak nastavim najprv vpredu maly vzadu velky potom vzadu velky vpredu velky a nakoniec vpredu velky vzadu malý...
Si si istý, že prešmyk má fungovať aj pri zaradenom španielovi? Vpredu veľká a vzadu predposledné najväčšie bude fungovať určite. To mám odskúšané, ale veľká veľká asi iba pri dlhej zadnej stavbe (420mm a viac).
Tak potom asi nie je chyba v prešmykači Už som sa stretla s tým, že bolo lanko uchytené nesprávnou cestou pod skrutkou. Daj link na návod, podľa ktorého nastavuješ.
Tu môže byť tvoj problém. Keď ti to nefunguje prehoď konvertor. Šablonu na to nepotrebuješ. Nespoliehaj sa na druhých, že niečo urobili správne. Prever si to.
Prosím vás, kto vymyslel ten drbnuty presmykac 6800 ultegra... nastavujem ho podľa shimano navodu a furt sa niekde dotýka klietky...
No podľa tvojho popisu problému som myslela, že si zručný "mechoš" keď sa snažíš nastaviť "drbnutý" prešmyk 6800 podľa návodu. A teraz píšeš, že vďaka svojej grambľavosti nedokážeš povoliť 2mm imbus a prehodiť podložku na druhú stranu? Čo si vlastne doteraz nastavoval?
FEDERER prosím ťa prevez sa cez týždeň do Pezinka, OC mólo (pri tescu) predajňa trax, nastaviť predný prešmyk je brnkačka zvláčť na ultegre 6800 (tú sadu som miloval keď som ju jazdil.....predného prešmyku som sa nemusel od nastavenia chytiť ani raz v zadu som došteloval raz po páde.... tá sada šlape ako hodinky
Ja som nemusel chytat 7900 presmyk...nechápem načo sú teraz 4 polohy furt prehadzovat nedzipolohy, ked to zacne škriet..A to zahnutie klietky z vnutornej strany absolutne nechapem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si si istý, že prešmyk má fungovať aj pri zaradenom španielovi? Vpredu veľká a vzadu predposledné najväčšie bude fungovať určite. To mám odskúšané, ale veľká veľká asi iba pri dlhej zadnej stavbe (420mm a viac).
No podľa tvojho popisu problému som myslela, že si zručný "mechoš" keď sa snažíš nastaviť "drbnutý" prešmyk 6800 podľa návodu. A teraz píšeš, že vďaka svojej grambľavosti nedokážeš povoliť 2mm imbus a prehodiť podložku na druhú stranu?