Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 5. 2025 o 10:25
posledný komentár: 1. 11. 2024 o 21:07
posledný komentár: 12. 7. 2019 o 20:10
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
savings adidas TEMPO BOA tretry, collegiate green/zero metalic/core black
od 114 €
savings
MOC 180 €
-18% fizik TRANSIRO HYDRA AEROWEAVE CARBON tretry, white/silver
od 238 €
-18%
MOC 306 €
tak joke sa mu celkom vydaril
Potom som si dal taky par km interval a sledoval co oni na to. Pri medarni som zastal a cakal na kamosa z lamaca a ti traja vyzerali celkom vycerpane, hned davali nejake gely ?
Na Telegraphe za babami z Brazilie pocas HR to velmi pomohlo. Mentalne minimalne…
Ano boli s tym uplne ok kedze sme sli spolu slusnu cast etapy.
Keď som na výjazde, ja osobne to nemám rada, keď chlapi šľapú za mojím zadkom , radšej zastavím a idem piť
Ale pekný chlapský zadok si aj rada pozriem občas, ak sa udržím
Musis o brat jednych uchom dnu...vlastne jednym okom dnu a druhym von na tomto fore;o).
Niektori sa tu ohanaju old schoolom...jazdim cez 35 rokov, takze snad sa tam tiez mozem radit a nejake taketo veci sa nikdy neriesili, takze neviem do akej skoly chodili dotycni...asi nie do rovnakej ako ja....alebo nie je old scholl ako old school.
Ano ak sa niekto zavesi a nechce striedat berie sa ako parazit, ale zasa ja kludne prestriedam ak si to vypytaju, ale ked dotycny(i) pochopi(a), ze so mnou vo vedenie nam klesne rychlost o 5km/h velice rychlo ma tam vymeni(a). Co sa mam zastrelit, ked mam na to ist v haku, ale uz nie viest ho?
Nahodou, ked sa za mna zavesi nejaky mtb a ideme spolu 30km/h viem, ze on so svojim 32-11 prevodom slape uz na hranici a ze keby pridam na 35km/h tak ho rychlo strasiem, ale necham ho nech sa za mnou vezie, pretoze mi to nijako neprekaza,
A aby som parafrazoval dotycnu slecnu vyssie...Ale pekný zensky zadok si aj rad pozriem občas, ak sa udržím
Moj problem uz je, ze sa vacsinou neudrzim, holt uz to nie je to co za mlada.
hehe 32-11 niekto vozi?
.....
S tým sa nedá nesúhlasiť 😉
Ja mam tolko
32 je pre mna akurat do kopcov, a 10z nemam, na moj orech pasovala iba garbaruk 52-11
Čiže horskí cyklisti častejšie jazdia sami, pokiaľ idú na spoločný výjazd, tak sú rozťahaní a porozprávajú sa len pri prestávkach. Cestní cyklisti jazdia väčšinou a radšej v skupine (samozrejme aj sólo), pretože výjazd v partii, keď sa potiahne na š***** a potom orazí v háku, plynie rýchlejšie, priemerky aj vzdialenosti sú väčšie.
Po úvode som pri téme - pozrel som si 3 strany príspevkov a vo veľkej väčšine odmietajú náhodné stretnutia a následné striedania na š*****, prípadne sa nad tým dokonca pohoršujú, batôžkári občas prezlečení za cestných cyklistov (gravelistov na ceste). Stačí si pozrieť profil odmietačov, čo preferujú, na čom jazdia, ak uvádzajú výjazdy, tak akého typu je väčšina a je to jasné.
A na záver - v máji som bol v kúpeľoch v Nimnici. Nikoho na bicykli som tam nepoznal, tak som jazdil sám. Nemal som šťastie naraziť na partiu, alebo aspoň sólo jazdca, s ktorým by som sa zviezol. A ku koncu pobytu som pri výjazde z Považskej Bystrice videl pri ceste postávať cyklistu. Pozrel som, pomoc nepotreboval, telefonoval, gumy mal nafúkane, reťaz na mieste... Za kilometer-dva ma predbiehal. Keďže nešiel oveľa rýchlejšie, skočil som mu do háku a aby som ho upozornil, že idem za ním, zakričal som "dvaja" - akože idem za ním (to keby si náhodou chcel odpľuť!)... Začal zrýchlovať, ale uvisel som, skúšal ma. Po dvoch-troch kilometroch mal dosť (ja tiež) a začal spomaľovať. Tak som išiel cez neho, povedal mu "poď do háku" a ešte trochu plynule ubral, aby si mohol trochu odfrknúť. Obzrel som sa a bol za mnou. tak som trochu pridal (plynule a s citom), po pár 100 m som odstriedal... No a išli sme spolu. Keď sme sa striedali, tak sme prehodili pár slov (kam ideš, odkiaľ si,...). Keď sme sa od Púchova blížili k Nimnici, opýtal som sa ho, či by sme nazašli na orosené, lebo ja som už skoro doma. Dal si povedať. Pokecali sme, sme po dve orosené... Skoro som prišiel neskoro na večeru.
Juraj z Považskej Bystrice, ak sem chodíš, tak ťa pozdravujem a rád som ťa spoznal. Snáď sa ešte niekedy stretneme...
Takéto niečo sa mi za niekoľko rokov jazdenia po Malých Karpatoch nestalo. Na ceste som sa zoznámil už s veľa ľuďmi.
hrusky jablka trosku. ale iba trosku
kolko 8 clennych teamov si videl na teatre okolo malohontu / sered maratone / prievidzkom cyklomaratone / hociktorom slovenskom hnojaku pre hobbikov? alebo kolko 8 clennych teamov ide bezne zo zeleznej studienky na biely kriz?
lebo vzdy kde sadneme sa cestny bicykel ideme cestne preteky a zasadne jazdime podla uci pravidiel so 6kg bicyklami
Čiže horskí cyklisti častejšie jazdia sami, pokiaľ idú na spoločný výjazd, tak sú rozťahaní a porozprávajú sa len pri prestávkach. Cestní cyklisti jazdia väčšinou a radšej v skupine (samozrejme aj sólo), pretože výjazd v partii, keď sa potiahne na š***** a potom orazí v háku, plynie rýchlejšie, priemerky aj vzdialenosti sú väčšie.
Po úvode som pri téme - pozrel som si 3 strany príspevkov a vo veľkej väčšine odmietajú náhodné stretnutia a následné striedania na š*****, prípadne sa nad tým dokonca pohoršujú, batôžkári občas prezlečení za cestných cyklistov (gravelistov na ceste). Stačí si pozrieť profil odmietačov, čo preferujú, na čom jazdia, ak uvádzajú výjazdy, tak akého typu je väčšina a je to jasné.
Zmyslas ako byvaly pretekar a podla toho skatulkujes. To co pises o horskej a cestnej cyklistike je mozno pravda, ale pre ludi, ktori preteka(ju/li) na hobby/profi urovni. Je mnoho ludi, ktori si uzivaju vyjazdy v skupinach bez ohladu na to akej cyklistike sa venuju a taktiez je vela ludi, ktori si idu radsej zajazdit solo. Solo, lebo maju inak nastaveny casovy rezim a nemozu si najst partaka, alebo proste si idu vyvetrat hlavu, lebo spolocenskych podnetov maju za cely den az-az. Takym su cudzopasnici na zbytocnu pritaz. Dovodov by sa isto naslo aj viac.
No ano, zakon umoznuje jazdit vo dvojickach ale az tusim od 6 ks. Aj tam by vsak malo platit, ze vykecavat sa ma hlavne pri pive/kave a v premavke by sa malo davat pozor ..hlavne na tu premavku
Za tvojich mladych cias, ked aut bolo minimum, to asi slo lahsie.
Čiže mne osobne nevadí, ak sa za mňa zavesí niekto bez opýtania a nevadí mi ani ak ma nestrieda.