Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fabian omotavka sa bude meniť po sezóne tam pôjde čierna, sedlo som dostal na narodeniny od otca takze je to možné ze je odtiaľ
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 18:42:45
00
chcel som napisat, ze by sa tam hodila este biela sedlovka, ale ked tam budes davat cierne omotavky, tak uz nic :)
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 19:04:35
00
Pekný bike, ale neskutočne to kazí ten blatník, takto mi to pripadá ako nejaký city bike s baranmi :)

blatník som skúšal či ostane chrbát suchý a splnil očakávania, hodím v piatok aj foto bez neho, v zime ho možno nahodím keď sa bude topiť sneh
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 19:51:06
00
ppv bomba-jeden z najkrajšie zladených farebne,nech slúži vela šťastných km,presne to sedlo chcem aj teraz kúpiť na môj bianchi
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 21:18:37
00
chcem sa podakovat za pozitivne hodnotenie ..som rad , ze sa vacsinou paci.. beriem aj prispevok od isheepa.. ma vlastne pravdu.. krk je vysoky..a ten snimac tiez.. ale zas na druhej strane si buduci majitel moze zrezat krk podla seba..
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 21:27:12
00
ppv krásny bajk, a ten vysoký krk mám aj ja, mal som problémy s chrbticou, platničkou a kadečo, nebudeme sa hrať na protour keď nie sme :) :) snimač v pohode, veď aj napr europcar to tak presne majú :) ja ti v dobrom taký parádny bajk závidím :y:

a snáď už aj ja dakedy pridám môj spešl, ale až keď dokúpim normálne pedále, nie zakladné za pár euro ošúchané z každej strany :D
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 21:49:04
00
ak maju ludia problemy s krizami, platnickami a vseobecne s aero/nizkym uchopom, preco si potom nekupia bicykel s geometriou k tomu prisluchajucou? viem, ze velakrat je to preto, ze sa im bicykel paci. ale iba preto? nerozumiem.
ved komin nielen pokazi celkovy vzhlad inak pekneho bicykla, ale je aj ovela viac nachylny na zlomenie krku vidlice, kedze tam posobia ine fyzikalne sily a v inych smeroch a naviac ovela menej pohlcuje vibracie ako vyssia hlavova trubka + komfort je uplne niekde inde.
mat vyssiu hlavovku alebo "turisticku" geometriu nie je predsa hanba, hanba je nedbat na svoje peniaze dane do svojho tatosa, na svoje zdravie a pohodlie pri jazde :)
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 22:57:55
00
tak toto je podľa mňa blbosť :) lebo ja mam 58 rám a pri vačšom by som možno síce nemal krk vidlice a 4 podložky o 2cm výške, ale musel by som tam mať 50mm predstavec ak nie kratší tým pádom zasa zmením vlastnosti aj pri zatáčaní v zákrutách, v zjazdoch...
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:04:18
00
ak maju ludia problemy s krizami, platnickami a vseobecne s aero/nizkym uchopom, preco si potom nekupia bicykel s geometriou k tomu prisluchajucou? viem, ze velakrat je to preto, ze sa im bicykel paci. ale iba preto? nerozumiem.
ved komin nielen pokazi celkovy vzhlad inak pekneho bicykla, ale je aj ovela viac nachylny na zlomenie krku vidlice, kedze tam posobia ine fyzikalne sily a v inych smeroch a naviac ovela menej pohlcuje vibracie ako vyssia hlavova trubka + komfort je uplne niekde inde.
mat vyssiu hlavovku alebo "turisticku" geometriu nie je predsa hanba, hanba je nedbat na svoje peniaze dane do svojho tatosa, na svoje zdravie a pohodlie pri jazde :)

Mam podobne problemy a presne tomu som podriadil vyber ramu, geometrie, riaditok, sedlovky a plastov, akurat ze tu niekto napisal, ze "turisticky predstavec" to kazi. Myslim, ze namiesto "komina" je lepsie dat predstavec do pozitivu...
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:07:18
01
to som bol ja :lol: ale myslene to bolo cisto z toho pohladu ze ako to vyzera....

na funkcnost...som nenarazal....a tak isto som spomenul ze hlavny je pohodlny posed :)
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:10:28
00
tak toto je podľa mňa blbosť :) lebo ja mam 58 rám a pri vačšom by som možno síce nemal krk vidlice a 4 podložky o 2cm výške, ale musel by som tam mať 50mm predstavec ak nie kratší tým pádom zasa zmením vlastnosti aj pri zatáčaní v zákrutách, v zjazdoch...

Blbost to nie je. Davo nehovori o vacsom rame, ale o rame s inou geometriou, ktory ma uz pri spravnom rozmere vyssiu hlavovu trubku (napr.: Spec. Roubaix, Simplon Kiaro, Canyon Endurace, ...)
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:10:30
00
A to kto ti taku ***** povedal ? :D
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:11:03
00
donny, nepisal som o vacsom rame, ale o inej geometrii. netreba si to zamienat, nie je to to iste :)
viem, ako vplyva dlzka predsavca na jazdne vlastnosti a povazujem ju za velmi dolezitu.
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:13:18
00
A to kto ti taku ***** povedal ? :D

Vyrobcovia sami. Zjavne toho o geometrii vela nevies :lol: . Hovori Ti nieco pojem stack height? Chvilu mi trvalo, aby som spravil obrazok, tak si ho pozri.
Ked som si vyberal ram, dal som si namahu a spracoval par vytipovanych geometrii do tabulky. Niektore geometrie som si aj nakreslil do AutoCadu a porovnaval posed podla svojich rozmerov (inseam, torso length, ... ).

Prílohy:

Geometrie ramov.jpg
Geometrie ramov.jpg 151.83 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil peterg dňa 07.07.2014 - 23:22:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:19:25
01
To som narazal na to ze kto ti to povedal o tom predstavci ... Ved sa hned neondej, aj tak ideme zajtra zas do roboty ...
Zobraziť komentár 07.07.2014 - 23:21:08
00
keyboard_arrow_up