Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale mohol si napisat..ak mas nejake este ine info, co tu nebolo spomenute a je dolezite...rad sa poucim. Aj servisak je len clovek. Svoj nazor na neho vyjadrim len tym, ze k nemu prestanem chodit. Zatial mi aj tak len cetroval kolesa. A s tym som nemal nikdy problem. BTW-teraz ked uz viem ze sa to lisuje a neobrusuje a dokonca uz viem aj ako to otocit a ze v domacich podmienkach mam dat vidlu do mrazaku ( taky velky mrazak nemam ) a tu platnicku co sa nasadza na krk mam ohrievat......som uz odbornik??
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 08:42:32
00
johnnySVK thumbs up, mozno si to *****, poradit ti neviem ale naucis sa ;) Neber chalaňof v zlom, oni maju len prehnanu starost o tvoju penazenku. Teda okrem JoKa, ten ma starost len tak, z prce na dochodku..
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 08:44:16
02
menil som hlavove a vidlice xy krat... ani raz som nepouzil mrazak alebo ze by som nieco musel nahrievat...
odbornik po tom co si tu predviedol teda niesi :)
ale neva, ani ja neviem vsetko
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 08:56:58
00
Co ma vsetko toto s galeriou? Jedno velke pieskovisko sa z tohto fora stalo.
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 08:58:56
00
Na lavej miske je určite lavý závit. Ale može byť že ten závit zle narezali pri výrobe,ale to sa mi nechce veriť...
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 08:58:58
00
ako sa hovori "kto nic nerobi ten nic nepokazi" stane sa. tu vidlu si myslim nijako neposkodil, dolezite aby ten cierny kruzok nemal ziadnu volu, ked to uz poskladas tocit sa ti to tam hadam nebude,tolko si to snad nezbrusil. co sa zavitu na stredove misky tyka, schvalne som kukol na moj cestak a pravy zavit teda ten kde je prevodnik ma opacny zavit, tak ak nemas nakreslenu sipku na pravej miske do ktorej strany sa zatahuje tak sa zatahuje dolava nie doprava. lava miska sa dotahuje klasicky doprava. pozri si to a drzim palce pri skladani ;) a keby cosi radsej sa tu spytaj. no a ked pises ze si este neskladal tak este jedna rada, nedotahuj na krv. ak nemas momentak tak pocitovo na pevno,ale nie na fest, az nieco nepretiahnes ;) lebo na to su (budem vtipno-vulgarny) zeny :D
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:10:40
00
JohnnySVK: Ako mozes napisat ze bajk skladat neni zase az take tazke ?? Ked si predviedol toto? :-o

Ohladne zavitu....skus sa ukludnit....a s velkym kludom a trpezlivostou skus tu misku napasovat rovno do zavitu...niekedy sa zda ze zavit je krivo a pritom to len clovek krivo nasadza... :) treba trosku trpezlivosti :)

Mrazak a nahrievanie som tiez v zivote nemusel pouzit a to som poskladal okrem svojich 3 bajkov minimalne dalsich 10na predajni :) (neratam bajky co nam chodia na predaj tie su z vacsej casti uz skompletizovane v krabici ) :)

Btw dalsia vec co si dokazal vypustit..servisakovy neveris..ale svojej praci veris? Pri tom co si doteraz ukazal by som sa asi bal na ten bajk sadnut :tmi:

Mam pre teba jednu radu nad zlato jedna ceska stranka (tusim velosvet ) ale mozno sa mylim v nazve..mala na youtube videa na servisovanie takmer vsetkeho...tak prosim ta..bajk nechaj pekne tam kde je..a najskor pokukaj hodinku dve tri tie videa aby si vonec tusil co mas robit...
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:15:41
00
Dajte sem uz niekto svoj bike...Diky.
M.Petrovic - Jasne ze verim svojej praci....Co nevidis??..Keby som si neveril, tak by som sa do toho ani nepustil. A to aj napriek tomu, ze v momente zacatia skladania som nemal tie informacie co mam teraz. To je jasny dokaz toho, ako si verim. Chces este nejaky vacsi?? Cely zivot je o tom, ci si clovek veri alebo nie....a je uplne jedno, ake ma informacie v danej chvili...Lebo nikdy clovek nebude vediet vsetko...S tym sa jednoducho zmier.
BTW-prosim admina o presunutie vsetkych prispevkov od mojej fotky nestastneho biku az doteraz do temy Pieskovisko...Prepacte, ze som vam zasral temu-necakal som taku rozsiahlu diskusiu. )
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:17:18
00
prosiiiiiiiiiim spravte ma moderatorom :D
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:34:55
00
johnySVK: nic si z toho nerob, verim, ze niesom sam, komu si dnes vylepsil naladu v tomto nevludnom pocasi :D

a teraz uz cakame vsetci na nejaku fotku (nie johnyhoSVK nedokonceneho biku) :)

edit: JohnySVK: zalozi si svoju temu a priebezne informuj o skladani biku... uz sa nevieme dockat ako budes nahadzovat a stelovat radenie :D
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:39:56
01
Tu máte môjho bývalého cestného koňa:
...inak canopus nevieš ako sa má u nového majiteľa???
TERAZ JE TO TU JEDNA FOTKA A TRI STRANY PÍSMENOK :(

Prílohy:

DSCF0462.JPG
DSCF0462.JPG 1.8 MiB 1 Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:51:44
02
Hosi, mazat nie je problem. Problem je najst spravnu hranicu, kedy to spravit. Ked zoberieme do uvahy, ze tato diskusia sa rozvinula z fotky cestaku, aj ked nedoskladaneho, a tematicky sa stale drzi jeho doskladania, tak to nie je az tak strasne OT. Nezacala sa tu riesit ani politika, ani barbarske hospodarenie v lese, ani tyranie zvierat...

Prehnane mazanie zabija diskusiu, takze je to velmi tenky lad. A forum je predsa o diskusii. Cize nie je dobre ju prilis potlacat a osekavat ak sa to nezvrhava do extremu. A najlepsie je, ze teraz ste mozno niektori nespokojni, ze sa tu rozvija diskusia a nepribudaju fotky, ale keby sme to ja abo Katko vymazali, tak by hned dvakrat tolko ludi zacalo nadavat, ze preco sa to vymazalo, ze to suviselo s tym cestakom. :)

Takze ako kimlo napisal - spät k podstate temy.
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 09:53:21
02
Lubik s kolegom pracujeme spolocne, bude musiet kupit novu sedlovku,kedze chuho servisak mu ju asi tak dotiahol,ze mi vravel,ze nasiel puklinku, takze stadium kupi novej :D, a dotahovat sa cykloservisom je asi zbytocne, slovo proti slovu :fubar:
btw: je spokojny nadovsetko ;)
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 10:22:29
00
veru veru...vela pismeniek a malo fotiek tak tu tomu pomozem :)

zatulali sa ku mne jedny SLR kolesa tak sme ich dali na BH G6. dnes dorazili FSA kluky, tak vecer snad doskladane. keby nieco, bicykel je zatial moj kym som ho nepredal :!: :)

Prílohy:

xbhg6.jpg
xbhg6.jpg 230.77 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil matt dňa 01.04.2015 - 10:50:51, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 31.03.2015 - 12:35:24
023
Matus ale sak to su cinske rafiky :O Keby pozorne citas prispevky expertov na carbon z Mtbiker fora tak vies ze je to ta najhorsia vec aka sa da kupit !!! ... :D :D :D
Zobraziť komentár 31.03.2015 - 12:46:05
02
keyboard_arrow_up