TNM Tento "sťahovák" vyzerá ako nástroj na rozobratie Shimano orecha,
Teda na uvoľnenie kónusu voľnobehu.
Sťahováky na stiahnutie voľnobežky majú naozaj tenšiu stenu.
Ale ak ti sedia výstupky do zárezov, čo tak kontramatku zdemontovať?
Podla sublery zarezy a vystupky sedia.
Kontramatku/maticu neviem zdemontovat, lebo "zarezy" na nej su hlbsie pod okrajom kazety, tak ju neviem uchytit.
Skusim prevrtat stahovak, ako navrhuje Srsen
Zdravím ,chcem sa len spitat ,či mi niekdo vedel pomôcť alebo poradiť ohľadne vyhľadania výrobcu starých bikov ,keď už na ňom niesu žiadne nálepky ani logo,dakujem
Je to predstavec Philippe Mil Remo, prípadne Arrowhead... Značka Philippe robila aj bicykle (rámy), ale aj sólo komponenty (predstavce, rajdy), ktoré sa osádzali trebárs aj na Peugeoty, takže len podľa predstavca sa značka rámu rozhodne určiť nedá...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teda na uvoľnenie kónusu voľnobehu.
Sťahováky na stiahnutie voľnobežky majú naozaj tenšiu stenu.
Ale ak ti sedia výstupky do zárezov, čo tak kontramatku zdemontovať?
Kontramatku/maticu neviem zdemontovat, lebo "zarezy" na nej su hlbsie pod okrajom kazety, tak ju neviem uchytit.
Skusim prevrtat stahovak, ako navrhuje Srsen
Sťahováky bývajú kalené to by si asi vrtákom neprevŕtal.