Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Veci na bike.,alebo po vreckach?

Anketa bola ukončená dňa 03.01.2023 - 16:32:01

1.Vsetko na bike navesane 65% [ 20 ]
2.Vsetko taham na sebe 35% [ 11 ]
Celkový počet hlasov : 31
xyz pozri rovno na bike nie bezecku - na bike maju trosku iny strih.
a hej dnes existuje milion roznych kapsiciek - aj mini podsedloviek, ramovych .... kazdy nech si vyberie podla seba. napr. aj takto https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gravel-a-cyklokros/mongoose-guide-sport-cpr-bicykel.html?itm_medium=forum#315041

05.12.2022 - 15:33:55
    00
    ja som teraz kúpil skialp vestu :) včera som ju mal prvý krát na turistike a veru budeme kamaráti ... bude super či na bike či na beh či na lyže či kamkoľvek
    05.12.2022 - 15:35:13
    00
    Ja uplne subjektivne neznasam na biku ruksak (inak ho nosim rad), takze veci mam na rame. Na gravel biku mam vacsiu ramovu kapsicku + podsedlovu na naradie. Podla potreby na dlhy vyjazd este jednu na hornu trubku :) ak ti to nejak pomoze...mne to takto vyhovuje najviac.
    05.12.2022 - 15:46:53
    00
    Ladvinka - Oskar od TrekSportu je nesmrtelny a ako som zistil, niesom sam kto ho stale pravidelne vozi. (ma nieco cez 20 rokov pravidelneho pouzivania)
    05.12.2022 - 16:32:03
    01
    ja mám malú podsedlovku len na nutné náradie, mám tam multiklúč s nitovačkou, rýchlospojky dve bombičky a potom dve malé 5ml striekačky s odrezanym piestom, v jednej je tmel a v druhej olej na reťaz, nejaké knoty, eskapásky a redukciu galuskového ventilu na autoventil... keby som chcel na pumpe dofukovať... niekedy celú tú kapsičku strčím do bidonu na náradie, keď napríklad nechcem aby sa mi na horáku zablatila a nepotrebujem využiť oba košíky.. jedlo, elektroniku a nejaké neprefuk bundy mám vo vreckách... keď je nejaké prechodné obdobie občas na handry využijem aj odrezaný bidon ... ruksak som mal len raz keď som bol na hríboch a bolo to dosť peklo, keď som tam mal 4kg hríbov a musel nastúpať 500 metrov :D
    05.12.2022 - 17:14:25
    00
    arrow_leftmatko001 napísal:
    Ladvinka - Oskar od TrekSportu je nesmrtelny a ako som zistil, niesom sam kto ho stale pravidelne vozi. (ma nieco cez 20 rokov pravidelneho pouzivania)

Ale otvaras/zatvaras ju len raz mesacne? :) Vydrzala vela, ale zipsy po rokoch odisli.
    Pre TT a okolie: Brasnar Magula stale robi. Dnes som mu niesol mestsky ruksak, co sa zacal parat hore pri hlavnom zipse.
    05.12.2022 - 17:28:20
    00
    No parada, vyzera ze batoh pojde do skrine,a ide sa zhanat nejaka framebag,mam specialne poziadavky... aby sa tam zmestilo vsetko co mam rad pri sebe teda aj Kindle a popripadne aspon jedna pleska piva ?
    05.12.2022 - 18:44:03
    00
    arrow_leftlapaloma napísal:
    ja som teraz kúpil skialp vestu :) včera som ju mal prvý krát na turistike a veru budeme kamaráti ... bude super či na bike či na beh či na lyže či kamkoľvek

To je aj s airbagom?
    Schová lopatu+sondu a pieps?
    Čo cepín?

Kde si kupoval?
    05.12.2022 - 19:08:05
    00
    arrow_leftpomiatko napísal:
    No parada, vyzera ze batoh pojde do skrine,a ide sa zhanat nejaka framebag,mam specialne poziadavky... aby sa tam zmestilo vsetko co mam rad pri sebe teda aj Kindle a popripadne aspon jedna pleska piva ?

Odmeraj a hľadaj. Alebo odmeraj a pošli to niekde kde šiju na mieru.
    05.12.2022 - 19:13:43
    00
    arrow_leftaJoN napísal:
    To je aj s airbagom?
    Schová lopatu+sondu a pieps?
    Čo cepín?

Kde si kupoval?

Bez airbagu, je to na styl race batohu. Ale inak je tam milion odkladacieho priestoru a do hlavneho sa slusne vela zmesti. No a na lopatu je tam priehradka, na rucku resp sondu su tam tiez speci miesta. Cepin tiez ma svoje miesto, lyze na race styl, stym este skusenost nemam tak uvidime ale doma nasucho sa mi to pacilo

La sportiva cours backpack kupovane vo ferrino.sk kedze som mal nejaky kupon
    05.12.2022 - 20:38:53
    10

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Batohy a tašky / Tašky a kapsičky / Na rám)
    keyboard_arrow_up