Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ahojte,
pre ktoré plášte z týchto dvoch by ste sa rozhodli??
Schválne píšem Z TÝCHTO DVOCH aby sme predišli zbytočným teóriám o
lepších ale drahších plášťoch.
Ďakujem za vaše pripomienky so skúsenosťami.

http://www.kupkolo.cz/continental-ultra-sport-kevlar-2012_z3892/

http://www.kupkolo.cz/plast-silnicni-michelin-lithion-2-kevlar_z90148/
Zobraziť komentár 09.11.2012 - 12:58:38
00
Jazdil som Conti Ultrasport 23 a bol som s nimi max. spokojný,slušná výdrž(cca 9000 vzadu,12000 vpredu), nemal som problémy ani s defektami a to sa nejazdilo len po kvalitných asfaltkách...Slušný plášť na normálne jazdenie za dobrú cenu.Predtým som jazdil aj na nejakých lacnejších Michelinoch(tuším Dynamic 23)ale conti boli citeľne lepšie už pri prvom výjazde...
Zobraziť komentár 09.11.2012 - 15:17:38
00
tiez som dlhy cas jazdil Continental Ultrasport, teraz skusam Mischelin Lithion 2 a tiez su perfektne. este ani jeden defekt. presne tento vyber som tu riesil cestna-cyklistika/ake-galusky-resp-plaste-plastovky-pouzivate-t18769-255.html

radili mi skor tie Lithion2 (fakt tie Ultrasport lepia na seba viac bordelu ako teraz Lithon2. nez som to necital ani som si to nevsimol ale po precitani som to skontroloval lebo som mal zrovna nahodeny mix jeden ultra a jeden plast Lithion a mischelin bol "cistejsi"

aj samotny MATT, znamy to clovek tu na fore napisal, ze Lithion2 je najlepsia volba vo svojej cenovej kategorii a sam ich vozi na treningovych kolesach. preto som si ich tiez kupil a som spokojny 3000 km bez defektu ale su nove, ultrasporty tiez nemali deket ked boli nove ale potom to prislo, casto som lepil :-)

a jazdne vlastnosti neviem posudit, jazdim rekreacne, takze na nejake odvalovanie, rychlost a drzanie v zatackach sa ma nepytaj, ja nikdy v tom nevidim rozdiel :-)
Zobraziť komentár 09.11.2012 - 21:57:19
00
Ospravedlňujem sa za dvojitú tému, ale kazdopadne Divo ďakujem za tvoj koment.
Zobraziť komentár 10.11.2012 - 09:08:18
00
tiez mam jeden lithion v predu ma zatial vyse 7 tis. ale z dezenu nic nechyba jedina vada ze je trochu popraskany ale to nicomu nevadi
Zobraziť komentár 16.11.2012 - 22:52:26
00
mne sa lithion podarilo zodrat po asi 5000km az "na drot", ale je pravda ze to bolo asi prebrzdenim :) inak len kladne skusenosti, defekt jediny a to po vleteni do ostrej betonovej diery
Zobraziť komentár 14.01.2013 - 00:30:07
00
keyboard_arrow_up