Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
canyon ma dnes akciu na vision trimax 30 za 300€, oplati sa kupit? ako upgrade zakladnych mavic aksium. ci najdem nieco lepsie v rozpocte do 500€? dakujem
Za tu cenu je to dobra kupa, ale viac by som za ne nedal. Mam ich uz rok, tiez upgrade aksiumov. Oproti nim je to super rozdiel vo vahe, tuhosti ale aj celkovej sirke plasta. Na mojich mi vrzga zadny vyplet pri silovom slapani. Neviem ci to robi len mne a ako to odstranit. Inak su OK.
canyon ma dnes akciu na vision trimax 30 za 300€, oplati sa kupit? ako upgrade zakladnych mavic aksium. ci najdem nieco lepsie v rozpocte do 500€? dakujem
presne toto som vymienal
, mal som aksium a teraz pol roka z bazaru trimaxy 30, nebe a dudy,
trimaxy maju super ložiska, hladko chod nabojov aj orecha,tak isto tuhosť je výborná, hmotnosť tiež., šírka až 19mm co je fajn,
mne mič nepuka, ja som ich kupil za 270 s tufami calibra plastami, trochu jazdene...
asi ma len povolený výplet.
Tiez mam tie Vision Trimax z minulorocnej akcie v Canyone a tiez mi puka od novoty zadny vyplet, plus sa mi zda, ze aj po dotiahnuti maju mensiu volu v naboji. Daval som ich aj skontrolovat tenzometrom v servise, ale vsetko je v poriadku, babrat sa s reklamaciou sa mi nechcelo, okrem obcasnych divnych zvukov funguju bez problemov a stotoznujem sa s vyssie uvedenymi nazormi, spolu so Zondami asi naj v tejto kategorii, za vyssiu cenu by som uz pozeral karbony.
To pukanie vôbec nemusí byť od výpletu. Niekedy sa Ti zvuky tak prenášajú po ráme , že je ťažšie identifikovať miesto odkiaľ vychádzajú Pri kolesách je dosť často pri silnejších záberoch zdroj pukania styčná plocha na upevnenie kolesa. často sa tam dostane medzi rýchloupinák a konusy jemný prach a potom to vydáva také zvuky , alebo len treba RU viac pritiahnuť
Ehm, vsak pisem, ze aj po dotiahnuti, to bola, logicky, prva vec, co som s tym robil.
To pukanie (vrzganie) robi od vybalenia novych kolies, kupovane v tom istom case a z toho isteho obchodu ako kolega vyssie, takze nejaky prach by tam vtedy nemal velmi co robit, vrzganie pocut pri nizsich rychlostiach pravidelne pri kazdej otacke, iba ked je zadne koleso zatazene, tj. ked sedim v sedle, v stojke to nepuka. Ked rukou postlacam vyplet, tak to pocut tiez, zdroj bude podla mna na 99% niekde na trase vyplet-naboj.
Ale jazdim to uz rok, iny problem s tymi kolesami odvtedy nemam, takze to uz neriesim, pri vyssich rychlostiach to aj tak prehlusi aerodynamicky hukot.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/sk/accessories/?utm_source=sk-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=breakaway-day12-july-2017&category=T179&sc_src=email_1829299&sc_lid=115125918&sc_uid=wMosnNJeJk&sc_llid=444&sc_eh=2d5e63ee3ae63a5f1#id=60288
presne toto som vymienal
, mal som aksium a teraz pol roka z bazaru trimaxy 30, nebe a dudy,
trimaxy maju super ložiska, hladko chod nabojov aj orecha,tak isto tuhosť je výborná, hmotnosť tiež., šírka až 19mm co je fajn,
mne mič nepuka, ja som ich kupil za 270 s tufami calibra plastami, trochu jazdene...
asi ma len povolený výplet.
To pukanie (vrzganie) robi od vybalenia novych kolies, kupovane v tom istom case a z toho isteho obchodu ako kolega vyssie, takze nejaky prach by tam vtedy nemal velmi co robit, vrzganie pocut pri nizsich rychlostiach pravidelne pri kazdej otacke, iba ked je zadne koleso zatazene, tj. ked sedim v sedle, v stojke to nepuka. Ked rukou postlacam vyplet, tak to pocut tiez, zdroj bude podla mna na 99% niekde na trase vyplet-naboj.
Ale jazdim to uz rok, iny problem s tymi kolesami odvtedy nemam, takze to uz neriesim, pri vyssich rychlostiach to aj tak prehlusi aerodynamicky hukot.
http://www.fastwaycarbon.sk/rafiky-galuskove/rafik-50mm-galuskovy
pripadne si precitaj tak posledne 2 roky v tomto vlakne... uz sa to rozoberalo dostkrat...