Múdro píšeš, v prvom rade ide o peniaze... a v druhom o popularite.
V poslednom čase sa písalo len ktorú ornitologičku pretiahol. Treba písať aj niečo pozitívne - takže pustime do médií niečo o comebacku. Treba pritiahnuť viac peňazí do Armstrongových firiem a nadácií - účasť na maratónoch až tak nezaberá, je to krátkodobé, spopularizujme ho comebackom. Treba vytiahnuť viac peňazí pre americkú cyklistiku od amerických sponzorov - správy o comebacku pomôžu...
Ja sa neteším, nikdy ma Armstrong nezaujímal...Naviac, ak by aj štartoval v tíme Astana, čo by bolo podľa mnohých najpravdepodobnejšie, tak by to tímu na Tour prospelo minimálne, skôr naopak...
ja som ho odjakživa nemal rad, ale ak sa vrati, neverim tomu, ze bude mat problem dostat sa do 100-ky. Urcite nebude riskovat taku blamaz, navyse, nema 45 rokov. Pokial nebude vo forme, nepojde si robit hanbu.
Nevráti sa, neverim. Ani pre tie peniaze ako píše JoKo.
Ak skonci do prvej stovky, bude to uspech, ale prenho nieco ako nocna mora. Nevyhral!
...ze bude koncit okolo stovky. :lol: Uz v minulost X-krat predviedol co dokaze. Kedze zacal s treningom uz teraz je len otazkou casu, kedy sa dostane do svojej starej formy.No a do buducej sezony ma toho casu habadej. Po tolkych vitaztvach na TDF vie prese kolko a hlavne ako ma trenovat. Myslim, ze buducorocna TDF bude zas v jeho rezii. A ak nie k vitazstvu tak k vyraznemu miesaniu poradia sa urcite dostane.
...ze bude koncit okolo stovky. :lol: Ak by mal koncit okolo stovky tak bude radsej sediet doma a nie robit si hanbu. Taketo umiestnenia by boli prenho len na skodu.
Rovnako som toho názoru, že v prípade, že sa dostane na Tour, čo ale nie je vôbec isté, s prehľadom skončí v prvej 10tke. Už dávno je zapojený do programu UCI biologické pasy, na prvé preteky môže ísť vo februári, čiže štandardná príprava....
Jediná otázka je, v ktorom tíme bude štartovať, pretože Astana jeho prípadný návrat dementovala a navyše už to nie je tím, ktorý by mal US vlastníkov ako doteraz. Ale nitky petrodolárov samozrejme smerujú aj do Kazachstanu...
Čo sa týka toho tréningu tak stým asi mat problém nebude niekde som čítal (velo) že stále jazdil asi 60percent objemu kilometrov ako počas pretekania . A v telerane vraveli že bude jazdiť bez nároku na honorár v ASTANE .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak chce jazdit, ma možnosti ako amater.
Ktory nieje sypac?
Múdro píšeš, v prvom rade ide o peniaze... a v druhom o popularite.
V poslednom čase sa písalo len ktorú ornitologičku pretiahol. Treba písať aj niečo pozitívne - takže pustime do médií niečo o comebacku. Treba pritiahnuť viac peňazí do Armstrongových firiem a nadácií - účasť na maratónoch až tak nezaberá, je to krátkodobé, spopularizujme ho comebackom. Treba vytiahnuť viac peňazí pre americkú cyklistiku od amerických sponzorov - správy o comebacku pomôžu...
dúfam, že bude diktovať...
Nevráti sa, neverim. Ani pre tie peniaze ako píše JoKo.
Ak skonci do prvej stovky, bude to uspech, ale prenho nieco ako nocna mora. Nevyhral!
...ze bude koncit okolo stovky.
...ze bude koncit okolo stovky.
Jediná otázka je, v ktorom tíme bude štartovať, pretože Astana jeho prípadný návrat dementovala a navyše už to nie je tím, ktorý by mal US vlastníkov ako doteraz. Ale nitky petrodolárov samozrejme smerujú aj do Kazachstanu...
Mam silny pocit, že chce demonstrovat svoju kondičku. Opäť mu nič nenájdu. Napriek podozrivym vzorkam z rokov 1999,2000.