Ak mi ukazes jedneho aktivneho 70-rocneho cyklistu....
Toto sú štartujúci v Slovenskom pohári masters, kategória E, t. j. nad 65 rokov... Knoška Ivan 19410805 CK Piešťany
Šitina Eduard 19400414 TJ Rapid Bratislava
Kuľa Eduard 19410713 Jelšava - BKP
Štrbík Jozef 19391125 CK Generali Trnava
Mištík Milan 19371017 CK Piešťany
Rezbárik Jozef 19390101 CK Generali Trnava
Gubó Oto 19370506 TJ Slávia N. Zámky
Selčan Vladimír 19350820 CK Generali Trnava
Čimo Dušan 19300919 CK Generali Trnava
Kvalténi František 19420506 CK Nitra
Ja som tam napočítal štyroch a piaty je Oto Erben, s tým sa občas stretnem na hrádzi, má 72.
Ak budeš vládať vyjsť na kole cez víkend na Babu, tak si ich môžeš pozrieť, ak pôjdeš od Perneku, tak ti ukážu, ako sa jazdí...
Ak mi ukazes jedneho aktivneho 70-rocneho cyklistu....
Toto sú štartujúci v Slovenskom pohári masters, kategória E, t. j. nad 65 rokov... Knoška Ivan 19410805 CK Piešťany
Ja som tam napočítal štyroch a piaty je Oto Erben, s tým sa občas stretnem na hrádzi, má 72.
Ak budeš vládať vyjsť na kole cez víkend na Babu, tak si ich môžeš pozrieť, ak pôjdeš od Perneku, tak ti ukážu, ako sa jazdí...
nic v zlom, ale myslim, ze im by som teda naozaj stihal
Chcel si vidieť jedného aktívneho 70-ročného cyklistu. Predložil som ti najmenej piatich!
Nenapísal som, že by si nestíhal, ale že ti ukážu, ako sa jazdí. Hoci Edo Šitina by už možno bol aj hore vydýchaný...
Chcel si vidieť jedného aktívneho 70-ročného cyklistu. Predložil som ti najmenej piatich!
Nenapísal som, že by si nestíhal, ale že ti ukážu, ako sa jazdí. Hoci Edo Šitina by už možno bol aj hore vydýchaný...
ja sa nehadam, ze dobre nejazdia, ale nevidim dovod, preco by mi mali 70 rocny pani ukazovat, ako sa jazdi, no ale ked myslis ...
je pri najmensom zaujimave, ako sme sa dostali od Armstronga na tour k starym panom na peznskej babe
stari dedkovia su davaci, to klobuk dole, co oni aj na babe vedia zaradit a tvarit sa ze su na vylete ...Joko za 10 20 r tiez bude taky
a armstrong bude zase dobry, ma vacsie pluca ako bezny ludia, ma toho menej aj v trenkach ,umelo je urcite zasobeny testosteronom do najvyssich noriem, ma vymakany trening, milion ludi okolo seba co budu robit prenho...cely team v ktorom bude, bude slapat nanho, najlepsi predpoklad ako byt najlepsi
tesim sa na jeho navrat a mohol by sa vratit aj ullrich bolo by to velmi zaujimave. Nech sa poriadne nadopuju a rozprudia krv v zilach fanusikov. Huraaaaaaaaa
Here is part of the email, sent on behalf of Armstrong by spokesman Mark Higgins:
Good evening
As valued friends and partners of Lance, the LAF and CSE I wanted to share a few announcements that we will make public tomorrow morning.
On Wednesday morning Lance has the privilege to announce his comeback at the Clinton Global Initiative. Lance will be joined on stage by President Clinton and Mayor Bloomberg to make the announcement. Lance will rollout the LAF's global cancer platform and their commitment to combat the disease that will claim 8 million lives this year.
Lance will also announce that he will be reunited with Johan Bruyneel and join the Astana Cycling team. His first race in the comeback will be the Tour of Australia with the season ending goal of the Tour de France. More races will be announced in the coming weeks. In addition Lance will be announcing the creation of an under 23 team sponsored by Trek that will include young cycling star Taylor Phinney.
Lance has also brought in global anti-doping expert Don Catlin to oversee his testing program.
Catlin and Phinney will be on hand at the CGI press conference. The group will travel to Las Vegas to do a press conference on Thursday morning from Interbike.
Nuz tu sa ukaze ci ma Bruyneel gule.Pretoze Contador ma 25 a Armstrong 37.A osobne si myslim,ze ak si vyberie americana tak na tour ich nepozvu.Pro tour je mrtva takze rozhodovat budu zabozruti a ti teda Armstronga neznasaju.Vo vseobecnosti je spaniel sypatickejsi a hlavne svojim spravanim.Uvidime co zavazi ci sentiment,alebo buducnost.
btw:Katko,pre nas co rozumime len spanelsky to prekladaj laskave
Kazakhstan officials had thrown further weight behind a possible Armstrong-Astana hook-up. Defence Minister Danial Akhmetov, who is also the nation's cycling federation chief, gave his stamp of approval to Armstrong as a possible signing to the squad. "He is a great cyclist and he is also a great humanitarian and that makes him a perfect fit for our team," Akhmetov told Reuters.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto sú štartujúci v Slovenskom pohári masters, kategória E, t. j. nad 65 rokov...
Knoška Ivan 19410805 CK Piešťany
Toto sú štartujúci v Slovenskom pohári masters, kategória E, t. j. nad 65 rokov...
Knoška Ivan 19410805 CK Piešťany
nic v zlom, ale myslim, ze im by som teda naozaj stihal
ja sa nehadam, ze dobre nejazdia, ale nevidim dovod, preco by mi mali 70 rocny pani ukazovat, ako sa jazdi, no ale ked myslis ...
je pri najmensom zaujimave, ako sme sa dostali od Armstronga na tour k starym panom na peznskej babe
ty si uz prosim ta prestam v kazdej teme dokazovat ze ti nikto nestiha
a armstrong bude zase dobry, ma vacsie pluca ako bezny ludia, ma toho menej aj v trenkach ,umelo je urcite zasobeny testosteronom do najvyssich noriem, ma vymakany trening, milion ludi okolo seba co budu robit prenho...cely team v ktorom bude, bude slapat nanho, najlepsi predpoklad ako byt najlepsi
nic si nedokazujem ..
http://sport.sme.sk/c/4091173/cyklistika-armstrong-sa-zahreje-v-australii.html
Good evening
As valued friends and partners of Lance, the LAF and CSE I wanted to share a few announcements that we will make public tomorrow morning.
On Wednesday morning Lance has the privilege to announce his comeback at the Clinton Global Initiative. Lance will be joined on stage by President Clinton and Mayor Bloomberg to make the announcement. Lance will rollout the LAF's global cancer platform and their commitment to combat the disease that will claim 8 million lives this year.
Lance will also announce that he will be reunited with Johan Bruyneel and join the Astana Cycling team. His first race in the comeback will be the Tour of Australia with the season ending goal of the Tour de France. More races will be announced in the coming weeks. In addition Lance will be announcing the creation of an under 23 team sponsored by Trek that will include young cycling star Taylor Phinney.
Lance has also brought in global anti-doping expert Don Catlin to oversee his testing program.
Catlin and Phinney will be on hand at the CGI press conference. The group will travel to Las Vegas to do a press conference on Thursday morning from Interbike.
btw:Katko,pre nas co rozumime len spanelsky to prekladaj laskave
Kazakhstan officials had thrown further weight behind a possible Armstrong-Astana hook-up. Defence Minister Danial Akhmetov, who is also the nation's cycling federation chief, gave his stamp of approval to Armstrong as a possible signing to the squad. "He is a great cyclist and he is also a great humanitarian and that makes him a perfect fit for our team," Akhmetov told Reuters.