Myslim, si, ze Lance bol pravdepodobne viazany zmluvou so znackou Nike a na kratkych ponožkach by logo až tak nevyniklo. Konkretne aj v prvej knihe spomina, že pri nom zostali z Nike.
Pozrite si niektorych inych pretekarov, co vyzeraju, ze maju kratke ponožky. Nemaju! Maju ich iba zhrnute.
OT:jj, Greg, to bol iny borec.
cez MS elite Bakalar povedal, ze Armstronga dotiahol team az pod kopec a on len kopec vybehol. pricom sa nahodov zabudol zmienit kolko casoviek vyhral. predtym lance nemal v kopcoch konkurenciu a v casovkach patril vzdy do top3. teraz v kopcoch bude podla mna do top5 a v casovke tiez nejak tak. tot moj nazor, cize na TdF pokial nehodi nejakeho tigra mal by skoncit do top5. Haawk
no to je pekné, že to povedal ale hned ho aj spolukomentátor (Benčík to bol myslím) opravil, že tak to vôbec nefunguje...a bol ticho... ale šak takéto veci treba brať s rezervou, až samotné preteky ukážu, čoho je ešte schopný...
Aby ste sa z toho kovboja nepokakali. V 3 týždňovom etapáku hrá na časovke rolu aj to či si si predchádzajúcich 1500km odkrútil sám, či len zanedbateľnú časť. Ťažko sa baviť s niekým čo neprešiel na žiletke ani 100km. Na nete sú videa zo starších tour kde jazdil richard a elefantino, či ozaj kovboj nemal konkurenciu. Ja som vždy obdivoval Jana, že v najhorších kopcoch kde mal amík ešte 3 domestikov a on zostal sám, mal silu bojovať.
Nech nezabudnem, mne nereže tá F1 taktika v cyklistike, ale stále za ňou stojí ten istý človek. Príkladom je Contador. Neznámy junák, ktorý sa dostal do dobrých rúk a ťaží z indispozície súperov. Mňa svojimi číslami zatiaľ nepresvedčil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už ma to tu síce nebaví, ale dám vám ešte šancu. Jazda do kopca na hrubej je úplne bežný silový tréning a takmer každý závod aj na amatérskej úrovni.
a ked bude treba, tak kupime pravitko a pomerame si
Somárčiny, ako ponožky si všímate, ale že ide do kopca a na hrubej, to si nevšimnete...
JoKo to fakt? Nikdy som TdF nevidel tak neviem... To či ide Armstrong na hrubej mi je úplne fuk, ako napísal triki, je to sedlák
Stephen Roche v 87-mom...
Greg Lemond a Bernard Hinault
http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/2XU_Elite_Compression_Socks/5360038102/
Pozrite si niektorych inych pretekarov, co vyzeraju, ze maju kratke ponožky. Nemaju! Maju ich iba zhrnute.
OT:jj, Greg, to bol iny borec.
Elefantino ich tiež nema(l) extra kratke:
cez MS elite Bakalar povedal, ze Armstronga dotiahol team az pod kopec a on len kopec vybehol. pricom sa nahodov zabudol zmienit kolko casoviek vyhral. predtym lance nemal v kopcoch konkurenciu a v casovkach patril vzdy do top3. teraz v kopcoch bude podla mna do top5 a v casovke tiez nejak tak. tot moj nazor, cize na TdF pokial nehodi nejakeho tigra mal by skoncit do top5. Haawk
http://www.wiggle.co.uk/p/Cycle/7/2XU_Elite_Compression_Socks/5360038102/
Coskoro skladom