Zakladám novú tému - Peter Sagan.
Vlani na majstrákoch Európy v cyklokrose siedmy, tento rok tretí...
Dúfajme, že sa od tohto chlapca ešte dočkáme aj ďalších zlepšení.
Joko kde pisem,ze xc jazdci netrenuju na ceste?
Pisem,ze ja povazujem za chybu ist v 18 rokoch jazdit profi cestu ked mal vysledky v xc.
V 18 rokoch je najvyšší čas začať jazdiť profi cestu (mimochodom, na profi úrovni v rámci svojho veku a možností jazdil v podstate už aj túto sezónu, stačí si pozrieť preteky ktoré bol). Raz som sa s ním o tom bavil, priznal že MTB ho baví viac, zároveň však chápal, že inade ako cez cestu to ďalej nepôjde. Potreboval to nejak stráviť. Myslím, že dnes sa s tým už zmieril a to, že má možnosť jazdiť ešte nejaký čas MTB, považuje za bonus.
mno ja by som sa chcel len tak dotatkovo spytat ked giro tvrdi ze to cez xc nepojde... taki ako absalon jazdili predtym cestu alebo co? ... ja do toho nevidim tak preto sa pytam...
mno ja by som sa chcel len tak dotatkovo spytat ked giro tvrdi ze to cez xc nepojde... taki ako absalon jazdili predtym cestu alebo co? ... ja do toho nevidim tak preto sa pytam...
To ci to pojde,alebo nepojde su len spekulacie.Jedna vec je,ale ista,ze uz nebude jazdit sam na seba.Co mu nariadia na toho bude jazdit.Po tituloch v xc (aj ked len juniorskych) by som sa na cestu urcite nehrnul.
Kulhavý vyskúšal tebou navrhovanú cestu... A po štyroch rokoch výsledkového stagnovania sa konečne začal tento rok presadzovať. Ani v XC nie je prechod od juniorov medzi mužov med lízať.
Zatiaľ stále žijeme na Slovensku, nie? Viac k tomu hádam netreba.
no jo, a ak som to spravne pochopil, tak opusta slovensko? liquigas? neviem preco, ale nikdy sa mi nepacilo, ze sportovci v dnesnej dobe uz nereprezentuju svoju krajinu, ale za prachy akukolvek inu. teraz ma asi zozerete
no jo, a ak som to spravne pochopil, tak opusta slovensko? liquigas? neviem preco, ale nikdy sa mi nepacilo, ze sportovci v dnesnej dobe uz nereprezentuju svoju krajinu, ale za prachy akukolvek inu. teraz ma asi zozerete
V pondelok sme mali s Peťom posedenie - rozlúčku. Jeho, teraz už bývalý, tréner - Peter Zanický mu pripravil naozaj príjemné posedenie aké si zaslúži takto talentovaný cyklista. Ukázal nám aj prvý bike čo mu dali - supersixa, ale vraj má ešte fasovať ďalšie 2 - už na novú sezónu. No a samozrejme je plný očakávaní aká to bude v takom hviezdnom tíme s Bassom a ako prekoná rečovú bariéru. Dúfam že mu všetko vyjde k spokojnosti.
hlavne nech mu to jazdi aby sa nestratil v priemere, aj ked neviem ako sa da jazdit cesta ked ma viac bavia hory...nutit sa do niecoho takeho velkeho hm
Momentalne vyhral aj cyklistu aj talent roka 2008 a myslim si ze to bude hviezda slovenskej cyklistiky ktora tu uz dlhsie nebola a uz dlho nebude....lebo ten chalan co robi...
FLORENCIA 21. januára (SITA) - Peter Sagan je od minulého víkendu na sústredení s talianskym cyklistickým tímom Liquigas. V Toskánsku ho noví kolegovia medzi sebou bez problémov privítali. Na hotelovej izbe býva osemnásťročný najlepší slovenský cyklista roka 2008 spolu s Čechom Romanom Kreuzigerom, trinástym mužom uplynulého ročníka Tour de France, víťazom Okolo Švajčiarska 2008 a bývalým juniorským majstrom sveta. Sagan si zatiaľ svoje premiérové sústredenie medzi profesionálmi pochvaľuje. \"Všetko klape stopercentne. Privítali ma skvele, s každým som si podal ruku. Na sústredení som na hotelovej izbe s famóznym českým cyklistom Romanom Kreuzigerom, ktorý je už v Liquigase tretiu sezónu. Keď niečo potrebujem, tak mi pomôže a v súčasnosti je aj mojím tlmočníkom, ak niečomu nerozumiem,“ prezradil na internetových stránkach svojej zastupujúcej agentúry Optimus Agency Peter Sagan, ktorý na sústredení v Toskánsku jazdí na bicykli denne vyše tri hodiny. Problémy po domácej príprave na bežkách a v posilňovni nemá. Od talianskych kolegov si vyslúžil už aj prezývku Pietro.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pisem,ze ja povazujem za chybu ist v 18 rokoch jazdit profi cestu ked mal vysledky v xc.
V 18 rokoch je najvyšší čas začať jazdiť profi cestu (mimochodom, na profi úrovni v rámci svojho veku a možností jazdil v podstate už aj túto sezónu, stačí si pozrieť preteky ktoré bol). Raz som sa s ním o tom bavil, priznal že MTB ho baví viac, zároveň však chápal, že inade ako cez cestu to ďalej nepôjde. Potreboval to nejak stráviť. Myslím, že dnes sa s tým už zmieril a to, že má možnosť jazdiť ešte nejaký čas MTB, považuje za bonus.
To ci to pojde,alebo nepojde su len spekulacie.Jedna vec je,ale ista,ze uz nebude jazdit sam na seba.Co mu nariadia na toho bude jazdit.Po tituloch v xc (aj ked len juniorskych) by som sa na cestu urcite nehrnul.
Zatiaľ stále žijeme na Slovensku, nie? Viac k tomu hádam netreba.
To je ako vycitat Ronaldovi ze hra za Manchester
Reprezentuje Anglicko ?
Nezozerieme...
FLORENCIA 21. januára (SITA) - Peter Sagan je od minulého víkendu na sústredení s talianskym cyklistickým tímom Liquigas. V Toskánsku ho noví kolegovia medzi sebou bez problémov privítali. Na hotelovej izbe býva osemnásťročný najlepší slovenský cyklista roka 2008 spolu s Čechom Romanom Kreuzigerom, trinástym mužom uplynulého ročníka Tour de France, víťazom Okolo Švajčiarska 2008 a bývalým juniorským majstrom sveta. Sagan si zatiaľ svoje premiérové sústredenie medzi profesionálmi pochvaľuje. \"Všetko klape stopercentne. Privítali ma skvele, s každým som si podal ruku. Na sústredení som na hotelovej izbe s famóznym českým cyklistom Romanom Kreuzigerom, ktorý je už v Liquigase tretiu sezónu. Keď niečo potrebujem, tak mi pomôže a v súčasnosti je aj mojím tlmočníkom, ak niečomu nerozumiem,“ prezradil na internetových stránkach svojej zastupujúcej agentúry Optimus Agency Peter Sagan, ktorý na sústredení v Toskánsku jazdí na bicykli denne vyše tri hodiny. Problémy po domácej príprave na bežkách a v posilňovni nemá. Od talianskych kolegov si vyslúžil už aj prezývku Pietro.