Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No nakoniec je z toho zemak no nevadi aj tak uspech Slovenskej cyklistiky :)
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 08:00:46
00
Stander ako 87čka ročník už budúci rok pôjde elitu, Vuillermoz je ročník 88, Litscher 89 a Peťo 90 rovnako ako jeho veľký súper z juniorky Konwa :wink: takže budúci rok je medaila naša :!:
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 08:09:35
00
gratulujem petovi :D
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 08:48:15
00
urcite ho to tesi :mrgreen:
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 11:02:55
00
prevzaté z mtbs.cz

Peter Sagan. Juniorský mistr světa z loňského roku skončil čtvrtý. "Že bych skončil na čtvrtém místě jsem opravdu doufal jen v koutku duše, takže jsem moc spokojenej. V posledním kole jsem udělal několik chybiček, natloukl si koleno a začaly mě brát i křeče, ale naštěstí jsem to udržel," radoval se Peter.
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 11:53:30
00
inak ešte na okraj, Filip Polc a Matej Vitko dnes šli finálové jazdy 4X - príliš sa im však nedarilo, Filip skončil 32. a Matej 19ty. Víťazom sa stal domáci matador Jared Graves pred Romainom Saladinim a Jakubom Říhom...v ženách vyhrala ako inak domáca Caroline Buchanan... :wink:
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 12:46:27
00
Stander ako 87čka ročník už budúci rok pôjde elitu, Vuillermoz je ročník 88, Litscher 89 a Peťo 90 rovnako ako jeho veľký súper z juniorky Konwa :wink: takže budúci rok je medaila naša :!:

Toto je velka otazka. Na jednej strane som v utorok na cyclignews.com cital o time Liquigasu na buducu sezonu, kde bol Peto Sagan v podstate oficialne uvedeny ako clen timu (neo-pro). Na druhej strane v dnesnom clanku na SME udajne Peto povedal, ze ho podpis zmluvy este caka. Asi je to len formalita.
V kazdom pripade, ak ta zmluva dopadne, tak s horskymi bicyklami bude musiet s najvacsou pravdepodobnostou prestat.
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 15:26:11
00
pripájam sa k petovym gratulantom :)
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 16:41:31
00
Sagan by mal aspoň ďalších 5 rokov jazdiť ešte xc.Je to naozaj talent a po čase určite má na titul v elite..Na cestu sa nikdy netreba ponahľať.Tu jazdí sám za seba žiadna tímová taktika.
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 18:42:09
00
suhlas triki
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 18:44:51
00
velmi mu fandim a verim tomu, ze bude mat na to, aby v londyne 2012 bojoval o medailu.
co lepsie sa moze stat pre popularizaciu nasho sportu ako olympijska medaila?
Zobraziť komentár 04.09.2009 - 21:32:07
00
keď už sa bavíme o MS, tak dnes vypálili Švajčiari Absalonovi rybník, Nino Schurter sa stal novým majstrom sveta, Absalon bol s 3s stratou druhý a Vogel tretí..medzi ženami zvíťazila Irina Kalentieva :clap:

quasko, dnes tej tvojej orbee štastie neprialo, možno keby si štartoval aspoň na basicu, kto vie... :P
Zobraziť komentár 05.09.2009 - 23:31:35
00
http://www.cyclingnews.com/races/santos-tour-down-under-upt/stage-5/photos/102318
V peknej spoločnosti ťahá špicu - Evans, Sanchez a Valverde... Kua, dobre sa na ten obrázok pozerá!
Zobraziť komentár 23.01.2010 - 14:55:22
00
neskutocne co Peto dokazuje pri svojom prvom starte. nebyt toho padu, s prehladom uzatvara prvu desiatku :y:
Zobraziť komentár 23.01.2010 - 19:18:24
00
Treba spomenut uspech ktory sa podaril P.Saganovi.Prial by som si aby dosiahol vela vyznamnych uspechov.Ak to pojde takto dalej mame sa naco tesit :clap:

cit:ADELAIDE - Aktivitu slovenského cyklistu Petra Sagana z tímu Liquigas na pretekoch Tour Down Under v Austrálii si všimol aj sedemnásobný víťaz Tour de France Lance Armstrong. Sagan bol s Američanom v úniku už pred týždňom na kritériu v Adelaide, devätnásťročný Žilinčan potom ukázal svoj talent aj na Tour Down Under, kde bol v tretej etape štvrtý a v piatej bol v úniku spolu so Španielmi Luisom Leonom Sánchezom a Alejandrom Valverde a úradujúcim majstrom sveta Cadelom Evans z Austrálie.
Sagan bojoval na pretekoch aj napriek tomu, že v druhej etape mal ťažký pád a dve tržné rany mu museli zošívať osemnástimi stehmi.
Armstrong vo svojej sobotňajšej relácii Planet Armstrong, ktorú vysiela Eurosport, ocenil Saganovu bojovnosť. Legendárny Američan si však pomýlil národnosť a Slováka označil za Slovinca.

"Všimli ste si? Ten mladý Slovinec ukázal, že má veľký talent," povedal Armstrong. Bližšie to už nekomentoval, keďže mal na rukách jedného zo svojich potomkov, ktorému sa zjavne páčili nastrčené mikrofóny.
Sagan pretekal na Tour Down Under pred zrakmi stoviek tisícov divákov. Podobnú atmosféru okolo trate pravdepodobne ešte nezažil. V sobotu prišlo podľa odhadov organizátorov k trati 119-tisíc fanúšikov a celkovo preteky priamo pri trati sledovalo okolo 638-tisíc divákov.
"Piata etapa bola vzrušujúca. Prišli masy divákov. Ďakujem všetkým za to, že sa ukázali a podporili všetkých cyklistov," napísal Armstrong na sociálnej sieti Twitter.
Sagan bol po pretekoch tiež veľmi spokojný: "Keď si uvedomím, s akými veľkými hviezdami som súperil a nestratil som sa po ich boku, tak je to super. Škoda toho pádu v druhej etape, kde som stratil vyše minúty, inak by som bol aj v prvej dvadsiatke. Po skončení pretekov sa mi dostalo ocenenia v tíme, pochválili ma aj priamo z Liquigasu, takže je to príjemný pocit do ďalšej tvrdej práce."
Zdroj: SITA
Zobraziť komentár 24.01.2010 - 14:16:40
00
keyboard_arrow_up