Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pokúsim sa to trochu vysvetliť, lebo niektorí nevedia, čo je dráhová cyklistika. Je rozdiel medzi šprintérmi a stíhačmi. Šprintéri potrebujú výbušnosť, preto hodne trénujú v činkárni a z toho majú nohy ako bandasky. Nejaké to kilo navyše, tvorené aj podkožným tukom, nie je na závadu, skôr je výhodou. Keď sa o seba dvaja v šprinte oprú, vyhráva ťažší.Tono Tkáč mal pri svojom treťom víťazstve na majstrovstvách sveta hodne cez 90 kíl, bežne okolo 85. So 60-timi kilami som ho hore Babou mastil, avšak v letmej dvojstovke mi dal s prstom v nose 3 sekundy.. Jediný špičkový šprintér, ktorý sa preorientoval na cestu je asi Theo Bos.

Stíhači sú normálni cyklisti, trénujú vytrvalosť, pre nich je svalová hmota skôr na závadu. Cestná cyklistika pre nich nie je problém a v súčasnom peletone je množstvo bývalých dráharov - stíhačov - Wiggins, väčšina Austrálčanov, Kirijenka, Sivcov. Výnimkou svojou postavou medzi stíhačmi preorientovanými na cestu je Cavendish - je nižší a zavalitejší. Ale práve preto patrí medzi najlepších šprintérov na ceste, lebo v tých osvalnenejších nohách ostalo hodne výbušnosti. .

Napísať o Cancellrovi a Wigginsovi, že sú vychrtlí... Uff. Wigo síce pred prvým pokusom vyhrať Tour zhodil hodne kíl (nedokončil - ustlal si), rok nato, keď vyhral, tak zhodil ďalšie 4 kilá. Ale aj tak mal nad 70. A ťažko ich porovnávať s papierovými kolumbijcami, ktorí sú nielen malí, ale ešte aj ľahkí (50-55 kíl).

Prvom rade dobrý časovkár musí mať dlhé nohy a aj normálnu váhu. Dlhé nohy na to, aby si mohol dať dlhé kľuky - páku asi nemusím zdôvodňovať, to bolo vo fyzike v 8. triede. A normálna váha (+/-75 kg) je potrebná preto, aby roztočil ťažký prevod. Tí papieroví cyklisti nedokážu roztočiť prevod 55-56x11, a preto musia točiť vyššou frekvenciou, aby udržali rovnakú rýchlosť. Vieme spočítať, že keď Martin točí prevod 56x11 cca 95 otáčok za minútu, koľko musí točiť napr. Quintana, ktorý bude mať prevod 53x11, možno 54x12.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 00:40:31
01
Pri prevode 56x11 a otáčkach 95 rpm dosiahne rýchlosť 61 km/h. Aby túto rýchlosť dosiahol pri prevode 54x12 musí točiť 107 rpm, pri prevode 53x11 stačí 100 rpm. ;-)
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 06:30:26
00
Tie dlhsie kluky nie su zase ziaden zazrak,kedze pedale sa musia v kruhu pri rovnakej kadencii pohybovat rychlejsie.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 15:19:03
00
Rohan Dennis sa pokusi o rekord v hodinovke...

scontent-b-fra.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 16:03:16
00
... a este pred nim to skusi Jack Bobridge :) http://velonews.competitor.com/2014/12/news/bobridge-time-right-hour-record-attempt_356177
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 16:42:11
00
Tie dlhsie kluky nie su zase ziaden zazrak,kedze pedale sa musia v kruhu pri rovnakej kadencii pohybovat rychlejsie.

Ale sú!! Myslíš prečo nikto nesundal Sosenku až sa z tohu UCI posrala? Kľuky na tom rekorde mali podstatný podiel. Tu sú Sosenkové slová:
"Když loni v létě spadla kdekomu brada v okamžiku, kdy jsem zajel svých 49 700, bylo to z velké části zásluhou těch klik. Co velký jezdec ztrácí na odporu vzduchu, to kompenzuje jedině převodem za pomoci dlouhých klik. Jiná cesta není! A mimochodem… Mám doma ve stole papír, kde je spočítáno, že ani stodevadesátkami by to u mne končit nemělo. A že pak pojedu jak z jiného světa…"
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 19:05:14
01
Keď som v septembri predpovedal možný atak Austrálčanov na rekord, netušil som že ma vezmú doslovne. :D
A to sa toho týždňa očakáva oficiálne ohlásenia aj od Alexa Dowsetta z Movistaru a pokus o ženský rekord ohlásila paralympionička Sarah Storey.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 19:38:57
00
Ano,a rok mu nasli pozostatky tych dlhych kluk v organizme :-)
Ja len tvrdim,ze je to nieco za nieco.ak predlzis kluky,tak nemusis pri rovnakom vykone tak silno zaberat,ale Tvoje pedale sa v kruhu musia pohybovat rychlejsie,aby stihali rovnaku kadenciu.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 19:59:35
00
A co je na tom zle, ze sa pedále točia rýchlejšie nechapem celkom, však odpor pedálu je dost zanedbateľný.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 20:27:27
00
Pri 190 cm výške by na 175 mm kľukách krepčil na mieste. Rozdiel medzi 185 mm (také jazdil bežne na ceste) a 190 mm je 2,7%, čo nie je až tak veľa. No a pri 90 otáčkach za minútu je obvodová rýchlosť 6,45 km/hod....

Ja som jazdil 175 mm kľuky (hoci podľa tabuliek by mi mali stačiť 170-172,5 mm), po pár rokoch mi nový bicykel namontovali 170 mm kľúky, hoci v objednávke boli 175 mm. Pri jazde sa mi zdalo, že moc vrtím nohami. Po dvoch týždňoch mi ich vymenili za 175-ky a jazdím ich doteraz. Pri tých 175 mm kľukách mám pri 90 otáčkach obvodovú rýchlosť 5,93 km/hod.

Ak si to niekto z fyziky pamätá, tak by mohol prepočítať, čo predĺženie kľúk o 5 mm urobís wattami, resp. kilopondami na reťazi.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 20:32:21
00
A co je na tom zle, ze sa pedále točia rýchlejšie nechapem celkom, však odpor pedálu je dost zanedbateľný.
O tú rýchlosť asi ani tak nejde. Točením väčšieho kruhu sa zmení kinematika (je to správne slovo???) pohybu nohy, svaly sú trochu inak zapájané a treba si zvyknúť. Pol centimetra nie je až tak veľa, predĺženie kľúk o centimeter už môže spôsobiť problémy...
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 20:35:54
00
Predlzenie zo 185 na 190 znamena pri rovnakej sile a kadencii zvysenie vykonu o koeficient 190/185 ~ 2,7%. V principe to zvysenie obvodovej rychlosti je nieco obdobne ako zvysenie kadencie.nohy proste kruzia rychlejsie.
Zobraziť komentár 17.12.2014 - 23:00:46
00
Krútiaci moment M je daný vzťahom F x k a jednotkou Nm. F je sila ktorá pôsobí na jednotku dĺžky silového ramena k.
Čím dlhšie rameno, tým menšia sila musí pôsobiť, aby sa dosiahol určitý krútiaci moment.

Výkon P je vykonaná práca W za jednotku času. P = W/t. 1 W = 1 J/sec.
V našom prípade môžeme napísať, že výkon P = krútiaci moment M x uhlová rýchlosť ω.
Alebo aj P = M x 2π x n, kde n je počet otáčok.

Keď predĺžiš dĺžku kľúk, zväčší sa aj obvod kružnice, klesá uhlová rýchlosť a tým pádom aj kadencia.

Logicky, na udržanie tej istej kadencie pri dlhších kľukách je potrebná väčšia sila.
Výkon už je len výsledok, akou silou dokážeš pôsobiť na ostatné parametre...

P = F x k x 2π x n.

Tiež nemá význam prepočítavať výkon na kilogramm váhy, pretože nie je v priamom úmere. To by Tom Platz hocikedy prekonal Frooma. :-)
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 08:13:36
00
Na udrzanie tej istej kadencie netreba vacsiu silu ale vacsiu obvodovu rychlost ako pisal joko.rychlost akou sa v kruhu pohybuju slapy noh.v principe je to dane energiou,kt.je sila posobiaca po drahe.ak zvacsis kruh zmensis silu ale zvysis rychlost po obvode.
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 12:09:09
00
Odpor, ktorý treba prekonať je daný aj počtom zúb prevodníka, čiže priemerom.
Na krútiaci moment vtedy platí:
F1 x k1 = F2 x k2
F1 je všeobecne odpor, k1 je pracovné rameno, čiže polomer prevodníka.
Následne silu vyvíjaš nie na celú dĺžku kľúk, ale na celková dĺžka kľúk - polomer prevodníka.
k2 = k - k1
Zväčšíš kľuky, dráha pohybu bude dlhšia, preto bude trvať dlhšie kým urobíš 360 stupňov. V preklade klesne kadencia.
Na udržanie, resp. dosiahnutie vyššej kadencie je potrebné vyvinúť väčšiu silu.

V prípade, že na uzatvorenie kružnice 360 stupňov potrebuješ viac času, znamená to, že uhlová rýchlosť je nižšia. Obvodová rýchlosť ani podľa vzorca nehrá rolu.
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 13:19:02
00
keyboard_arrow_up