Kvôli zisteniu vlastných limitov a naberanie skúsenosti aj za cenu posledného miesta áno.
Dovoľ, aby som sa posmial...
Junáčkovia to nakopnú hneď po štarte cez 40 km/hod. a po 2 km budeš vidieť len chrbáty. A potom môžeš rozmýšlať, keď sa urobí skupinka pred zberákom, nad taktikou...
Pretože som absolvoval niekoľko Slovenských pohárov masters - tých 25-30 štartujúcich v spojených 2-3 kategóriách boli bušiči, ktorí ma presne tak urvali už kúsok po štarte, lebo od nacvaknutia do pedálov sa išlo hodne cez 40. A kukol som do denníka - štartoval som na 25 rakúskych cestných maratónoch. Tam je to trochu iné, 300 až 1000 ľudí na štarte, dá sa nájsť výkonnostne vhodná skupina. Vo výsledkoch som býval tak v polovičke, ku koncu pre zdravotné problémy okolo druhej tretiny. Čiže nie som žiadny búšič. A jazdím na cesťáku...
Takže skúsenosti mám, viem si predstaviť ako to s tebou dopadne... Aj keď neviem, akú máš výkonnosť, koľko najazdíš, koľko si najazdil v skupine 10+ jazdcov... Však len porovnaj - prevod 53x11 a nabúchané galusky oproti prevodu 48x14 a 3,5 cm gumy. Už to ťa hodne diskvalifikuje, musíš mať minimálne 25-30% vyššiu výkonnosť ako tí na cesťákoch.
Neodrádzam ťa, choď, vyskúšaj. Len ma pobavili tvoje predstavy o diktovaní tempa, nastupovaní v kopci...
A to bude predtým ako vypľuješ dušu alebo potom? 😉 Nemyslím, že zberák pôjde tak rýchlo dole kopcom 😉 Človeče, nikdy si nebol na cestných pretekoch a riešiš taktiku, kde zaútočiť, kde použiješ najťažší prevod a pod. Riešil si aj základné veci - ako jazdiť vôbec v balíku a či vôbec budeš vládať dôjsť do cieľa? Buď uniká niečo mne alebo zjavne tebe.
Strava nebere do uvahy velkost kolesa ale GPS suradnice, takze to tam nehralo rolu
Zbytocne tu uz zo seba robis terc posmechu - sadni si na bicykel, bicykluj, chod na preteky a uvidis.
ok, tak teda - Brano, ohol si nohy!
Nie je nic lahsie. Najdi si nejaku peknu ziletku. Pozri si jej cenu a ake ma komponenty - radenie, brzdy, prehadzovac, presmykac, kluky... a vypis si ich na papier. Potom zacni googlit a ku komponentom si dopis ceny, za ake ich dokazes kupit. A najdi si nejaky samostatny ram. Vsetko to scitaj a zistis, co je vyhodnejsie. A to si tam este nezaratal potrebne naradie.
PS mala napoveda. Pokial ides skladat z novych suciastok, je to v 99,999% pripadov drahsie ako kupa celeho bicykla. Jedina vyhoda je, ze je nakoniec bicykel podla tvojej predstavy. Teda este jedna - budes mat solidne znalosti a naradie pre servisovanie bicykla.
Ahoj, dovolím si aj ja dať ti radu. Skús najprv siahnuť po nejakej literatúre a potom sa prípadne opýtaj konkrétnejšiu otázku. Pretože napr “pomôcť s občerstvením” je veľmi nekonkrétne otázka a dá sa o tom debatovať hodiny a nič by si z toho nemal. Napríklad môžeš začať s touto knihou https://www.martinus.sk/?uItem=70879 . Nájdeš tam užitočné info ohľadne tréningu, stravovania, či
oblečenia. Ak vieš dobre po anglicky, odporúčam ti sledovať napr. kanál GCN. Každý nejak začínal, ale ambíciu “ešte potrénovať kopce a zubami-nechtami držať sa balíka„ minimálne na nejaký rok dva pusti z hlavy, lebo očividne začínaš takmer od piky. Obrň sa trpezlivosťou a vytrvalosťou a časom to pôjde
Divil som sa, ze mu az Joko napisal pravdu a tak dlho ste ho nechavali v tych jeho rozpravkach, ale toto je uz vazne moc.
Brano, prosim, citaj pozorne co ti tu ti chalani pisu a skus sa nad tym zamysliet. A k tomu pitiu...to si vazne myslis, ze ti niekto poradi kedy mas pit? Pytas sa aj doma mami kedy sa mas napit? Precitaj si svoje prve prispevky, chcel si na lacnom mtb nastupovat v poslednom kopci na cestnom preteku a nevies kedy mas pit? By si sa v tom baliku niekoho opytal alebo by si pil vtedy, ked by si videl pit niekoho druheho?
Naozaj prijmi radu, co si dostal viac krat.... Jazdi..... Jazdi.... A potom sa uvidi a uz tu zo seba nerob blbca.
Ale musim uznat, ze som sa dobre bavil.
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 10. 9. 2018 o 16:35
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04