Zdravím, chcem sa spýtať či má zmysel vôbec ísť na moje prvé jednorazové preteky na mojom horskom bicykli Kroos Black Edition 6.1, nebudem síce jediný na horskom bicykli, ale otázka je či to má vôbec zmysel, tu jest profil trate
No a ukaz miesto kde pouzijes 48x11 a bude ti to aj nieco platne.
Tie klesania su asi tak strme ze budes musiet brzdit na volnobezke a nie pridavat pedalmi.
Do kopca ten prevod neutiahnes.
No ja som strasne zvedavy na vysledok. Kedy sa to ide?
Takže, upgradovať nebudem, v podstate funkčné súčiastky sa mi budú váľať doma, a navyše ten prevod fakt podľa profilu nebude moc použiteľný, aj tak chcem zistiť limit, ale budem upgradovať plášte
Na tvojom mieste by som s stiahol stravu do mobilu,ako ti tu chalani radili a presiel si tu trasu.Budes vedet na com si a co mozes od toho preteku cakat.Pocitaj ale s tym,ze zaciatok tych pretekov bude psychiatria.pojde sa totalna podlaha,tak aby si bol na to pripraveny.
A to bude predtým ako vypľuješ dušu alebo potom? 😉 Nemyslím, že zberák pôjde tak rýchlo dole kopcom 😉 Človeče, nikdy si nebol na cestných pretekoch a riešiš taktiku, kde zaútočiť, kde použiješ najťažší prevod a pod. Riešil si aj základné veci - ako jazdiť vôbec v balíku a či vôbec budeš vládať dôjsť do cieľa? Buď uniká niečo mne alebo zjavne tebe.
Ako som písal už v prvom príspevku, Schwalbe CityJet 26x1,5 je pre tento účel dostatočná voľba, s pomerne exkluzívnym pomerom cena/výkon.Výmenu kazety by som nechal na zváženie - tiež to nie je extrémne drahá položka, vzhľadom na dĺžku, profil a v podstate entry model MTB by som ale skôr riešil variantu 12-32, nie 11-28.
Ako som písal už v prvom príspevku, Schwalbe CityJet 26x1,5 je pre tento účel dostatočná voľba, s pomerne exkluzívnym pomerom cena/výkon.Výmenu kazety by som nechal na zváženie - tiež to nie je extrémne drahá položka, vzhľadom na dĺžku, profil a v podstate entry model MTB by som ale skôr riešil variantu 12-32, nie 11-28.
Písal som, že je to na zváženie, ako vec vyslovene nepovinná. Objektívne je to ťažká trať a v rámci prípravy treba zvažovať nielen prevody, ale aj výrazne odlišnú geometriu bicykla a nezabudnúť na moment, že kým konkurencia bude do kopca "ťahať" zhruba 8-9 kilovú mašinu, v prípade tej čiernej strely to bude odhadom 15-16 kg ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie klesania su asi tak strme ze budes musiet brzdit na volnobezke a nie pridavat pedalmi.
Do kopca ten prevod neutiahnes.
No ja som strasne zvedavy na vysledok. Kedy sa to ide?
Od 70 km až do cieľa
A na akom prevode ideš ty do kopcov?
A koľko vážiš?
Čo?! Wow!To vlastne keď mám ťažké nohy v kopci znamená, že mám moc ľahký prevod?🤔
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/26/continental-trail-king-24-26-26x24-performance-kevlar-tubeless-ready-model-2018.html
Continental Cross King 26x2.3" Protection kevlar Tubeless Ready
67,99 €
MOC 74,99 €A to bude predtým ako vypľuješ dušu alebo potom? 😉 Nemyslím, že zberák pôjde tak rýchlo dole kopcom 😉 Človeče, nikdy si nebol na cestných pretekoch a riešiš taktiku, kde zaútočiť, kde použiješ najťažší prevod a pod. Riešil si aj základné veci - ako jazdiť vôbec v balíku a či vôbec budeš vládať dôjsť do cieľa? Buď uniká niečo mne alebo zjavne tebe.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/trekkingove-plaste
niečo ako Kojak, alebo City Jet
Prečo práve kazetu?