Ake cesty sa daju ocakavat v useku Demjata az po Orkucany,kedze to nie je hlavny tah,ale mozno su cesty lepsie ako su od Lubotina az po zaciatok bardejovskeho okresu,kde je kvalitna vyklepavka bicykla,ruk a varlat?:)
Od Demjaty po Orkucany su cesty ovela v lepsom stave ako na Obrucnom, dokonca za Ternou v zjazde do Gregoroviec je novy koberec.Tak toto bude teda narocny maraton, kopec za kopcom .
1. Róbert Glajza - Poprad
2. Jozef Zima - ST. Ľubovňa
3. Ja - Prešov
4. Lukáš Stachura - St. Ľubovňa
atď.
Ale vynikajúce ceny boli: 1. miesto 80 EUR, 2. miesto 60EUR a treie 40 EUR, k tomu diplom a šampanské, potom boli zvlášť hodnotené vekové kategórie, 1. miesto 25 EUR, 2. miesto 20 EUR a treie 15 EUR.
Priemerná rýchlosť 37,5 km/h, 1200 nastúpaných metrov
Krásna trať, organizácia na úrovni.
Inac zajtra sa vidime v Roznave morelon pozeram, ze mas blizko do RV tak dufam, ze prides.
Je pravda ze som to tam nebol pozriet ale ako pises Pasta, ale ak staci prehmat na oblukoch s podskocenim tak by to nemal byt az taky problem.V Roznave sme mali napr. cyklokros a nikoho som nepocul stazovat sa.Ak je tam ale cesta naozaj nejako zosunuta tak stacilo napisat, ze sa pretek nekona a hotovo nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Róbert Glajza - Poprad
2. Jozef Zima - ST. Ľubovňa
3. Ja - Prešov
4. Lukáš Stachura - St. Ľubovňa
atď.
Ale vynikajúce ceny boli: 1. miesto 80 EUR, 2. miesto 60EUR a treie 40 EUR, k tomu diplom a šampanské, potom boli zvlášť hodnotené vekové kategórie, 1. miesto 25 EUR, 2. miesto 20 EUR a treie 15 EUR.
Priemerná rýchlosť 37,5 km/h, 1200 nastúpaných metrov
Krásna trať, organizácia na úrovni.
Inac zajtra sa vidime v Roznave
http://www.bikemap.net/route/147867
To by chcelo aj nejake fotky...hm?