Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Išiel som krátku, organizácia mi prišla normálna ako kdekolvek inde, obed ako pre vrabca ale no čo už...inak musím suhlasiť s Canopus, že sa často objavujú na amatérskych lokálnych pretekoch aj ludia, čo by tam asi byť nemali, nakoľko jazdia za profi tým a zúčastňujú sa profi pretekov...ale keď už tam teda idu, mali by mat vlastnu kategóriu. Verím, že niekto, kto končí dajme tomu v strede pola sa na môže vykašlať, ale čo taký ambiciózny amatér, ktorý príde o víťazstvo/pódium práve kvôli takýmto pretekárom...
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 09:08:47
01
Prečo vôbec dovolia štartovať takým prete-károm?
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 09:21:47
00
dtto to bude aj s pretekom SALAMANDRA RACE,takze preto tam ani radsej nejdem:to ze by som jazdil sam,si mozem zajazdit hocikedy a zadarmo, ked som pozrel startovnu listinu,kto bude startovat na HOBBY,skoro som odpadol: niekto si tam pride zase poriadne vyhonit vlastne ego :
FEDERER: z dedinskych pretekov sa stava polo az profi
henten madar GABOR je taky nasypany ze dovidenia..dtto ako presne Novikov....sypaci jedna radost
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 10:18:04
00
Išiel som krátku, organizácia mi prišla normálna ako kdekolvek inde, obed ako pre vrabca ale no čo už...inak musím suhlasiť s Canopus, že sa často objavujú na amatérskych lokálnych pretekoch aj ludia, čo by tam asi byť nemali, nakoľko jazdia za profi tým a zúčastňujú sa profi pretekov...ale keď už tam teda idu, mali by mat vlastnu kategóriu. Verím, že niekto, kto končí dajme tomu v strede pola sa na môže vykašlať, ale čo taký ambiciózny amatér, ktorý príde o víťazstvo/pódium práve kvôli takýmto pretekárom...

rozoberalo sa to tu uz milionkrat skoro pri kazdych pretekoch, cest vynimkam...profici na starte mi vobec nevadia (som realista a viem ze aj keby tam boli tak nikdy nemam sancu nic vyhrat), vadi mi akurat to ako sa vzdy zapichnu dopredu na celo, ked su taki dobri tak nemozu mat problem behom 5 minut jazdy predbehnut cely peloton, taky Fejes s tym problem nemal a pšonci sa tam tlacili pred ludi, ktori tam stali uz 20 minut a snazili sa mat nejaku dobru poziciu aby sa mohli pomalicky prepadavat dozadu a udrzali sa tam co najdlhsie ...

organizacne na hovno su rozmiestnene obcerstvovacky, prva na 93km a druha na 116km, to uz ma aky vyznam? samozrejme na kratkej ktora ma 72km toto riesit nemusis kedze sa to da obist na dvoch flaskach ale mne po prvu obcerstvovacku nestacili ani 3 flasky

dalsia vec je zabezpecenie trate pre jazdcov ktori idu hodne za pelotonom, nastastie sa ma to tento rok netykalo (az na jedneho policajta ktory bol zalezeny v aute ked zacalo prsat a ***** na nejake odstavovanie premavky). Ked ides preteky a mas niekde na krizovatke kluckovat pomedzi auta a stat na semafore na cervenej tak to je trochu moc. Pre ludi ktori idu tie preteky 7 a viac hodin a bojuju aby to vobec dokoncili je vacsi zazitok prist do ciela ako pre tych ktori dojdu napr v top 10-15 (a jazdia tak bezne) a ked uz dojdes do ciela a tam chlapici rozoberaju cielovu branu tak to je totalna neucta k tym pretekarom....
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 11:02:58
00
Fulli...tak to verím, že také zabezpečenie je nanič, bol som na Tour of Magura a tam to bolo organizačne vyriešené dobre (až na drobnosti), za posledným myslím išiel zberák + policajné auto...inak s tym radením na štart je to zaujímavé, lebo práve na cestných maratonoch na štartovacej pozícii až tak nezáleží
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 11:44:15
00
dtto to bude aj s pretekom SALAMANDRA RACE,takze preto tam ani radsej nejdem:to ze by som jazdil sam,si mozem zajazdit hocikedy a zadarmo, ked som pozrel startovnu listinu,kto bude startovat na HOBBY,skoro som odpadol: niekto si tam pride zase poriadne vyhonit vlastne ego :
FEDERER: z dedinskych pretekov sa stava polo az profi
henten madar GABOR je taky nasypany ze dovidenia..dtto ako presne Novikov....sypaci jedna radost

Ako, už som si aj myslela, že si kusnem do jazyka, ale pri týchto bullshitoch, čo tu po tebe čítam...
Nie každý, kto je dobrý, musí byť zákonite nasypaný. Počul si o pojme "talent"? A o niečom takom ako "tvrdý tréning" si počul? Alebo také slová ako "drina" tvoj slovník neobsahuje???
Jasné, ty na Salamander nechoď, ty nechoď radšej nikde, lebo jediné, čo vieš, je drístať po každom a po všetkom. Radšej keby si ten čas tréningu obetoval, lebo čo som si tie tvoje "husté" výjazdy všímala ešte kedysi na TRM, s takými ti vážne odporúčam obísť si to len sám.
Okrem toho, očividne nechápeš, prečo ľudia na preteky chodia. Prečo sa na Tatry prihlásilo dákych 240 ľudí, keď prvé miesta sú len tri. To je o zážitku, o atmosfére, o trati, o prekonávaní samého seba, o láske k cyklistike a o priateľoch. Isto tam nejde každý s očakávaním výhry.
A keď tam teda "profíci" nemajú chodiť, tak kam majú chodiť? Je úplne v poriadku, že tam chodia, lebo dvíhajú úroveň vyššie, lebo nútia tých, čo sú dobrí, byť o rok ešte lepší. Kto na to potrebuje sypať, prosím, to je jeho problém, ale ten Maďar, Fejes, ktorého tu tak pekne spomínaš, by obišiel ten pretek na čistej vode a s dvoma gélmi vo vrecku, keby mu aspoň ionťák nenanútime a pár gélov navyše. Tak si radšej zavri ústa, keď vieš kulové.
A btw, Fejes je amatér, ktorý nechodí s profíkmi ani len na preteky. Aj keď v poslednej dobe ako to tak sledujem, v tejto krajine už každý nazýva profíkom každého......smutné.
Joj, a áno, osočuješ, urážaš, obviňuješ, ale pravda je taká, že na Tatry by si asi len ťažko našiel gule. Tak si tie svoje trápne poznámky a múdrosti ušetri, dosť pochybujem, že je tu na ne niekto zvedavý.
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 12:17:19
09
mila nasa Tanicka a zistila si vobec preco nechodi na profi preteky? tak zacni rozmyslat ze preco...rozumu asi dost na to mas
a to ze niekto pise pravdu asi niekoho serie,ze mila nasa Tanicka? proste kto preteka 1.2 nema na takomto preteku co hladat...takze prestan tliachat
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 12:57:00
00
Mne vobec nevadi, ze na preteky chodieva zostava aka chodi. Ba prave naopak. O to viac ma tesi, ked sa dokazem s nimi udrzat. Raz aspon chvilu, niekedy trosku viac. Pricom ja idem na plny plyn, oni "s prstom v nose". :D Treba byt sebakriticky a objektivny. Ked nemam natrenovane, ako sa chcem porovnavat? :-)
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 13:02:01
00
Tak tomuto sa hovorí priamy direkt! :lol:
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 13:03:37
00
mila nasa Tanicka a zistila si vobec preco nechodi na profi preteky? tak zacni rozmyslat ze preco...rozumu asi dost na to mas
a to ze niekto pise pravdu asi niekoho serie,ze mila nasa Tanicka? proste kto preteka 1.2 nema na takomto preteku co hladat...takze prestan tliachat

Pravdou je, že slečna ťa zabila v lufte. Zotrela ťa priamo ukážkovo. :-)
Súhlasím so všetkým, čo napísala. Pre jazdcov typu "hovno mám najazdené tak prečo mi nespravíte vlastný závod" budú všetci čo sú lepší sypači.
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 13:51:18
00
vysvetlis mi konecne co znamena 1.2?????do teraz som sa s tymto pojmom nestretol....
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 13:59:09
00
Milý náš Canopusko, profi nejazdí, lebo profíkom byť nechcel, aj keď bol na ceste stať sa ním.
Okrem toho, teraz sa na profi preteky ani nemá ako dostať, lebo v Maďarsku nefunguje cyklistický zväz ani len na takej úrovni, ako na Slovensku.
Skôr ty začni rozmýšľať, prečo asi nepreteká vo svojej krajine. Nemá kde, preteky tam skoro nie sú, a ak aj dáke sú, tak o ničom a ďaleko.
A pokiaľ Slovensko nevydá zákon, že Maďari, Poliaci a ostatné národnosti na naše preteky nesmú, tak nevidím nič zlé na tom, keď prídu.
A už keď sme pri tom, na jar mu došla ráno o šiestej priamo domov antidopingovka a skús hádať čo našli okrem rozospatého Maďara??
Odpovieš si snáď aj sám, rozumu máš na to očividne až príliš.
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 14:04:54
00
Miso, asi myslel zavody UCI, aj ked mne osobne je to u prdele co kto jazdi a moj vykon na pretekoch oni vobec neovplyvnia

slecna zo SunCycle by dala do smutku 70% chlapov tu na fore a aj mimo neho :bow: (ospravedlnujem sa, ak som povedal este male cislo) tak nieco o tej drine a tvrdom treningu asi vie a jej cas hovori za vsetko, nie kazdy kto je lepsi ako my musi byt sypac, je to vsetko len o tom, co vsetko si ochotny tomu obetovat....
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 14:13:47
00
tanicku poznam :) a nehambim sa priznat ze by somnou vyzametala par zakrut a uz by som ju asi viac nevidel :D

tiez mi nevadi ze taky ludia chodia na preteky....ved na zaciatku sezony som siel do ceskeho hlohovce na trofeo cinelli....a tam bolo hned niekolko kontinentalnych timov.....bauknecht author, sparta praha, ck epic dohnany, mexxler, atd.....na prvej zakrute ma balik utrhol....to bolo max 1km po starte :lol: ale aj tak sa mi ten pretek pacil :)

ako by sa clovek mohol zlepsovat kebyze preteka iba so severovnymi? to by sa drzal na tej istej vykonnosti lebo by vedel ze mu to vice mene staci....takto je clovek motivovany stale sa zlepsovat...

a to ze by si musel kruzit sam canopus? no a co? v seredi som siel sam uz pred havranom....ale nevadilo mi to.... :) v prievidzi som siel sam/ s matom uharcekom poslednych 20km...a taktiez mi to nevadilo...proste vidim ze su tu ovela lepsi ako ja....ale to neznamena ze koli tomu nebudem chodit na preteky....

naco by som drel ako kon na treningoch kebyze nechodim pretekat z dovodu ze sak su tam lepsi ..balik ma utrhne ..pojdem sam...

to by som sa mohol radsej len tak vozit....a robit cykloturistiku....
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 14:26:58
01
vysvetlis mi konecne co znamena 1.2?????do teraz som sa s tymto pojmom nestretol....

to je diagnoza ...
Zobraziť komentár 27.07.2014 - 14:28:25
03
keyboard_arrow_up