dtto to bude aj s pretekom SALAMANDRA RACE,takze preto tam ani radsej nejdem:to ze by som jazdil sam,si mozem zajazdit hocikedy a zadarmo, ked som pozrel startovnu listinu,kto bude startovat na HOBBY,skoro som odpadol: niekto si tam pride zase poriadne vyhonit vlastne ego :
FEDERER: z dedinskych pretekov sa stava polo az profi
henten madar GABOR je taky nasypany ze dovidenia..dtto ako presne Novikov....sypaci jedna radost
Ako, už som si aj myslela, že si kusnem do jazyka, ale pri týchto bullshitoch, čo tu po tebe čítam...
Nie každý, kto je dobrý, musí byť zákonite nasypaný. Počul si o pojme "talent"? A o niečom takom ako "tvrdý tréning" si počul? Alebo také slová ako "drina" tvoj slovník neobsahuje???
Jasné, ty na Salamander nechoď, ty nechoď radšej nikde, lebo jediné, čo vieš, je drístať po každom a po všetkom. Radšej keby si ten čas tréningu obetoval, lebo čo som si tie tvoje "husté" výjazdy všímala ešte kedysi na TRM, s takými ti vážne odporúčam obísť si to len sám.
Okrem toho, očividne nechápeš, prečo ľudia na preteky chodia. Prečo sa na Tatry prihlásilo dákych 240 ľudí, keď prvé miesta sú len tri. To je o zážitku, o atmosfére, o trati, o prekonávaní samého seba, o láske k cyklistike a o priateľoch. Isto tam nejde každý s očakávaním výhry.
A keď tam teda "profíci" nemajú chodiť, tak kam majú chodiť? Je úplne v poriadku, že tam chodia, lebo dvíhajú úroveň vyššie, lebo nútia tých, čo sú dobrí, byť o rok ešte lepší. Kto na to potrebuje sypať, prosím, to je jeho problém, ale ten Maďar, Fejes, ktorého tu tak pekne spomínaš, by obišiel ten pretek na čistej vode a s dvoma gélmi vo vrecku, keby mu aspoň
ionťák nenanútime a pár gélov navyše. Tak si radšej zavri ústa, keď vieš kulové.
A btw, Fejes je amatér, ktorý nechodí s profíkmi ani len na preteky. Aj keď v poslednej dobe ako to tak sledujem, v tejto krajine už každý nazýva profíkom každého......smutné.
Joj, a áno, osočuješ, urážaš, obviňuješ, ale pravda je taká, že na Tatry by si asi len ťažko našiel gule. Tak si tie svoje trápne poznámky a múdrosti ušetri, dosť pochybujem, že je tu na ne niekto zvedavý.