nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.mtbiker.sk/forum/post1839289.html#p1839289
Vsak sa nechal zavriet ako maly chlapec. Ale treba uznat, odhad mal dobry, drzal sa Cavendisha.
Ano, je to mozne, ale nie samozrejme a automaticke. Navyse si myslim, ze MVDP by v tych sprinterskych etapach mohol mat zalusk na vitazstvo, co nie je na zahodenie pre team, (ak by mu vysiel dlhy sprint napr), ale Mareczko nie. Nutno dodat, ze akokolvek je MVDP vynimocny cyklista, je tiez len clovek a nie vsetko mu vzdy vyjde podla ocakavani (olympiada, MS, Flamsko 21, atd). Este ako spomienkovy optimista dodam, ze Sagan v jeho veku (27) mal uz vo vitrine 5 zelenych dresov (MVDP 0), 3 duhove dresy (MVDP 0) a viac ako 100 vitazstiev v profi pelotone (MVDP 39). ...len si myslim, ze nasadenie Mareczka bolo pre MVDP a Alpecin kontraproduktivne.
@Volovdja, MVDP sa ale az v 24 rokoch zacal naozaj venovat cestnej cyklistike, ci?
@Volovdja, MVDP sa ale az v 24 rokoch zacal naozaj venovat cestnej cyklistike, ci?
Tak ciastocne sa profesionalne venoval ceste o par rokov dlhsie, ale pravda - viacmenej naplno az vtedy ako pises. Aj ked to stale nie je uplne naplno, kedze urcity cas dedikoval aj XC a CX. Vek a porovnanie s PS bolo skor na ilustraciu, ze vobec nemusi mat pred sebou vela casu, aby zbieral vavriny.
Už ho dvakrát nemusíš ?
Edit: to opakovali včerajšok
Na dlhsi sprint som favorizoval MVDP, urcite nie Mareczka. Nepochybujem, ze Mareczko je relativne rychly, ale nie je to World Tour level cyklista a prespektivny tiez nie je. Naproti tomu spominani Marek a Andrej su pravdepodobne najlepsi sprinteri historie cestnej cyklistiky, cize porovnavat s nimi Jakuba je scestne.