nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Niečo z klubového archívu peto sagan pred desiatimi rokmi
(sice taku vec ako endomondo by som velmi rad pouzival, ale nemam na to ani mobil a ani sa mi dotoho nechce dostavat)
asi mas pravdu
youtube.com/watch?v=WmEQgPcspQQ&t=
Ano, pocas preteku Genda, Timko, Velits a studiove vstupy viedol Hlavena.
Upravene, teraz to je tak, ako som chcel napisat.
dovo .. neviem, ci tvoj prispevok bol ku timkovi, ale neprehanaj .. ten clovek je sefredaktor cycling-info.sk .. neviem, ci poznas tu stranku, ku kazdej etape robia report, plus je kazda etapa rozpisana, ako aj popis okolia atd .. tito chlapci sa snazia, srdce im bije pre cyklistiku .. teraz spravili aj rozhovor v radiu, na ich stranke sa to da najst .. aj na tej druhej stranke ludia kritizuju komentarov, ale ja tomu velmi nerozumiem .. trosku tolerancie by nezaskodilo .. stv uz roky nevysielala cyklistiku, takze nema ani nejakeho komentatora ktory sa na to specializuje, pokial sa nemylim, timko ani nie je profesne komentator, ale ma prehlad, tak to asi komentuje a snazi sa .. bakalar bol bakalar, stv nie je ceska televize .. viac zhovievavosti ..
dovo ten spolukomentator bol Roman Barenyi
esteze to polovicka u nasich zapla hned na EU HD,lebo tej STV som sa bal ako cert svatenej vody