nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
http://sport.pravda.sk/tour-de-france-ma-zatial-nelaka-tvrdi-sagan-po-raketovom-starte-p7h-/sk_rsport.asp?c=A100526_213642_sk_rsport_p43
“Right now Peter is wearing a custom plastic cast and in five days will get a wrist cuff which will allow him to race. A start in the Tour de France would be possible.”
Liquigas-Doimo
Francesco Chicchi (Ita)
Davide Cimolai (Ita)
Tiziano Dall'antonia (Ita)
Daniel Oss (Ita)
Fabio Sabatini (Ita)
Peter Sagan (Svk)
Alessandro Vanotti (Ita)
Elia Viviani (Ita)
Peto Sagan:
Niektore vyhlasenia po pretekoch (volny preklad z cyclingnews.com):
Matthew Goss (vitaz): "Nedokazal som uvisiet Saganovi, ked nastupil v poslednom stupani. Musel som to risknut, ostal som v baliku a dufal som, ze sa to este spoji."
Alexander Kristoff (treti): "Chcel som sa chytit Sagana, ale o tuto poziciu sa tvrdo bojovalo."
Peter Sagan: "Som unaveny, pretoze po Kalifornii sme sa vratili do Europy a do Filadelfie sme dorazili v piatok v noci. Okrem toho, v Europe sme mali treningy v horach. Aj teplotny rozdiel bol dost velky, preto polovica timu nedokoncila.
V spurte som mal problem s jednym jazdcom, ktory ma potlacil dolava, takze som si musel vybrat inu stopu."