nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Porovnatelne je stupanie z Liptovskeho Mikulasa hore na vrchol Chopku no je to len pre horaky skoda ze tam nieje asfaltka horna cast cez Rovnu holu je dost vyzivna.
"José Rujano, 48 kilogramů, 162 centimetrů. Ten by mohl hrát v loutkovém divadle." (R. Bakalar)
Z medecínskeho hľadiska možno ide o zámer umelo mu pridať na váhe. Froome je na hranici podvýživy podľa mňa. To nie je strhanosť v jeho tvári, ale priam chorobná chudosť, vystupujúce lícne kosti a žily na rukách.
http://www.youtube.com/watch?v=YhXx-wNEXeg
tie kometare pod videom stoja za to
-1. Lance Armstrong ______ USA | 48:33 | 2002
-2. Chris Froome _________ GBR | 48:35 | 2013
-3. Andy Schleck _________ LUX | 48.57 | 2009
-4. Alberto Contador _____ ESP | 48:57 | 2009
-5. Lance Armstrong ______ USA | 49:00 | 2009
-6. Marco Pantani ________ ITA | 49:01 | 2000
-7. Lance Armstrong ______ USA | 49:01 | 2000
-8. Frank Schleck ________ LUX | 49:02 | 2009
-9. Nairo Quintana _______ COL | 49:04 | 2013
10. Roman Kreuziger ______ CZE | 49:05 | 2009
žeby Lance vo velkom cuckal ešte aj v roku 2009? kedy už na neho bol väčší hon ako na čarodejnice?
papajú všetci, niekto viac, niekto menej, niekomu to viac zaberie niekomu menej.. ale keby to boli šupáci z hornej dolnej tak nie sú tam kde sú.. nebyť chémie vypadalo by to podla mňa skoro rovnako, akurát by boli iné časy a iné mená..
no ved prave to porovnavanie so slovenskymi kopcami nie je mozne. Martinky maju dajme tomu podobny sklon, ale su polovicne ( takze ak to ide cyklista 2x tak si velmi oddychne pri zjazde na zaciatok stupania ). potom treba vzdy ratat s inou nadmorskou vyskou, pocasim, podnebim atd...
Asi niečo takéto?
Z medecínskeho hľadiska možno ide o zámer umelo mu pridať na váhe. Froome je na hranici podvýživy podľa mňa. To nie je strhanosť v jeho tvári, ale priam chorobná chudosť, vystupujúce lícne kosti a žily na rukách.
http://www.youtube.com/watch?v=YhXx-wNEXeg
Ja si nemozem pomoct, ale strasne mi to pripomina jednu oblubenu scenu: http://www.youtube.com/watch?v=che3_xqCNrg
Akurat, ze chudak Contador nemal pri sebe pumpicku.
odrezať každý druhý prst a vtáka a hned 2 kila dole
To som vedel ze tak dopadne:)
Zacina to byt hon na carodejnice. Cele to odvadza pozornost od sportovych vykonov co je naozaj skoda.
Nehovoriac o tom ze sa ti moze stat ze dries ako cervena mys aby si bol TOP a lekar ti do aminacov namiesa nejaku forsaz alebo ti pribalia vylepseny gel. Myslis si ze si safe a zrazu "sach-mat".
aj šprintéri powel a gay boli čistý jak kryštálový cukor ..a?
som zvedavý kedy pukne usama
epo keď prišlo na trh tak až to doázalo spraviť z priemerného cyklistu šampióna kedže dokazalo zvýšiť výkon až o 15per. a to je velmi vela.
je vela otázok okolo Frooma na ktoré nikto nedokáže dať vierohodnú odpoveď.takéto časové rozdiely boli v super časoch LA.
Ale co uz nedokazem pochopit, ako moze robit vrchar aj spickove vykony na casovke. Na casovke staci trosku silnejsi vietor a odfukne ho. Napriklad horska blcha Quintana, do kopca sliape ako stroj ale pride casovka a skonci hlboko v poli. Ziadny vyborny vrchar nerobi dobre casovky. Alebo ano?