nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Prezradím ti to dopredu, neočkovaný Djokovič to vyhraje.
Pomenovali po nom vyznamneho americkeho astronoma a aj francuzsku spisovatelku
Inak to nemá zmysel. Veď si zoberme tie tisíce vreštiacich ľudí pri trati... To nemá zmysel...
Vcera sa Sagan vyjadril, ze ak nemaju priznaky, ale je pozitivny Ag test, tak spravia aj PCR test, a ak je aj ten pozitivny, ale nie su priznaky, tak nejaka lekarska komisia posudi, ci moze cyklista pokracovat.
Alebo to mozno hovoril Valach. Uz neviem presne
Vuillermoz včera chytil zly den, možno aj mal nutričný alebo zdravotný problem a ledva došiel do ciela
https://www.cas.sk/clanok/2697379/saganov-timovy-kolega-v-cieli-skolaboval-jeden-z-najhorsich-dni-na-bicykli-v-mojom-zivote/
Alebo to mozno hovoril Valach. Uz neviem presne
Áno je to tak
vidis, tu mas jasny dokaz. vsetci negativni
(a ten dezolatsky terminus technicus "pochybne testy" radsej ani nespominaj)
A áno...o budúcnosti rozhodujú aj testy, napr. aj dopingové....
A áno...o budúcnosti rozhodujú aj testy, napr. aj dopingové....
Jeho vyjadrenie som čítal a nie nemusím s ním súhlasiť. Na to ešte právo mám. Takže to tu nemusíš prezentovať ako jedinú pravdu a súhlas všetkých. Ďalšia vec, čo sem do toho ťaháš dopingové testy? To sú testy, na ktorých je celospoločenská zhoda a sú úplne prirodzenou súčasťou kontroly nad čistotou športového zápolenia a akou takou zárukou vyrovnaných šancí na víťazstvo.
Netvárte sa tu, že doteraz neexistovali infekčné virózy, ktoré sa tiež prenášali medzi jazdcami a tímovým stafom. Stačí jeden upršanejší týždeň na TdF a už odstupujú s odpísanými prieduškami, keď to už v stave choroby neudýchajú na bicykli. Ešte čo to odovzdajú kolegom v autobuse alebo pri večeri. Bola vtedy nejaká selekcia a testovanie? Nie akurát športový doktor a riaditeľ to hrotili do okamihu, kým ten jazdec nemal pomaly horúčky. Dovtedy ho na ten bicykel vysadili, však sa uvidí.
13:22
Several riders will not take the start today: Ben O’Connor (AG2R-Citroën), Alexis Vuillermoz (TotalEnergies), due to injuries, Luke Durbridge (Team BikeExchange-Jayco) who tested positive for Covid-19 with very mild symptoms, George Bennett (UAE Team Emirates) who also tested positive for Covid-19.