Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bola by chyba keby Sagan o 3-4 roky skončil, to môže byť práve na vrchole svojich síl. Aj keď sa zdá byť teraz veľmi silný, on bude ešte napredovať a najlepšie roky ho čakajú. Hlavne je nerozhádzať si psychiku a už vôbec nie trucovať kvôli tĺkovi čo odmieta ťahať. Prídu dôležitejšie preteky, nejaký Wevelgem treba hodiť za hlavu a dopriať to Avrmatovi. Bora by mala tiež posilniť tím o pár schopných domestikov, reklamu na sporák vidím stále tak peniaze im hádam nechýbajú :P
Zobraziť komentár 26.03.2017 - 23:37:11
02
koment pod tym videom kde nadava:
"dobre povedal,zbabelci taktizuju...keď odíde z cyklistiky tak to nikto nebude pozerať." :D
iste :D
Zobraziť komentár 26.03.2017 - 23:43:04
01
no Nikimu vcera isla karta :)

http://www.fyens.dk/modules/mobile/article?articleid=3135269
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 07:30:36
00
Mne to google translator prelozil akosi kostrbato ale pointa je v tom, ze Niki oflusal tohto typka? WTF?
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 08:37:31
00
ono pri týchto jazykoch je lepšie si to prekladať do angličtiny...ale je to tak, on chcel aj spolupracovať, i keď mal vzadu Matthewsa, ale tak Niki bol zjavne včera trošku mimo :)
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 08:46:18
00
arrow_leftkiri napísal:
Prečo nulový prínos. Ak niečo hodnotí verejnosť negatívne, viem sa z toho poučiť a v budúcnosti to zmeniť. Samozrejme aj spätnú väzbu treba filtrovať a niečo brať s rezervou ale netreba to zatracovať.

Hejteri na fejzbuku nie su verejnost ale mizive percento psychopatov, ktori ventiluju vlastnu menejcennost negativnym urazanim...tak ako vacsina anonymnych diskuterov v internetovych diskusiach ( cest vynimkam )
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 12:22:27
04
arrow_leftiron.hide napísal:
koment pod tym videom kde nadava:
"dobre povedal,zbabelci taktizuju...keď odíde z cyklistiky tak to nikto nebude pozerať." :D
iste :D

Tak v podstate aspoň na úrovni Slovenska to je pravda. Koľko ľudí to pozerá len kvôli Saganovi? Ja by som sa včera na G-W tiež vykašľal, keby tam nebol Sagan. Išiel by som na bicykel radšej poobede ako ráno... :)
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 13:00:48
01
http://www.cycling-info.sk/spravodajstvo/cyklistika-novinky-zo-sveta/4832-reakcie-na-g-w-sagan-podla-boonena-zlyhal-ale-lefevere-priznal-chybu

Pohľady Boonena, Terpstru a Lefevera na vec... :?:
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 16:31:33
00
Samozrejme, ze Terpstra a Boonen nebudu priznavat chybu. Terpstra sa este aj vyhovara na sprinterov v pelotone. Lefever bol uprimnejsi. A webcam z auta quickstepu jasne dokazovala, ze Terpstra mal ulohu slapat a nie cakat.
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 16:48:07
00
Zda sa mi že toto presiahuje hranice toho co je bezne. A ten humbuk okolo Sagana nabera poriadne rozmery ako mu vsetci ublizuju a nedovolia vyhrat. No a?? Takto sa preteka odjakziva a ze niekto nechce tahat je normalne kazdy ma na to svoje dovody.Niekto nechce alebo nemoze. V kazdych pretekoch je to rovnake. Co maju vsetci tahat Petrovi s vedomim ze ich osoli v spurte? .Ved nie su sprosti ,tak co vyplakava Peter. To je sport a taktika bud to zvladne alebo nie. Na velodrome sa takto jazdi v kuse. Mat vacsi vykon este neznamena zakazdym vyhrat a pokial si dobre pamatam tak Sagan ma s tymto problem od zaciatku. Vzdy vyhraval z pozicie ze sa musel nastvat akokeby ukrivdeny a to mu dodavalo energiu vyhravat. Rad prekvapuje a vzdy ked od neho ocakavali vitazstvo tak skoncil druhy. Nie raz to sam povedal. A to nadavanie by si mohol odpustit. To ze ma pravdu je jasne ,ale nosi dres majstra sveta a mal by radsej rozbit nejaky spotrebic od bory ako nadavat v cieli medzi ludmi. A ci je to alebo tamto fer. Nie vzdy musi vyhrat najsilnejsi. Ono keby sme boli belgičania tak by sme sa dívali inak na vsetko. Urcite GVA nik z belgičanov nepise ze vyhral nepravom ale naopak. A Terpstra ? Kto vie aku mali taktiku. Na Sagana nema a ani aby sa utrhol a tahal 15km sam. Skusal co sa bude diat a nakonie povedal,ze mali v pelotone spurterov. Nemal co stratit.
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 17:03:21
08
možno sa mýlim, ale príde mi, že v dobách najvačšej slávy Boonena a Cancellary (ked to zrovna nedali solovo do ciela) sa s nimi ludia v úniku nebáli viacej spolupracovali...vnímali ich totiž ako porazitelných, aj ked budu tahat predtým "rovnomerne"...dnes mi príde, že sa superi boja Sagana ovela viacej ako vtedy superi Boonena či Cancellaru
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 17:21:40
02
Alebo je este take vysvetlenie, ze Peto mozno podvedome nechcel tyzden pre Flandrami riskovat priamu konfrontaciu s GVA, takto to uhral +- so ctou :-).
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 18:04:52
00
mal spravit co so spravil ale skor a uspesne, odpojit ich a potom im utiect.... ale je pravda, ze v poslednej dobe sa nejak moc stazuje :)
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 18:14:06
01
Na Sagana je to asi veľa. Očakávania, popularita a pod. Na športovca ja veľká "celebrita" + tlaky v pretekoch. Možno by potreboval nejakú odbornú pomoc, nejakého mentálneho kouča, ktorý by ho usmernil...
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 19:27:53
03
Ja si myslim ze by taky top jazdec ako Peto Sagan potreboval hlavne ovela vacsiu pomoc teamu.
Zobraziť komentár 27.03.2017 - 19:48:27
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up