Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No uz sa teda zacina dost strapnovat...
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 11:16:00
00
nohlavne aby nepopadali alebo nemali defekty a potom sa uvidi ;) peto ma kus vyhodu ze moze hrat na unik aj na spurt, akurat ze ak tam bude sa tak to bude tazke ak zacnu nastupovat
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 11:21:52
00
Čítal som pred nedávnom v jednom článku,kde sa Cancellaru pýtali,kto je pre neho najväčší favorit pre MSR,odpovedal že Sagan,ale dúfa že nevyhrá pretože sa mu nepáči Saganov štýl jazdy...Vôbec nechápem že o čom točil.Aj s ostatných jeho vyjadrení cítiť nejakú averziu voči Petrovi-ja v tom vidím,len závisť,hoci Cancellara povyhrával viacej klasík a je niekoľkonásobným majstrom sveta+ olym.víťazom v časovke,svoj zenit má už dávno za sebou,a podľa môjho názoru mu začína vadiť,že nejaký 22 ročný ucháň,drzo vyhráva čoraz viacej pretekov,inak si to nedokážem vysvetliť-je načase aby mu Peter v ndeľu zavrel tú veľkú papulu.
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 13:47:22
00
To uz troska prehanas, Sagana nema rado viacej pretekarov v pelotone, nielen Cancellara :) dost casto kvoli tym vitaznym gestam, proste niektori su konzervativni a nesedi im to, dalsim v pelotone sa to naopak riadne paci (love or hate :) )
Cancellara je dost nastvany od prvej etapy na minulorocnej tour ked sa zanho Peto zavesil, nevystriedal mu aj napriek vyzve, a potom ho presprintoval na paske (co je samozrejme v poriadku, ide o vitazstvo a kazdy hra svojimi kartami, ale tak niektori maju medzi sebou kamaratskejsi vztah ako ini, vid Contador a Tiralongo, aj ked uz bol Paolo v inom time :) )
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 14:02:00
00
Peter jasne povedal že tie gestá sú na pobavenie divákov a nemajú zosmiešňovať súperov,a čo sa týka striedania sa,vždy je nejaký jazdec ktorý sa za iných zavesí(hlavne vtedy keď už nemá podporu tímu)tento dôvod je pre mňa smiešny,každý jazdí na vlastné triko,nie je to predsa povinnosť,tak isto by sa dalo napísať že Cancellara s Ciolekom sa zavesili za Petra na MSR...
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 14:34:27
00
Uz tu je aj Petrovo stanovisko pred Flandrami...
http://www.cyclingnews.com/news/sagan-strikes-relaxed-note-ahead-of-tour-of-flanders

...kde je mimo iného uvedené aj:

An attempt to reignite the debate over Cancellara’s patrician disdain for Sagan’s exuberant victory celebrations was quickly doused.

“We’ve already talked about this before,” Sagan said, trotting out the response he gave on the eve of Milan-San Remo for a fresh airing. “I’m not sure if everything written in the papers was true. I spoke with Fabian in the bunch about it and it didn’t seem to me that he was annoyed.”

Takže médiá z toho buď robia kaubojku, alebo Fabian nemá gule povedať Peťovi priamo do očí, čo si o jeho oslavných opičkách myslí. Ale čo sa týka tých jeho komentárov o Petrovom štýle pretekania, tak tie začínajú byť fakt trápne. Peter si Gent-Wevelgem a drvivú väčšinu ostatných víťazstiev vydrel vpodstate sám a on bude plieskať takého hlúposti. V jeho veku by som čakal, že sa bude vedieť na veci pozerať s objektivitou a nadhľadom. No on skôr pôsobí jak starý zatrpknutý ješitný dedko. :-)
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 14:51:48
00
povedzme si na rovinu koho by nesralo ze sa musi dotahovat za nejakym mladym novacikom :) Petovi drzim palce a hlavne nech sa vyhyba zraneniam/chorobam ;) uz ukazal ze na to ma...
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 17:51:48
00
Asi tak. Len nech mu to pekne krasne Peto zajtra natre a ujo Fabian sklopi usi :-)
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 18:21:44
00
[quote=""][/quote]
Podobne sa vyjadril aj pred MSR a teraz sa este k nemu pridala aj OPQS.Ono nestoji ich to ziadnu namahu,tak preco to neskusit na mlade ucho.
Tak trebars to uz tento rok konecne utrhne Flecha( uz nie je v Sky-ku,tak sa na to lepsie kuka:)).Sice OPQS maju najviac skusenosti(manazment,jazdci),ale tiez to slusne pretaktizovali v.2011 tak by to mohli zopakovat:).
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 18:36:27
00
Ak som dobre počul správy tak RTVS vysiela na budúci týždeň Pariž Roubaix.No super.Žiadne streamy,sekane prenosy.Nechce sa mi veriť,že budú davať cely pretek.
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 20:06:29
00
P-R vysiela STV2 7. 4. od 15.00, Eurosport od 13.00

A este jedno ohliadnutie za pamätnym Fabianovym vitazstvom z roku 2010, ked v prvom nastupe 44 km do ciela sa Tom udrzal, ale v druhom 15 km do ciela uz nie...

http://youtu.be/CxH8vGqLVM0
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 20:19:54
00
http://www.rtbf.be/video/detail_p-sagan-avant-le-tour-des-flandres?id=1811460
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 21:54:27
00
hehe ale zlepsuje sa v tej anglictine :)
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 22:05:33
00
tieto media by som asi nevedel absolvovat asi by mi prdli nervy a poslal by som ich tatam :D
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 22:07:17
00
RTVS ma vysielat aj L-B-L, no podobne ako P-R bez Sagana. :(
Zobraziť komentár 30.03.2013 - 22:18:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up