Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak a je vymaľované. Škoda, že Romanovi Kreuzigerovi to nevyšlo na pódium, každopádne víťaz je sympatickejší, ako minulý rok. Aj keď podľa reakcií divákov by sa mohlo zdať, že víťaz jazdí v zelenom. :)
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 17:48:43
00
Purito si to dnes zasluzil a tym aj pekne 3 celkove miesto .... Froomovi to ja teda rozhodne nezerem ! a popravde aj peto sagan pre mna tento rok sklamanim ...
A Quintana nadhera !!! parada
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 17:54:22
00
zajtra vyhra kittel, na to sa snad aj oplati stavit ;)
isheep - ak froome dopuje, tak quintana duplom
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:03:53
00
Malý(VEĽKÝ) "Winetou" "vyprášil" bledé tváre.Keby si AC dal z toho "mäsa" ako v roku 2010, tak by možno bolo všetko ináč.
Teraz vážne Roman Kreuziger pre mňa úžasný cyklista, čo predviedol a urobil pre AC.Myslím, že v SAXO by mali zmeniť lídra.... :o:
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:07:33
00
Malý(VEĽKÝ) "Winetou" "vyprášil" bledé tváre.Keby si AC dal z toho "mäsa" ako v roku 2010, tak by možno bolo všetko ináč.
Teraz vážne Roman Kreuziger pre mňa úžasný cyklista, čo predviedol a urobil pre AC.Myslím, že v SAXO by mali zmeniť lídra.... :o:

Ze by odteraz AC robil domestika Kreuzigerovi? :lol:
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:17:37
00
jj, Roman vyrastol vo velkeho cyklistu a jeho tohtorocne vykony fakt stoja za to. Snad budu na buduci rok hrat nejaky vyznamny etapak aj na neho..
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:19:08
00
Roman tohto roku "nemusel" a bez tohoto tlaku na neho išiel naozaj super. Mohol byť možno na tom aj lepšie v celkovom poradí, ale mal pomáhať AC a to aj robil, takže naozaj rešpekt.
Ironhide ja viem, že Froom sa Ti páči, ale ak si nájdeš dojazd na MontVentú a už si šlapal na bajku dlhý kopec, tak veľa vecí pochopíš aj sám a nebudeš tu vypisovať urazené komenty. ;)
Pekný deň všetkým.
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:33:40
00
Purito si to dnes zasluzil a tym aj pekne 3 celkove miesto .... Froomovi to ja teda rozhodne nezerem ! a popravde aj peto sagan pre mna tento rok sklamanim ...

Čo sa týka Sagana,treba kvitovať že obhájil s veľkým prehľadom a náskokom zelený dres,ale na druhej strane jeho fanúšikovia určite čakali viac ako jedno víťazstvo,pretože oproti minulému roku kde mal 3 triumfy,je to určitý ústup.V rovinatých etapách mu ťažko niečo vyčítať-tam bola konkurencia tento rok lepšia,mňa len trochu sklamalo to že Canondale ,,zabral,, len v jednej etape,tam spravili rozhodujúci náskok a potom prevládol už len chladný kalkul,tzn.jazdil len tak aby nechytil limit,bez nejakej snahy vyhrať niektorú etapu ktorá mu profilovo sedela.Pre niekoho sklamanie,ale ja si myslím,že môžeme byť radi-tých podiových umiestnení bolo aj tento rok požehnane-a zajtra má predsa ešte šancu na víťazstvo,tak to by vytrel kocúra všetkým špurtérom ktorí si brúsia zuby.... :D

Kreuziger-tak isto veľký rešpekt :y:

Naposledy upravil Optimus dňa 20.07.2013 - 18:48:43, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:42:24
00
Myslim,ze usetrne Saganove sily budu zajtra stacit na vitazstvo v etape!
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:47:17
00
Myslim,ze usetrne Saganove sily budu zajtra stacit na vitazstvo v etape!

veľmi, veľmi mu to prajem
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:52:37
00
Kiezby!
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 18:56:02
00
No tak Quintana to fakt pekne vytiahol na 2 miesto a purito klobúk dole ešte by to bolo zaujímavejšie keby Valverde nechytil defekt lebo posledne dni išiel skvele a Contador mohol Romana pustiť aspoň dnes si mohol prevetrať nohy a možno by sa držal aj s najlepšími ale rešpekt pred nim celkom zaujímavá tour aspoň bitka o 2-3 miesto :D
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 19:00:39
00
tak ako som to predpovedal,saxo nakoniec nebude mať nič.

Quintana je indián a žil a trénuje v 3000 m.n.m. a to je obrovský rozdiel oproti froomovi.Do európy vôbec nechodil trénovať takže v tých kopcoch v Kolumbii ho ani nemal kto kontrolovať či niečo sype.
nebyť Frooma tak by som aj veril,že táto tour môže byť čistá keďže rozdiely za ním sú dosť malé.
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 19:19:17
00

Ked siel Sagan na tour vsetci sme boli happy.Teraz nie je dobre ani ze ma zelene triko. Kazdy vie o nom,minuly rok nepotreboval ziadny tim. Teraz mal aku taku podporu,aj tak ma dres. Chcel by si aby mal napr.4 vitazstva a bol druhy? Tesme sa ze to mame doma. Ako moze byt sklamanim? Tomu nerozumiem.
Zobraziť komentár 20.07.2013 - 19:47:43
00

Sagan je sklamaním? Prestaňte ľudia už konečne drogovať! 1 víťazstvo, 4 druhé miesta, 2 tretie miesta + výborná časovka je málo? Čo si čakal, že bude atakovať posledný týždeň v Alpách?

Naposledy upravil Hazard dňa 20.07.2013 - 19:53:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.07.2013 - 19:52:33
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up