Objednával som už dva krát a viac ako spokojnosť. Tovar dorazil takmer na druhý deň. Tak isto aj pri chalanoch čo poznám. Ceny tiež dobré. Je to ale podobné ako u Kupkola. Komponenty neprídu v origo krabici. Čo pre mňa nie je až tak dôležité. Jednanie taktiež výborné. Ak niečo nemajú na sklade tak takmer hneď mi napísali mail. Naposledy som si robil objednávku a objednal som to o cca. 14:00 a 15:00 mi prišiel mail, že zásielka je poslaná. Čiže obchod môžem len doporučiť.
4.3.2014 z dôvodu veľkého počtu objednávok sa predlžuje dodacia doba cca na 4 až 10 dní. Za pochopenie ďakujeme."
a pre istotu som sa na dostupnost informoval sam (je mi jasne, ze nemozu mat vsetko skladom, to by nemali take ceny) a podla toho upravil objednavku - nemienil som cakat tyzdne koli somarine
(default prehliadac na Samsung tab2)
ano, maju dobre ceny, ale nakupovat neodporucam
ano, maju dobre ceny, ale nakupovat neodporucam
Kua si ma nepotesil. Mam objednanych par veci a pisali ze jednu nemaju(az 30.4) tak to mam cakat nekompletny balik? Fixa...
A maju super cenu na ESI gripy
A maju super cenu na ESI gripy
A nieje to nahodou ich(22 bikes) povinnost?
update- tak vraj ich budú mať minimálne o dva týdne tak nič z toho, ale chváli rýchlu komunikáciu...
13.4 spravena objednavka
15.4 mail ze nemaju vsetko(30.4 mali mat vsetko)
7.5 dnes a stale nic