Objednával som už dva krát a viac ako spokojnosť. Tovar dorazil takmer na druhý deň. Tak isto aj pri chalanoch čo poznám. Ceny tiež dobré. Je to ale podobné ako u Kupkola. Komponenty neprídu v origo krabici. Čo pre mňa nie je až tak dôležité. Jednanie taktiež výborné. Ak niečo nemajú na sklade tak takmer hneď mi napísali mail. Naposledy som si robil objednávku a objednal som to o cca. 14:00 a 15:00 mi prišiel mail, že zásielka je poslaná. Čiže obchod môžem len doporučiť.
zhodene z bajku, v krabici to lietalo a bol by vacsi balik, tak sa to neoplieskalo, bezna vec
prvotny kontakt - odpoved na dotaz prisla do 24 hodin
objednavka vytvorena minuly pondelok s dodanim postou na dobierku a poznamkou, aby ma kontaktovali, ktore veci su skladom a ktore nie pre pripadnu upravu objednavky. (nestalo sa), v piatok prisiel email, ze objednavka bola odoslana, dnes ju posta dorucila v trochu poskodenej bublinkovej obalke (iba papier, nie bublinky a obsah), ale prelepenej (neviem, ci posta alebo uz pri odosielani; posta napisala, ze take uz prislo). tovar presne podla objednavky, na skusku objednane rukavice velkostne podla odporucania predajcu sedia dokonale
6.8.2014
(22bikes) email - potvrdenie o objednavke OK
(ja) 1. pokus o telefonicke spojenie - neuspesny hmmm
(22bikes) email potvrdenie o odoslani - dobreeeee!!!
(DPD) email o prevzati zasielky - dorucenie 7.8.2014 8.00-12.00 - YES!!!
7.8.2014
(ja) 12.30 - telefonat na DPD
(DPD) balik neevidujeme, nebol nam odovzdany
(ja) 2.pokus o telefonicke spojenie s 22bikes - neuspesny
Ale 14 dní, to je teda dosť, asi Ti to musia ešte vyrobiť
Čo si objednal, abych vedel do budúcna?
A keďže ja potrebujem redukciu do novatec nábojov, ktorú inde na Sk nemajú,tak nemám moc čo riešiť. Plus som k tomu pridal pár drobností, ako plášte na jeden starý bike, biele bowdeny, teflonové lanká radenia a tak.
Ale stalo sa mi, že som išiel ráno do roboty a mal som defekt
3. objednávka prišla dnes. Opäť vyjadrujem maximálnu spokojnosť. Je to u mňa top obchod, ak hľadám väčšie množstvo drobností za fajn cenu.