Lokalizácia
Formulár sa odosiela
heh, noo poviem ti, to iste je aj o tej sade klucov pod sedadlo. Mozes si kupit sadu za X korun alebo si lupis lacnejsiu verziu z lidlu. Neviem ako ostatnym, ale mne sa uz osvecila... je v pohode, aj ked s tymi monterpakami by som asi galuskovy plast nedal dole... :roll:
Kupil som si tu sadu v kapsicke uz skor.
Vypada pekne ale prve vaznejsie prevetranie v terene neprezila.
A ten univerzalny cyklonastroj sa rozsroboval uz predtym.
Paky su pruzne a su totalne nepouzitelne.
Odporucania:
- poistit matice na na tom cyklonastroji proti povoleniu napr. chemoprenom
- tasticku pri jazde poistit nejakym popruhom aj odspodu a cez tycky pod sedlom, aby len nevisela.
- paky nahradit pevnejsimi

Prajem Ti aby Ti optimizmus z Lidl vecami vydrzal co najdlhsie.
Zobraziť komentár 06.03.2008 - 23:04:53
00
Bol som aj ja včera kuknúť v tom liedli. Za účelom večere. V ZA tovaru dosatatok, len jedna vec ma trápi. To myslíte vážne s nákupom tých vecí???
Ako coolmax cyklovložka v poho, ale prešitá stredom???!!!!

A tá bunda? Veď tá je na bike akurát tak na pivo, v tej by som sa spotil už doma v chodbe pri obúvaní tretier. Hádam si nemyslíte, že ten úzky pásik na chrbte vám pomôže. K multikľúču sa nejdem vyjdrovať, hochut to dostatočne opísal (a to nehodnotím veľkosť).

Ale každému vyhovuje niečo iné, ja si radšej nejakú korunku priplatím, pretože od cyklovecí čakám aj niečo iné ako cenu pod 400sk.
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 08:59:46
00
bol som v Nitre aj v ZM v Lidli, ta cyklo bunda (velkost M) mi bola velka, tricko mali najmensie L...nic som nekupil :)
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:00:50
00
giro...ale aj tak stale tvrdim a stojim si za tym ze struhanku na rezne tam maju dobru :D
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:09:00
00
giro...ale aj tak stale tvrdim a stojim si za tym ze struhanku na rezne tam maju dobru :D

A určite je s Poľska :!: :P
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:14:00
00
A určite je s Poľska :!: :P

A do Polska ju doviezli z Tchajvanu cez Turecko :lol:
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:18:13
00
Ja som si tam kúpil cibuľové chipsy (veď mám objemovku :oops: ), zožral na posedenie a zapil lidl kolou v akcii. Takže spokojonosť (len keby som teraz v robote z toho toľko neprdel do stoličky). :-)
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:19:56
00
Ja som si tam kúpil cibuľové chipsy (veď mám objemovku :oops: ), zožral na posedenie a zapil lidl kolou v akcii. Takže spokojonosť (len keby som teraz v robote z toho toľko neprdel do stoličky). :-)

Toto je dalsia vdacna tema na pieskovisko :lol:
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:22:23
00
tak ma tato tema ovplivnila a zasiel som do lidla po viac ako dvoch rokoch orvy krat .... Nuž a jeden dôvod prečo som tam dva roky nechodil už nie je (vtedy sa nedalo platit kartou - teraz uz hej, takze super ... :) )
Inak hrozny obchod, nevkusne nahadzany tovar aby vzbudzoval dojem, ze je lacny.
Ale k teme, neodolal som ani ja ... kupil som silikonovy olej a chranice pre deti - vyzeraju byt celkom pohodlne a že sa v tom telo poti, detom na pol hodinu vadit nebude ... aha a jednu prilbu detsku, taku s plamenmi ...
Ja som si nevybral nic, dres mali uz len damsky a bundy sa mi nepozdavali ...
A tie cibulove cipsi som kupil tiez, a tiez tie hrube a aj torteliny ... :wink:
este vsak nekostoval, ale dnes si ich otvorim s cervenym vinkom ...
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 09:43:08
00
Tieto LIDL cykloakcie su pre mna vecnou zasobarnou na cykloponozky a okuliare:)) Kedze obe komodity pocas roka viackrat stracam:) Inac tie ponozky su dobre, ale kupil som running nie cycling..
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 12:01:29
00
este ze ja mam lidl daleko na druhej strane mesta a benzin je drahy :)
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 12:20:35
00
Tieto LIDL cykloakcie su pre mna vecnou zasobarnou na cykloponozky a okuliare:)) Kedze obe komodity pocas roka viackrat stracam:)

To musi byt celkom komicke vidiet ta ako sa vracias bosy z vyjazdu.
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 12:23:41
00
jj. stratiť ponožky, to už je niečo... :)
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 12:45:55
00
jj. stratiť ponožky, to už je niečo... :)

Som vedel, ze sa toho chytite:) No, vies mne sa casto stane ze sa mi 1 z paru kdesi zatula:)))
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 13:36:26
00
na výjazde...
Zobraziť komentár 07.03.2008 - 13:41:22
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up