Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A použitý plast a uchytenie lyžín v ňom mi pripadalo také "hračkárske" , nedorobené.
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 12:38:11
00
Zobral som dnes manželke tú zelenú ľahkú bežeckú vetrovku (na bike) Je velice skladná (do hrsti) a ústami som látku neprefúkol. Bohužiaľ ani z vnútornej strany. Myslím, že bude dobrá v sezóne ako provizórium v zadnom vrecku dresu. (drobný dážď, vietor a chlad)
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 13:57:48
00
v lidli si plánujem kúpiť topánky, bundu do dažďa a softshellovú bundu. Otázka je či sa to z lidla oplatí. Ma niekto napr so softshellovou bundou alebo topánkami skúsenosti ?
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 14:42:09
00
ja tie tretry Crivit mam a pohoda... mozno niesu take pohodlne jak drahsie kusy ale ja som na nich urobil 1500 km a v pohode su..... teraz som si sice kupil ine ale hentie si nechavam do zalohy, pripadne ked bude moc blata :-)
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 14:48:40
01
crivit tretry mám. mne sa zdajú fajn. Ale sú to moje prvé, keďže som roky jazdil v teniskách, takže porovnať neviem. Čo sa sofšelky týka, mám z lídla cyklistickú, ale ešte lacnejšiu a nedám na ňu dopustiť. Ale pri lidli treba byť opatrný, lebo čo bolo super raz, už sa nemusí opakovať a spravidla ani neopakuje..
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 15:10:19
00
Tak tak, minule bol lepsi tachac s troma tlacidlami. Teraz to prerobili uz len na 2...
Ale asi kupim, bo za tu cenu je to best kauf a ten minulorocny mi zacal vypadavat z drziaka. Kvapka lepidla to zriesi
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 15:15:43
00
tak to asi ani nepôjdem do školy a ráno nabehnem do lidlu aby sa mi ušli moje veľkosti :lol: tiež som minuly rok bikoval len v teniskach a v klasickom tričku, ale teraz by som už chcel aj nejaky ten dres, bundu na nejake chladnejšie jarne výjazdy. Hádam sa mi ešte niečo ujde a nebude to tak ako s pomaly každou druhou akciou že polku tovaru z letáku ani nevyložia :sweat:
//ešte mam otazku na rozdiel medzi softšelovou bundou a bundou do dažďa. Je bunda o ddažďa v podstate softšhelova bunda len s tym rozdielom že je nepremokava ? Som v tom laik ak sa až veľmi blbo pýtam tak sa ospravedlňujem :lol:
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 15:22:33
00
Lidl veci maju primeranu kvalitu. Raz som chcel odtial cyklodres a bol velmi dlhy. Tak len na to by som upozornil, kedze sa tam oblecenie zle skusa. Nohavice ani nevyskusas, lebo ta vyhodia za mravny delikt, ked sa tam vyzlecies.
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 15:36:00
00
erooorbunda je šuštiaková a relatívne skladná. Narveš ju aj do menšieho cyklobatohu.

Tachometer tiež zoberiem jeden. čo sezóna tak furt nový. Stále ho nejak utopím :D
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 17:16:15
00
softshellku z lidla mam tiez, je celkom v pohode
ono veci z lidla su v celku priemerne, uplne postacuju rekreacnym jazdcom
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 17:26:48
00
Lidl softshellku mam na vesiaku a tam zjavne aj ostane. bol som v nej 2x a 2x som ochorel. bol som dopoteny jak take hovado a to bol uz november cca 5-7 stupnov a mal som pod tym len dlhy dres a pod tym funkcne Craft triko s kratkym za 35 eur. ta bunda absolutne nedycha,vsetku vypotenu vlhkost som mal v bunde,tie spodnejsie veci som doma vyzmykal a vnutro bundy komplet mokre. taky mokry som dosiel domov s tym ze ma cestou dobre prefuklo a prechladol som a 2 tyzdne sa liecil. takze na hobby ok, na nejake tempa a vacsiu zataz isto neodporucam. a pre porovnanie som siel v zhruba totoznych podmienkach aj tak isto obleceny len hore som uz mal "znackovu" softshellku a domov som dosiel skoro suchy a v teple, lebo ta bunda fungovala ako mala. tretry som mal aj ja prvu sezonu, za tu cenu ok, ale nesedeli mi moc a na mna boli moc makke. dresov som sa zbavil tiez. takze ak to zhrniem tak Lidl veci na hobby ano na nejake celorocne trenovanie, alebo nazvem to vyjazdami vo vyssich tempach a viac kilometroch nie. radsej by som kupil nieco vo vypredaji v Sportisime alebo podobnych shopoch ak by som sa zariadoval na novo ako zaciatocnik. idealne je ale si radsej kupit poriadne veci a clovek v konecnom dosledku usetri ;)
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 19:14:31
02
presne, suhlasim s napisanym, aj ja ju mam uplne mokru z vnutra, vzdy, radsej nosim silvini, no ale bola 3x drahsia ...
na hobby je to v pohode kauf, na vaznejsie pravidelne bajkovanie nie
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 19:30:39
00
Hack3r plne s tbou súhlasím. Ja som vyskušal kupiť sofchel tu poslednu čiernu čo mali na konci roka a prepotil som sa tak isto. Ano nesmieš sa v tom pohybovať velmi prudko.
A rekreačny jazdec - iba ak by išiel na biku 10km rychlosťou a to na rovine.
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 19:36:08
00
ja som dlho uvazoval, ci kupit drahu GORE bundu... trikrat som ju bol v obchode skusat... stale som ju obzeral a nakoniec aj kupil...
nelutujem ani jedno € co som za nu dal... stale suchy a v teple
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 19:47:23
00
Na bike to chce aspoň trocha lepšiu softshell bundu, nosím staručkú Killtec, stĺpec 8000mm, priedušnosť 5000g, čiže žiadna sláva ale funguje a nestalo sa mi, že by ma prefúklo, stála 60€ a mám ju už 5. rok, skúšal som aj LIDL a tá teda bola beznádejne nanič na bike.
Zobraziť komentár 05.03.2015 - 20:03:52
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up