Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nechapem ten pristup skus uvidiš vratiš. To aj potraviny najprv kupiš a keď nechuti vratiš?
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 17:24:36
00
Lidl to umožňuje, tak to ľudia zneužívajú.
Poznám jedného, čo si kúpil v Lidli drtič haluziny. Za pár dní poupratoval zahradu a vrátil ho. To chce poriadne silný žalúdok.
Takto sa ľahko stane, že budú robiť obštrukcie aj pri oprávnených reklamáciách...
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 17:36:20
00
Ja nechapem tvoj pristup(V LIldli s vratenim tovaru nemaju problem).Nebavime sa o potravinach.A mimochodom aj portaviny mozes vratit.A nielen v Lidli.
Ja na doplnenie.Nikdy som to tak nerobil,len ked mi daco nesedelo.Teda normal vymena.Na hento by som nemal zaludok-.
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 17:37:53
00
Pokial to Lidl umožňuje beriem späť. Myslel som to všeobecne aj v iných obchodoch že to ludia takto zneuživajú.
Odoberam ti palec dolu :) :handshake:
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 17:49:07
00
A to nemas podchytenu tuto temu?Hlavne sme sa si nakoniec porozumeli :-)
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 17:57:58
00
Dnes som bol v Lidli v Hustopeciach a mali tam L/XL tu ciapku, ale co ja viem...nepacila sa mi ta guma na kraji.
Inak ja si tiez kupim v Lidli z toho, co chcem a nie je mozne to vyskusat, dve velkosti a tu zlu potom vratim...
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 19:05:00
00
arrow_leftKice napísal:
Poznám jedného, čo si kúpil v Lidli drtič haluziny. Za pár dní poupratoval zahradu a vrátil ho. To chce poriadne silný žalúdok.

Poznam lepsi pribeh :lol: ... tusim slo o pneumaticke kladivo, alebo nieco podobne, a (asi) Tesco. Vyburaval tym nejaky dom, ci co .. samozrejme, nevydrzalo to. Tak to reklamoval, potom druhykrat, tretikrat si nechal vratit peniaze, alebo (tusim) to vratil. A vsetko co potreboval tym spravil :D ...
Ovsem pokial ide o oblecenie, Lidl neumoznuje skusat si to v predajni, takze je normalne kupit, vyskusat, vratit. A celkovo nevidim problem, ak to predajca umoznuje, toto spravit. Druha vec je, ked pouzijes drtic a potom vratis. Predpokladam, ze to ma byt nepouzite. Ale ak to predajca dovoli (nepredpokladam), tak je to jeho vec.
Zobraziť komentár 07.11.2015 - 22:58:40
00
Podobny pribeh som zazil: kamos takto naplanoval prerabku kupelne, kupil buracie kladivo v tescu, zavolal ma na pomoc a jednu sobotu sme na to nabehli. Po 20min sa kladivo pokazilo a dorobili sme. Zobrali ho na reklamaciu a mesiac cakal, toto sa zopakovalo este raz a potom som radsej priniesol svoje metabo.
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 08:55:48
00
Cize kamos mal dva mesiace rozbombardovsny byt kym si sa priznal ze mas poriadny nastroj ? No niet nad dobrych kamosov :-D :-D
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 09:07:18
04
Hej mal :D - rozbitu jednu kupelnu v dome
Vedel ze mam, ale byvam v inej dedine (v tom roku som sa ozenil a nadobro odstahoval) a vtedy som este nemal auto, vlacit to na biku bolo trochu narocne - bola to tazka krava. No a hlavne on bol presvedceny o tom ako to paradne vymyslel :)
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 09:28:27
00
Kedysi som s detmi rad pozeral vecernicky o dvoch "sikovnikoch" - Pat a Mat a dobre som sa bavil. Tak ako teraz :-D :-D :-D
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 09:31:55
00
Pat a Mat prisiel na rad az neskor, na rozbijani sa toho vela pokazit nedalo :)
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 09:41:36
00
Vy ste to "pokazili" aj tam kde sa "nedalo" :-D
Ale sme dost mino temy, takze vdaka za pobavenie :-)
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 09:43:55
00
Ja som nepokazil v tomto pripade nic, ja som tam bol iba pracovna sila :)
Zobraziť komentár 08.11.2015 - 09:48:34
00
arrow_leftKice napísal:
Lidl to umožňuje, tak to ľudia zneužívajú.
Takto sa ľahko stane, že budú robiť obštrukcie aj pri oprávnených reklamáciách...

len oblečenie nie je kde vyskúšať.. ale toto sa mi moc nezdá, žeby ho opotreboval a potom vrátil (mimo reklamácie)
inak väčšina obchodov ponúka túto "službu" že zakúpený tovar sa dá do X dní vrátiť.. podmienkou sú vysačky a originál balenie..
Zobraziť komentár 09.11.2015 - 07:20:25
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up