Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja som dnes bol zobrať ten postrekovač. Som zvedavý keď to tu viacerí chválite.
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 17:23:42
00
Celkom blbosť, no zase ja vychádzam z toho že na dvore mám vodu v hadici alebo vo wapke. V paneláku to bude good.
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 17:58:39
00
Presne tak. To je riešenie do paneláku alebo do auta.
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 18:12:54
00
Keby som mal dvor a hadicu tak to určite neriešim ;)
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 18:13:47
00
arrow_leftadop napísal:
kedysi bol krystalovy cukor s velikanskymi krystalmi, bol inak sladivy a vydatny, myslim ze aj cistejsi. dnesny cukor je ochudobneny zamoreny" produkt.

A cim ho akoze riedia? Kokainom :)
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 18:58:37
00
mozno vapnom. :)
domnievam sa, ked extrahuju cukrovu repu, nepozname metody, co sa pouziva pri vyrobe predajneho balenia cukru a co extrahovane sladivejsie vyssej kvality putuje do dalsich vyrobni, co nam neskor predavaju a nas cukor kritizuju ako jesen z jedov potravinarstva. viem vsak, ze cukor byval lepsi.


Naposledy upravil adop dňa 26.03.2016 - 21:41:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 26.03.2016 - 19:05:33
00
Lidlacky postrekovac ma 2,5 baru. Niekto tu postoval postrekovac Hecht za 11 euro a ten robi 3 bary.
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 19:12:34
00
arrow_leftadop napísal:
mozno vapnom. :)
domnievam sa, ked extrahuju cukrovu repu, nepozname metody, co sa pouziva pri vyrobe predajneho balenia cukru a co extrahovane sladivejsie vyssej kvality putuje do dalsich vyrobni, co nam neskor predavaju a nas cukor kritizuju ako jesen z jedov potravinarstva. viem vsak, ze cukor byval lepsi.


Uz si presne nepamatam ako mi to vravel byvaly kolega,ale ked si kupis Teplansky cukor,tak to nieje Teplansky cukor-ten sa vyvaza prec.
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 22:00:03
00
adop to má kvalitne pomotané, rafinovaný (chemicky čistený) cukor sa predával už za socíku a som veľmi zvedavý, ako by dokazoval inú chuť, asi si drží 25-ročné zásoby.... cukor ako taký je škodlivý, známa vec, rafinovaný najviac - keď už sladiť, tak cukrom nezbaveným melasy, čím tmavším a podľa možnosti trstinovým - muscovado, demerara a pod, za komoušov neznámy pojem, teraz sa dá dostať všade....alebo steviou, tá ma už trochu inú chuť. veľkosť kryštálov nemá na chuť žiadny vplyv, akurát že sa pomalšie rozpúšťa.
ináč LIDL sa chystá zopakovať retrotýždeň a vraj so širším sortimentom, minule mali celkom fajn veľké mydlá, doplním zásoby, ak budú znova.
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 23:35:52
00
Jasne, ovocie je skodlive, ved obsahuje samy cukor. :D A k tomu aky je trstinovy cukor spasa a repkovy zabijak sa aj skoda vyjadrovat...
Zobraziť komentár 26.03.2016 - 23:47:02
02
Všetkého veľa škodí ;)
Zobraziť komentár 27.03.2016 - 00:16:20
04
arrow_leftJezus napísal:
Jasne, ovocie je skodlive, ved obsahuje samy cukor. :D A k tomu aky je trstinovy cukor spasa a repkovy zabijak sa aj skoda vyjadrovat...


Mýliš si cukor s cukrom. Tiež sa škoda vyjadrovať.
Zobraziť komentár 27.03.2016 - 08:10:18
01
arrow_leftJezus napísal:
Jasne, ovocie je skodlive, ved obsahuje samy cukor. :D A k tomu aky je trstinovy cukor spasa a repkovy zabijak sa aj skoda vyjadrovat...


čo to pletieš, že samý cukor??? prečítaj si niečo o druhoch cukrov, čo je sacharóza, glukóza, fruktóza a pod. a potom sa vyjadruj.. alebo ešte lepšie, vyjadruj sa k tomu, o čom máš šajn....

Niečo o rafinácii cukru, dobrú chuť :-)
http://referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/chemia/38547
Zobraziť komentár 27.03.2016 - 09:35:03
02
zilinsky cukrovar, ten cukor som kupoval asi pred 6 rokmi. uplne ina liga. mozno boli nejake zasoby z tejto firmy, no cukrovar uz asi zrusili. naozaj velke krystaliky.
zahranicny cukor je najlepsi, to vieme, mozno pridu s prevratnou novinkou, "velke krystaliky". hm


Naposledy upravil adop dňa 27.03.2016 - 10:13:06, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 27.03.2016 - 09:53:53
00
No a cim to teda riedia, zamoruju?
Zobraziť komentár 27.03.2016 - 10:08:09
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up