je to aliexpress . dávam sem info . úsudok nech si spraví každý sám . komentár k danému tovaru až keď ho bude mať doma . takto to je len o iq húpacieho koníka .
ludia, objednaval niekto z vas nejaku kazetu na bike z ali? napr od zitto alebo podobnych znaciek? ako dlho vam vydrzala resp. viete dat nejaku recenziu?
Objednával, ZTTO 10s 11-46, mám ju už skoro 2 roky, najazdené môže mať cez 5000km, ale najmenšie 4 kolieska som menil už 3-tí krát, a vždy objednané z Ali.
já jsem si taky postavil el. kolo ze soucastek z cíny z aliexpres jsem koupil el. bike kit, coz je kolo s motorem, k tomu dostanes vse co potrebujes aby sis predelal normalní kolo. El. kit stal 450 euro, kolo 250, baterka 450,kolo s motorem má asi 10 kylo a baterka taky 10 a nemnel jsem jí kam dát protoze sem chtěl odpružení i vzadu tak jsem mnel baterku na zadech v baglu, dohromady jsem dotoho vrazil asi 1300 ale v obchode takovej výkon a taková baterka by prisla na 4000 euro minimalne a jeste k tomu ti nastavjej maximalní rychlost 25/km/h.
ale no tak . urobený e bike je stále naj , len pre to že si ho vyrobil sám . dojazd na tú velkú baterku bude mať tak 150 - 200 km. motor podľa obrázku bude mať asi 2000 - 3500 W.
vyzera ze ti predajca dal zle tracking cislo, to co mas bolo dorucene do Talianksa toho 28.10.2020 https://parcelsapp.com/en/tracking/AS446725015CN Viem ze TNT recykluje cisla, lebo ho vo firme pouzivame, ale posta ma podla mna jedinecne cisla v ramci mozneho rozsahu.
predbehol ma psetes
mne dnes dosiel mail z posty ze tovar (za 3,59e) mi nebude doruceny lebo som nezaplatil clo....????!!!!..... inak objednane v novembri...... nerozumiem tomu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Objednával, ZTTO 10s 11-46, mám ju už skoro 2 roky, najazdené môže mať cez 5000km, ale najmenšie 4 kolieska som menil už 3-tí krát, a vždy objednané z Ali.
AliExpress za cca tri týždne z NL
... uvidíme či zapasuje na "26" ???
OG-EVKIN CF-054 MTB Carbon Mountain Bike Frame
https://m.mojevideo.sk/4khj
https://m.mojevideo.sk/4khj
odporúčam si prečítať aj koment začínajuci "já jsem si taky postavil el. kolo ze soucastek z cíny z aliexpres ..." to je lepšia komédia
a ten bike
To uz aj ten oneho bike so smerovkami, blatnikmi, sedlom pre babku a inymi kravinami vyzera brutalne dobre
predbehol ma psetes