Kategórie
Bike-tech
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 149 €
savings
MOC 3 299 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
https://www.youtube.com/watch?v=MlOYG9ZrZGk
https://www.youtube.com/watch?v=MlOYG9ZrZGk
Ako Ti mohol predajca blokovať peniaze, keď on ich predsa dostane až keď potvrdíš prijatie tovaru? Dovtedy sú predsa v depozite...
v poslednej dobe aliexpress porušuje svoje pravidlá . u ebiku je napísané , že odoslanie do 34 dní . ak tovar nepríde vrátia mi peniaze . objednávku som zrušil a do 48 hodí ju predajca obnovil . a takto som sa s ním naťahoval , kým dostal rozum . . . teda vrátili sa mi peniaze a obratom som kúpil ebike od iného predajcu , ktorý bol na 100 % super . v utorok ráno som spravil objednávku za hodinu to už bolo odoslané a v pondelok večer o piatej som ho už mal doma . odosiela sa z francúzska . z francúzskej waršavy do brna , viedne a bratislavy . a až potom do martina .
dnes mi prišla zásielka asi 40 gramová z arabských emirátov . objednávka bola zadaná 10 júla . dnes je štvrtý september . korytnačka asi uhynula , tak museli nájsť náhradu.
Teraz skúšam DECKAS aj na direct mount.
je tam tabulka na cm a sadli uplne v pohode. Mala ich zatial iba parkrat a su to jej prve tretry takze nevie zhodnotit pocitovo. Ale vyhotovenie za tu cenu uplne paradne.
A aky je rozdiel kupovat tretry bez vyskusania a oblecenie bez vyskusania? Ak to nesadne, je to nanic bez ohladu na to, ci ide o tretry alebo napr. o cyklokratasy.
Ja mám túto a žiaden problém.
Diky, funguje to ok
Oblecenie (dres) je elastické. Ak aj nesadne úplne "na chlp", dá sa s tým žiť. Ale tretry musia sadnúť na 100%, inak je to utrpenie.
Hladam som ju tu na fore aj na aliexprese a nejako zmizla z ponuky