randy proces vyroby osadenia AL prvkov z ALI, montaz do 2x18 DTD, pod nu pride pomocny ram, pila na foto. Pilovy kotuc prejde zbhruba v strede toho celeho, naznacene linkou. Chyba mi este nejaka ta lista, musim doobjednat, alebo keby mal niekto v zasobe aspon 2x600 C kus
Ja som to raz skúsil, vybaviť sám.
Postupne som všetko prelúskal a vyplnil a potom som zastal na bode, kde bolo treba moju osobnú prítomnosť na colnici na letisku v BA.
Mám to 250km ďaleko, tak som nakoniec aj taj zaplatil aby to vybavil DHL
Len ja som nevedel že tam musím byť a takto som narazil na výhody elektronickej administratívy, že si všetko vybavíš sám s elektronickým občianskym.
Ani som sa nedozvedel, prečo bola potrebná osobná prítomnosť. Čo som tam mal robiť?
Zdravím Vás. Chcem sa spýtať znalých, či Ste si niekto objednával Karbónové kolesá na cesták? Napr. v hodnote 300-350€ a prípadne kolko Vás stáli poplatky, clo atď...
nakupujem cez aliexpress viac ako 6 rokov a platím len to čo je na stránke . žiadne iné poplatky nemám . číňania od noveho roku otváraju 3 sklady v holandsku . sklady majú v španielsku francúzsku , v polsku a aj v čechách . tovar ponúka viacero predajcov tak treba pohľadať Z akého skladu v EU to je a vybrať si .
Zdravím Vás. Chcem sa spýtať znalých, či Ste si niekto objednával Karbónové kolesá na cesták? Napr. v hodnote 300-350€ a prípadne kolko Vás stáli poplatky, clo atď...
Pozor na to... colnici ti uz k DPH a clu vyrubia aj antidumpingove clo co je 48%... Vztahuje sa na karbonove ramy a komplet kolesa. Je na to EU nariadenie, ale vztahuje sa len na vyrobcov a dovozcov...Samozrejme nasi prechytrali colnici to uplatnuju celoplosne na vsetkych... Ze zaplatte a potom sa stazujte... Uz som kvoli tomu dva krat poslal kolesa spat. Radsej rafiky , naboje spice a tu poskladat...
Alebo priplati sa sluzbu ze poslu rovno na adresu bez cla... len nie vsetci obchodnici to ponukaju...
Dnes sa mi stalo,ze som hodil do kosika vec s free shipping,kuknem do kosika a shipping 18€..a zmenit na lacnejsie sa to nedalo. Nech som robil co som robil,furt 18€..
Tak si to checkujte.
Neviem ci to je len nejaka rare chyba,alebo uz tam obchodnici takto obj€bavaju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zastupovat sa dat nemusis,vybavis to v pohode sam zadarmo
Postupne som všetko prelúskal a vyplnil a potom som zastal na bode, kde bolo treba moju osobnú prítomnosť na colnici na letisku v BA.
Mám to 250km ďaleko, tak som nakoniec aj taj zaplatil aby to vybavil DHL
samozrejme ak je to daleko tak splnomocnis nejaku sluzbu
Len ja som nevedel že tam musím byť a takto som narazil na výhody elektronickej administratívy, že si všetko vybavíš sám s elektronickým občianskym.
Ani som sa nedozvedel, prečo bola potrebná osobná prítomnosť. Čo som tam mal robiť?
Izzy68 Vyzera to dobre. Ja som to nakoniec ani neobjednal - teraz by sa mi to hodilo, aby som sa mal s cim zabavat cez sviatky
overený shop, nakupoval som viackrát za posledné 3 roky
Pozor na to... colnici ti uz k DPH a clu vyrubia aj antidumpingove clo co je 48%... Vztahuje sa na karbonove ramy a komplet kolesa. Je na to EU nariadenie, ale vztahuje sa len na vyrobcov a dovozcov...Samozrejme nasi prechytrali colnici to uplatnuju celoplosne na vsetkych... Ze zaplatte a potom sa stazujte... Uz som kvoli tomu dva krat poslal kolesa spat. Radsej rafiky , naboje spice a tu poskladat...
Alebo priplati sa sluzbu ze poslu rovno na adresu bez cla... len nie vsetci obchodnici to ponukaju...
tj banggood je v tomto lepší možno gearbest, DHgate.com
Tak si to checkujte.
Neviem ci to je len nejaka rare chyba,alebo uz tam obchodnici takto obj€bavaju.