Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Randy vďaka, to by sedelo je to okolo 6 ečiek -kufre.
Zobraziť komentár 11.12.2015 - 20:30:20
00
Niektoré zásielky idú ako obyčajný list. (idú rovno do schránky)
Objemnejšie alebo drahšie veci idú ako doporučená pošta. Tieto už majú poštovné číslo a dajú sa podľa neho odsledovať.
Zobraziť komentár 11.12.2015 - 21:17:08
00
Pozor, aliexpres (teda predajcovia na nom) zacal v poslednej dobe dost frcat na trackovacom systeme iba s cislicami, ktory nie je kompatibilny s medzinarodnym (2 pismena na zaciatku a 2 na konci), ktory pozna potom aj nasa posta (avsak malokedy ho z cinskej obalky aj nacita a tym padom to u nas dojde ako obycajna zasielka, hoci je doporucena).

Tie speci cisla bez pismen dokaze dohladavat napriklad
http://global.cainiao.com
alebo
http://www.17track.net/sk

avsak len po dorucenie na uzemie SR, kde sa zasielka akosi dost casto straca... Nasledne je trochu problem u aliexpressu s refundom, lebo aj im tracking ukaze, ze sa zasielka stratila u nas a ziadaju dohladavanie na SK poste, co je vieme ake narocne. Nakoniec som ale peniaze vzdy dostal nazad. Ale nebude dlho trvat a predajcovia prestanu ku nam posielat veci, miera stracania zacina byt prilis vysoka. Kobylky na postach a u danovakov su proste neuprosne, na bazosi sa da totiz spenazit aj hovadina za 3 eura.
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 09:08:34
01
arrow_leftrandy napísal:
mamator Ahaaa..tak tam je problem. Nosim S, objednam S a je mi to velke :D Teda obcas ;) Posledny zatepleny "Strava" sedi ako uliaty, len rukavy su trosku dlhsie. Ale zas to sa na zimnom hodi ;)

ono po pravde podla toho ich cislovania by ti malo byt Sko male
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 09:33:32
00
Axel Mne sa este nikdy zasielka nestratila. A to som robil z aliexpressu cez 100 objednavok :)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 09:52:28
00
Mne sa stracaju poslednu dobu ako na pase. Podla trackingu vzdy na uzemi SR. Takze zjavne tu mame straky alebo bordelarov. Bohuzial statisticky sa neviem rozhodnut, ktora z tych moznosti by to mohla byt. Najskor to vidim na kartuziansky sucin.
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:08:21
00
Ahoj, roman ja som už reklamoval na aliexprese asi 2x. jeden krat mi vrátili 100% sumu a n druhý krat iba 60% kde sa jednalo o poškodený tovar ale funkčný ako tu píšu
http://zlavovekody.sk/reklamacia-na-aliexpress-com/

Pokiaľ ide o lacnejšie produkty, predajcovia nepožadujú poslať poškodený tovar späť do Číny.

pri lacných veciach sa netreba báť že ju budete posielať spať.
Zobraziť komentár 15.01.2016 - 17:41:15
00
No mne sa v poslednom čase akosi moc strácajú veci z ebay. Už ani fakt neviem koľkáta blikajda alebo svetlá od jesene m.r. :) Už mi to poslali aj druhý krát a ništ ale väčšinou vrátili peniaze :/
Zobraziť komentár 15.01.2016 - 19:44:56
00
ja som na tom podobne. Z troch zásielok príde jedna
Zobraziť komentár 15.01.2016 - 21:39:53
00
pocul som od ludi, co robili na poste, ze si radi rozoberaju zasielky dorucovatelia, tie ktore nie su zapisane, teda nedoporucene, ze to nikde nezapisuju, len si to triedia, takze nikto o tom nema sajnu kto ma co dostat.. Cize vsetko co ide z azie prevazne za nulovy shipping, treba ratat s tym ze to moze zmiznut na svk poste.
Zobraziť komentár 15.01.2016 - 22:08:17
00
Nastastie na nasej poste nie su zamestnane spiny. zo 110 zasielok len dve neboli durucene - jedna bola zadrzana hned na colnici (netusim preco) a druhu vratili spat na slovenskej poste vraj pre neuplnu adresu.
Zobraziť komentár 16.01.2016 - 00:38:10
00
Svinstvo, mne sa tak stratili na svk uz tri zasielky dokopy za 60€ nechapem ako sa to v dnesnej dobe len tak "strati", samy nedotknutelny tu na svk, som zvedavy kde skoncila nabijacka, dve baterie, redukcia a ochranny kryt na notas, komu to zasa bude chybat...
Kamos objednaval nejake veci z ali dostal mail od predajcu ze je tovar u colnikov v kosiciach, ale ked tam siel osobne, tak nic nemali, uz dva mesiace nema sajnu kde tie veci su...
Zobraziť komentár 16.01.2016 - 01:29:19
00
mne prislo vsetko vzdy a v poriadku ......spolu asi 12 objednavok........ ale vacsinou drobnosti do 20 euro..... aj mi inak vadilo ze niektore boli do vlastnych ruk, pritom islo o somariny za par eur ale ked citam vase komenty, dobre sa asi stalo ze to bolo do vlastnych ruk lebo sa to nemohlo len tak stratit.... neviem ci mam stastie alebo dobre vyberam doporucenych a overenych predajcov
Zobraziť komentár 16.01.2016 - 01:40:32
00
Ako pomimo toho bolo vzdy vsetko ok, ale akurat to co som potreboval sa niekde stratilo, trochu to zamrzi :(
Zobraziť komentár 16.01.2016 - 01:43:15
00
Nieco sa dobabralo. Vzdy vsetko doslo, posledne tri mesiace sa veci stracaju. Posledne info zo sledovania je, ze su na SK. A odvtedy ich niet. Coskoro cinania prestanu k nam bezplatne posielat...
Zobraziť komentár 16.01.2016 - 11:21:58
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up