Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ok, nasiel som to, bolo to zaseknute v strede schranky, nebolo to vidiet ani zhora ani zdola ..mea culpa
Zobraziť komentár 10.02.2024 - 11:46:55
05
:D
Zobraziť komentár 10.02.2024 - 12:58:16
00
mne nosí čínu SPS kuriér. keď nie som doma nechá to v Alza boxe a príde SMS o uložení zásielky
Zobraziť komentár 10.02.2024 - 13:57:00
00
Heeej? A to kde sa da vybrat takato moznost? Lebo mne ked vola Sps kurier, tak malokedy som doma a vzdy sa ma teda spyta, co spravi s balickom. Tak vacsinou mu poviem, ci to nemoze zaniest na "podhaj" a on uz si pamata, ze je to adresa rodicov :-) No lenze to musim potom hned volat, ci je niekto doma. Vacsinou teda su. No ale nechat to v Alzaboxe by bolo lepsie.
Pisal som minuly rok aj mail SPS, ci nemaju, alebo neplanuju vydajne miesta, no doteraz mi nik neodpisal.
Zobraziť komentár 10.02.2024 - 15:18:08
00
Mne raz odniesol balík na odberné miesto balikovo, ale asi bol vtedy alzabox plný
Zobraziť komentár 10.02.2024 - 15:27:17
00
Ono je to aj tym, ze tie male balicky sa zbalia do jedneho velkeho a preto vlastne vola. Kedysi mi to postarka nosila. Male do schranky, pre vacsie na postu.
Tiez mu viem niekedy povedat, ked viem, co mi ma prist, nech to kludne rozbali a da do schranky. Ale veru musim sa ho najblizsie spytat na tie odberne miesta. O tom som dodnes nevedel.
Zobraziť komentár 10.02.2024 - 15:37:49
00
arrow_leftRANDAL napísal:
Heeej? A to kde sa da vybrat takato moznost? Lebo mne ked vola Sps kurier, tak malokedy som doma a vzdy sa ma teda spyta, co spravi s balickom.....

Neviem, ale stačí aj keď mu nedvihnem mobil a už to ide do alzaboxu..
Zobraziť komentár 11.02.2024 - 00:26:28
01
Tá istá skúsenosť. SPS kuriér zavolá, keď nieje nikto doma dá balík do Alza boxu a príde sms s kódom. Prvý krát ma to prekvapilo, ale chválim tento postup je to zlepšenie pre obe srany. Kuriér to má vybavené a nemusí sa s tým viac babrať a ja si to vyzvihnem kedy chcem, skvelé 🙂
Zobraziť komentár 11.02.2024 - 10:55:47
07
Len problem je, že alza vo svojich boxoch nemá nejako vymedzenu kapacitu pre SPS, resp. uprednostní svoj balík, ak je v boxe menej miesta. Takže nie vždy to funguje. Ako som už aj písal, potom to kuriér odnesie buď do balikova, alebo to rieši inak - ako, tak to neviem. Chvalabohu sa to často nestáva, iba v exponovanych obdobiach
Zobraziť komentár 11.02.2024 - 10:59:44
00
To je jasné. U nás sú našťastie dva Alzaboxy kúsok od seba (asi 300m) na jednej ulici. Tak je asi väčšia voľná rezerva, ale viem si predstaviť, že pred vianocami, môže byť problém.
Zobraziť komentár 11.02.2024 - 11:08:14
00
Presne tak, Petrzalka rovnako. Bud Alzabox, alebo Balikovo a pride SMS s kodom.
Len ten moj si to nejako zlahcuje a aj v dni ked som bol celkom urcite doma na homeoffice, tak zrazu len prisla SMS ze si mam balicek vyzdvihnut na jednom z tych miest.
Zobraziť komentár 12.02.2024 - 08:28:10
00
min tyzden ma takto prekvapila sms o ulozeni zasielky v novinovom stanku asi 3 km od bydliska. kedze som mobilny mohlo mi to byt jedno, ale nejaky dvochodca by mohol mat celkom problem
Zobraziť komentár 12.02.2024 - 08:32:17
00
Tiez mi raz prislo do nov. stanku – 14km po ceste od mojho domu, ale previezol som sa lesikom a bolo fajn
Zobraziť komentár 12.02.2024 - 17:56:01
01
no , doručovanie , ako doručovanie . problémy sa môžu vyskytnúť . kurier má za doručenie 1 € . doručenie na odberné (sever) miesto a do alzaboxu dostane 50 centov . už s tým mám skúsenosti . príklad : tri zásielky v odbernom mieste , dve prilepené o tú najväčšiu . až som to doma na ali pozrel , tie dve už boli ako doručené . kurierom ide o výplatu , tak to takto obchádzajú . ale bývajú aj problémy , priamo z ali , ak má kupujúci viac zásielok . ich system informuje sklad a ten to potom balí do jedného balíka . no a tak sa môže stať , že na miesto 6 zásielok vám príde 5 , ale 6 je doručených .a vyhádať sa s predávajúcim je problém . takto sa síce naťahuje dodací čas , ale šetrí sa na na pohonných hmotách .
Zobraziť komentár 14.02.2024 - 09:00:56
00
Ako je to pri preclievaní balíkov ? Budem kupovať od rôznych predajcov v celkovej cene cca 250€. Ani jedna položka nepresiahne 100€ hodnotu. Stalo sa mi už že objednávka od rôznych dodávateľov prišla v jednom balíčku...v tomto prípade by bola cena kompletu vyššia ako "bezpečných" 150€. Bolo by lepšie objednávku rozdeliť na časti,povedzme v rozpätí dvoch týždňov?
Zobraziť komentár 18.02.2024 - 07:26:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up