Včera keď sme sa s kamarátom vracali z kratšieho pohodovejšieho výjazdu (kamarát šiel prvýkrát terén) náhodou sme narazili na tento nový obchodík. Keďže som načal-narezal ďaľší plášť a videli sme že sú dvere otvorené tak sme sa tam zastavili s tým že si pozriem nejaké lacné plášte. Napriek tomu že bola nedeľa mimo otváracích hodín a zatiaľ im nefungovala ani registračná pokladňa tak nás chalan (bývalý kaktusák) pozval dnu, poukazoval čo majú v ponuke a na koniec sme samozrejme ešte pokecali. Medzitým stihol vysvetliť náhodnému chodcovi ako vpratať jeden či viac bikov do osobného auta čo bolo vlastne i s názornou ukážkou. Čo sa týka cien tak maxxis plášte sa mi nezdali vôbec premrštené, ceny také normálne, servis vraj do troch dní. Takže celkom príjemný pocit z obchodíku a obsluhy.
skôr ako reklamu to berte ako skúsenosť.
od buduceho pondelku, teda 20.3.2017, menime otvaracie hodiny.
V pondelky budeme mat ZATVORENÉ a v sobotu zase otvorené dlhšie, do 14:00.
Dakujeme za pozornost.
BAJKULA tim
Tak som si povedal, že zbehnem ešte cestou do Velocity, je to cestou. Tam ma už pri dverách zastavili, že to sa nekazí, nemajú také veci skladom a jedine na objednávku. Tak do Bajkuly. Tam mi vzali bike, že sa na to pozrú a keď nájdu vymenia. Nech sa zatiaľ prejdem po predajni. Za 15min hotovo a ešte som si objednal aj ďalšie veci. Chalani mi vysvetlili prečo sa mi to stalo a ako sa mám k orechu správať
Fakt chválim Romana a jeho tím s takým správnym proaktívnym prístupom k zákazníkovi. Určite jeden z top obchodov v BA čo sa týka spokojnosti zákazníka u mňa.
Len tak ďalej chalani!!!
novy web a testovacka
Otazka na Bajkulu:
Dokazu vasi chlapci opavit vnutorny zavit na vonkajsej nohe vidlice? Ten kde sa prichytava prasiako (Post Mount).
ochotny a mily personal, nema problem ist pohladat ine velkosti oblecenia a venovat sa zakaznikovi.
v ten den som bol pred navstevou Bajkule aj v Kaktuse, tam to bola katastrofa... nikdy viac Kaktus
Plus mam dojem ze drzia este celkom zaujimave suciastky na pulte ( a nie len total basics), trochu mi to pripomina stary XX bike nez skrachoval.
z mojej skusenosti ( kupüoval som si tam bike) drzali mi ho 3tyzdne ( aj ked bola uz pre podstatnu vacsinu ludi kosa na jazdenie dec 2014) a potom som si mal po neho prist len mi to daako nevyslo tak som zavolal a do hodiny boli u mna aj s bikom. to sa tiez nie vsade vidi. som sice zvedavy na servis ( to co si nebdem vediet urobit sam) ako tam dopadnem. ale nemozem povedat ani jedno krive slovo