Včera keď sme sa s kamarátom vracali z kratšieho pohodovejšieho výjazdu (kamarát šiel prvýkrát terén) náhodou sme narazili na tento nový obchodík. Keďže som načal-narezal ďaľší plášť a videli sme že sú dvere otvorené tak sme sa tam zastavili s tým že si pozriem nejaké lacné plášte. Napriek tomu že bola nedeľa mimo otváracích hodín a zatiaľ im nefungovala ani registračná pokladňa tak nás chalan (bývalý kaktusák) pozval dnu, poukazoval čo majú v ponuke a na koniec sme samozrejme ešte pokecali. Medzitým stihol vysvetliť náhodnému chodcovi ako vpratať jeden či viac bikov do osobného auta čo bolo vlastne i s názornou ukážkou. Čo sa týka cien tak maxxis plášte sa mi nezdali vôbec premrštené, ceny také normálne, servis vraj do troch dní. Takže celkom príjemný pocit z obchodíku a obsluhy.
skôr ako reklamu to berte ako skúsenosť.
z mojej skusenosti ( kupüoval som si tam bike) drzali mi ho 3tyzdne ( aj ked bola uz pre podstatnu vacsinu ludi kosa na jazdenie dec 2014) a potom som si mal po neho prist len mi to daako nevyslo tak som zavolal a do hodiny boli u mna aj s bikom. to sa tiez nie vsade vidi. som sice zvedavy na servis ( to co si nebdem vediet urobit sam) ako tam dopadnem. ale nemozem povedat ani jedno krive slovo
Plus mam dojem ze drzia este celkom zaujimave suciastky na pulte ( a nie len total basics), trochu mi to pripomina stary XX bike nez skrachoval.
ochotny a mily personal, nema problem ist pohladat ine velkosti oblecenia a venovat sa zakaznikovi.
v ten den som bol pred navstevou Bajkule aj v Kaktuse, tam to bola katastrofa... nikdy viac Kaktus
Otazka na Bajkulu:
Dokazu vasi chlapci opavit vnutorny zavit na vonkajsej nohe vidlice? Ten kde sa prichytava prasiako (Post Mount).
novy web a testovacka
Tak som si povedal, že zbehnem ešte cestou do Velocity, je to cestou. Tam ma už pri dverách zastavili, že to sa nekazí, nemajú také veci skladom a jedine na objednávku. Tak do Bajkuly. Tam mi vzali bike, že sa na to pozrú a keď nájdu vymenia. Nech sa zatiaľ prejdem po predajni. Za 15min hotovo a ešte som si objednal aj ďalšie veci. Chalani mi vysvetlili prečo sa mi to stalo a ako sa mám k orechu správať
Fakt chválim Romana a jeho tím s takým správnym proaktívnym prístupom k zákazníkovi. Určite jeden z top obchodov v BA čo sa týka spokojnosti zákazníka u mňa.
Len tak ďalej chalani!!!
od buduceho pondelku, teda 20.3.2017, menime otvaracie hodiny.
V pondelky budeme mat ZATVORENÉ a v sobotu zase otvorené dlhšie, do 14:00.
Dakujeme za pozornost.
BAJKULA tim