http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
To zalezi od obchodnych podmienok ci moze teraz zrusit objednavku alebo nie. Tiez su prispati, mal som podobny problem, napisal som im. Po 2 dnoch odpisali, ze doprava vyzera v poriadku, pritom to zjavne bolo zaseknute atd ...
Len škoda, že odkedy majú poštovné 2,49, tak im to všetko hrozne dlho trvá. Spravila som objednávku a 2 dni ani obraz ani zvuk. Pritom všetky položky boli dostupné aj na express doručenie, takže skladom sú ale tvári sa to že platba je len v procese či neviem, kdeje problém.
Mám ju, po troch dňoch večer upravili status na zaplatená, dovtedy bola objednávka New a Payment Proceeding či ako... a štvrtý deň to dali do prepravy, piaty už to šlo a siedmy doručili Packetou. Konečne som nemusela nikde volať a naháňať sa s kuriérom kvôli tomu, že zásielka nemá číslo. Ale sranda, že po objednaní a zaplatení mi jednu položku z košíka nepridalo do objednávky a zostala v košíku... písala som im a odpoveď bola, že v momente objednania zrejme nebola dostupná a tak sa to sprocesovalo bez tej položky. Lenže ono mi ti doteraz svieti v košíku ako dostupná položka tak neviem, čo sa stalo.
Je to zadarmo, len sa mi zdá, že toho majú asi veľa, lebo voľakedy to bolo fakt "obratom" a teraz teda podľa pošty prijali balík 12.8,mail, že ho prijali mi prišiel až 16.8 a prachy došli dnes
Naposledy, asi pred rokom alebo viac som daco vracal a musel som vo vlastnej rezii vsetko riesit, stitok pre Slovensko neponukali, az neskor preplatili postovne 🤷🏼♂️
Inak to asi len Posta tam ma aj sprievodku... Ako keby to nemohol byt jeden stitok. Nikdy neviem ci nalepit obidva, alebo co mi vobec zostane Minule mi tetka vsetko zobrala a nedala nic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Objednavky do 100 eur - postovne 4,99, este nedavno 9,99
Nad 100 eur - 2,49
Plus Bike24 dokaze znizit cenu na konkurenciu (garancia ceny). Uz som to vyskusal.