predavaci v cyklosporte neobjednavaju nic pytaju zalohu a nemaju tam nic len ukazu casopis z ktoreho sa neda objednat.maju tam nenormalne ceny a ziaden CrMo
Ked nieco potrebujete len napr. nieco dotiahnut tak vam povedia:"pridte o pol hodiny". Alebo ked potrebujete nejaku prostu vec ktoru by tam mali urcite mat tak vam povedia:"pridte o tyzden", ked sa tam dotrepete o tyzden poteseny ze to uz budete mat tak vam povedia:"no este to nemame, ale ked pridete v pondelok..." Pozdravujem mana a wilsona.
taka vec priatelia.cyklo v MI je jediny obcho kde sa da co to kupit.s tym chodenim o tyzden je cista pravda a dokaze poriadne nasra...nahnevat.nemaju nic poriadne a zalvy typu namontovanie vildy zadarmo su mi na prd. treba konkurenciu priatelia bikeri vschopte sa povstante nech sa tu daco dobre rozbehne.do zbraneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Práve som objavil cykloobchod niekde na Moskovskej. Cyklošport neodporúčam z vlastnej skúsenosti (na reťaz mi namontovali len polovicu článku spojky, predali zlú veľkosť duše, odporučili teflónový olej na mazanie vidlice a bowdenov a o prístupe k zákazníkom ani nehovorím).
Neviete ci nema tento obchod nahodou aj nejaku pobocku v KE? Nieco som cital ze vraj mali na Mlynskej ale nic som tam nenasiel, tak ak budete nieco vediet tak PLS dajte vediet. Diky.
podla mna sa celkom pekne rozbieha antonic a celkom dobre ceny ma napr. pred tyzdnom mi menil ne kolese naboj samozrejme aj vyplet robil prisiel som tam okolo 10:30 a o 16:00 uz bolo hotove platil som 9,50
ja mam napiklad dobru skusenost s cyklosportom... Asi pred troma tyzdnami som tam bol a objednali mi bez problemov bicykel, o dva dni som si pon bol... Cena bola taka ista ako na tej internetovej stranke + vsetko ponastavovali...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.