neviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Btwin sa rozdelil na viacero "podznačiek"
Pre cestu sú to konkrétne TRIBAN (skôr endurance, hlavne pohodlie) a VAN RYSEL (výkonnostné).Išlo hlavne o to, aby na modeloch pracovali dva tímy, ktoré sú v úzkom kontakte, než jeden veľký.
Čo sa týka nových Tribanov, dajú sa tam napchať max 36mm plášte. RC520 má mechanicko-hydraulické brzdy (mechanika páčka - hydraulické prasa). Funguje to super, čo som mal možnosť skúšať. RC500 má klasiku kotúče. Inak Btwin je vo vývoji cestných bikov o kus popredu, hlavne kvôli obrovskej tradícii vo Francúzsku. Tento rok VAN RYSEL vydá limitovanú edíciu 30ks biku, ktorý je ohádzaný neskutočne ( komplet Super Rercord, Bora 50 kolesá, DEDA doplnky, 6,8kg)
Kratšie video k RC520
https://www.youtube.com/watch?v=DbO1E4klr18
Moje zhodnotenie ako človeka, ktorý s tými bikami robí denodenne... Vážne sa nie je čoho báť, je to bike, ako hociktorý iný od inej značky...
ide o to ci chces riesenie, alebo novy ram
Biky s Decathlonu maju standardne dobru povest, co sa tyka pomeru cena/kvalita . A to nielen tu na fore. Ano, niektory komponent mohol byt poddimenzovany (vzhladom na cenovu kategoriu), ale to nic nemeni na prvej vete. Hlavne komponenty su aj tak spravidla standardne (Shimano, SRAM ,....).
A neporovnavaj to zbytocne s bikami z "podobnych" diskontov (Ktore to su - tie s kosackami?