Rád by som vedel, či má niekto skúsenosti s touto stránkou. Rád by som si odtiaľ objednal pár vecí ale mám obavy či mi vôbec niečo dôjde. Ak odtiaľ už niekto niečo objednával tak sa prosím podeľte o Vaše skúsenosti
P.S. viem že sú to len čínske lacné napodobeniny, ale mne stačia
Navyse Cina ide s doboru, maju vzdy posledne modely
a napriklad nieco co ohladom tychto veci nie je na skodu si precitat. naposledy ked som bol na colnici pre Spinergy kolesa tam mal nejaky chlapik dost velky pruser kvoli tomu ze mal v baliku "znackove oblecenie". penazi v statnej pokladni je malo, tak treba ratat aj s tym ze sa bude coraz viac kontrolovat co dorazi na colnicu z Ciny a podobnych krajin...
http://www.zakonypreludi.sk/obor/4236309
PS: normalne som sa zlakol ci citam naozaj temu na MTBikeri ale oakley ma svojou nenormalnou poznamkou uistil ze ano. Proste tu musi furt niekto totalne mimo mysu do niekoho drbat.
Ja som si objednal zimny set Livestrong pretoze sa mi paci, hodi sa mi farebne....a nezaujima kto si co mysli, je mi luto dat dvojnasobne sumy za originaly (dvojnasobne pri najlepsom...)
áno, toto je ale iná vec, pravdepodobne to chcel ďalej predávať ako originál a tomu sa hovorí falšovanie. Ak si to však kúpim sám pre svoju osobnú potrebu, je to len moja vec. Pokiaľ to vadí výrobcovi originálu, nech si to rieši priamo s Číňanom. Riskuje však, že tým potvrdí kvalitu kópie.
1. bud to chces stoj, co stoj a musis im dokladovat vsetko ( odkial, cena a pod. ) a hlavne sa vyhrazaju tovaroznalcami a pod., ak pride na to, ze to je fake, hrozi Ti pokuta + uhradenie poplatkov za tovaroznalca - tak som to pocul, ked som bol raz na colnici, colnik to hovoril chlapikovi vedla, ktory objednaval nejake oblecenie typu LV, Gucci alebo obdobny gay style.
2. ak Ti povedia, ze to je falzifikat mozes sa zahrat na blbeho a povedat, ze to radsej nechces a nebudes riskovat, tym padom voci Tvojmu podpisu, ze si odmietol prevziat taky tovar Ti nic nehrozi a tovar poslu naspat odosielatelovi. Od neho si mozes potom ziadat peniaze naspat.
Nepocul som, ze by to riesili s cyklodresmi ( zatial ), ked to neriesili s fejkami Oakley okuliarov, ktore sa aj n mtbikerovi predavaju ako super nenosene original a nevhodne dary
http://www.cycling-monton.com/2012-New-Style-Specialized-Cycling-Jersey-+Bib-Shorts-Hot-S-3XL-p-2452.html