Kategórie
Bike-techneviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Akcia savings Leatt Bib MTB Endurance 5.0 dámske nohavice, čierna
od 108 €
savings
MOC 159 €
Výpredaj -23% Mavic ESSENTIAL II kraťasy s trakmi, Total eclipse
76,99 €
-23%
MOC 100 €
Výpredaj -9% Alpinestars Tahoe Shorts MTB kraťasy, black/dark shadow
96,99 €
-9%
MOC 114 €
Výpredaj savings Sportful Cliff Giara dámske kraťasy, kayenská čierna
86,99 €
savings
MOC 162 €
Výpredaj -14% Troy Lee Designs Mischief Shell dámske kraťasy, wildflower
94,99 €
-14%
MOC 139 €
Inak Decathlon bude aj vo Pharose pri obchvate.
Inak Decathlon bude aj vo Pharose pri obchvate.
Obludnost postavena STBakom a zlocincom Sirokym z nakradnutych penazi danovych platcov....
no za tych 28 som nic ine narychlo zohnat nevedel, tesi ma aspon ze predavaju tie samotne vaky na vodu a nahradne naustky
www.btwin.com všetko čo nájdeš tam sa dá objednať
no za tych 28 som nic ine narychlo zohnat nevedel, tesi ma aspon ze predavaju tie samotne vaky na vodu a nahradne naustky
Keď bežne stojí len ten vak cca 10€, tak si myslím, že už za menej ako 18€ samotný ruksak nekúpiš. Aspoň o tom neviem.
http://www.decathlon.sk/horsky-bicykel-btwin-rockrider-340-sivo-modry-id_8321326.html
http://www.btwin.com/en/mountain-bikes/leisure-bikes/17410-rockrider-340-black-blue-fuchsia.html
Ale v tej oranzovej je pekny...
Ale inak áno... ten zadok vyzerá hrozne, aj keď naživo kúsok lepšie ako na foto
P.S. Podla mna ich v terene vela neuvidim (ak vobec nejaky). Ludia co si kupuju taketo bajky sa na nich nevyskytuju na miestach, kde sa na bajku vyskytujem ja. Ale mozno na hradzi budem nejaky minat.
..ale za tu cenu to bude asi lepsie ako Olprany z tesca, aj ked asi nie o moc...
Jezus: jj, však presne tak som odporúčal, že ten bike stačí na 4výlety do roka a občasné vozenie sa
PhilJ: no čo sa týka tej 340tky, tak to posúdiť neviem, čo sa týka vyšších modelov, určite áno, keďže robia aj fullka, aj karboňáky, aj 27.5 aj 29, inak na predajni je top bike za 700eko s XC32 lock out na rajdoch, deore kľuky/šmyk/radenie, slx šalter, Avid DB brzdy
ten bik podla dizajnu asi kupuju skor zeny. Na hradzi sa im to po tretom vylete rozpadne a vtedy urcite rady privitaju sikovnu ruku na pomoc.
P.S. Urcite sa nerozpadne. Ale defekt je realny.